Jump to content

Препоръчани коментари

Честно казано нито една от тия нови песни, които хвалите на тия певици, не ме кефи. :1000 (34):

нали уж беше убит ?

Не е вярно. Дори участва в Zvezde Granda този сезон.

Честно казано нито една от тия нови песни, които хвалите на тия певици, не ме кефи. :1000 (34):

В 18ч/19ч БГ време/ излиза новата на Елена Китич :3fdb8960598fa63e:

123.jpg

:o :o :o

Братята от Парови са много приятни, но с такива курвентии са се хванали :mf_surrender: Убеден съм, че всички са там за да си вдигнат тарифата. Само Ева Ривас е там, щото няма къде другаде да иде :1000 (29):

Братята от Парови са много приятни, но с такива курвентии са се хванали :mf_surrender: Убеден съм, че всички са там за да си вдигнат тарифата. Само Ева Ривас е там, щото няма къде другаде да иде :1000 (29):

Весна Ривас мислиш. Иначе Ева Рас е царица също като и Мая Волк. :3fdb8960598fa63e:

Братята от Парови са много приятни, но с такива курвентии са се хванали :mf_surrender: Убеден съм, че всички са там за да си вдигнат тарифата. Само Ева Ривас е там, щото няма къде другаде да иде

Миляна Кулич ми е най-забавна!Аналог на нашите тризначки, но е тъпа колкото трите взети заедно хахах

Миляна Кулич ми е най-забавна!Аналог на нашите тризначки, но е тъпа колкото трите взети заедно хахах

Медуза беше най-интересна, жалко че толкова рано я изгониха.

Emina Jahovic i Milica Todorovic в дует на новия албум на Емина. Дали ЈК и Азис могат да се страхуват от конкуренцията с много дуети ? :3fdb8960598fa63e:

Те са затапени още преди да са го пуснали, този дует ще е пълен балон, а Азис сигурно само ще вие вокали.

KATARINA GRUJIC - "Paranoican"

Дано я чуем до края на годината. :1000 (20):

Карлеуша много го забави тоя албум. Стана несериозно вече.
Карлеуша много го забави тоя албум. Стана несериозно вече.

Тя сега ще пусне дуетите. За албума не се знае кога.

Дара върви много зле. Очаквах с Биография и Екстравагантно да избухне, но нуждаят се от клипове за да изпъкнат на фона на останалите.

Драгана и Вики жертвите на тазигодишните ПЗ и ЗГ.

Защо не оставят на мира жената? Баба Зорица и драгоценното й мъжле има ли някой, с когото не са се изпокарали освен с кума Шабан трилера, който е най-скучен в цялото жури? Ми всеки говори и гласува както намери за добре. Изгониха толкова добри участници като Станимир и оставиха някакви шоумени... Нищо не разбират от музика. В половината от случаите са с грешна представа, обаче си налагат мнението. А Дара не знам защо са я поканили. Мая вдига рейтинга. Дара повтаря като папагал след Шабан, но ако й го кажат, ще ги смаже, а Драгана понеже е добра и номерът може да мине. Иначе на Дарка новите песни са супер, само че не ги промотира в подходящия момент и по правилния начин.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...