AdrenaLine Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Въпреки, че е страшно красива, в това спор няма, за мен това не е Кейти. Много ми е трудно дори да разпозная чертите й. Страшно много грим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Март 3 Author Report Share Публикувано Март 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Искат ми 15 лв А що смяташ, че в сайта ще ти искат по-малко? Там отделно и пари за куриер ще даваш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Март 6 Author Report Share Публикувано Март 6 А що смяташ, че в сайта ще ти искат по-малко? Там отделно и пари за куриер ще даваш. и това го има, то и в двата случая оставам с фотото иначе мерси ПП: В спианието БРАВО има нещо за Katy утре ще си го купя и ще кача Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Март 7 Author Report Share Публикувано Март 7 ПП: В спианието БРАВО има нещо за Katy утре ще си го купя и ще кача Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Март 7 Author Report Share Публикувано Март 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Ето някои фотоси, които май са от снимачната площадка на "Part of Me": Този път Кейти май ще е войник... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Март 12 Author Report Share Публикувано Март 12 Ето някои фотоси, които май са от снимачната площадка на "Part of Me": Този път Кейти май ще е войник... Мисля, че имаше още снимки Throw your bombs and your blows :girl_witch: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Абе от къде ги намирате тези снимки и като цяло новини, официалният сайт е супер мъртвило и нищо няма там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Е такива неща не се намират в официалния й сайт, а във фен сайтовете Обаче не мога да разбера защо говори само за летен 3D филм "Katy Perry: Part of me" при положение, че пролетта още не е дошла дори... Да не възнемерява да остави епеснта без клип?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Е такива неща не се намират в официалния й сайт, а във фен сайтовете Обаче не мога да разбера защо говори само за летен 3D филм "Katy Perry: Part of me" при положение, че пролетта още не е дошла дори... Да не възнемерява да остави епеснта без клип?! А кои са тези фен сайтове? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Март 13 Author Report Share Публикувано Март 13 Мисля, че имаше още снимки Throw your bombs and your blows :girl_witch: Абе от къде ги намирате тези снимки и като цяло новини, официалният сайт е супер мъртвило и нищо няма там. За фен сайтове не знам, но аз следя във FB, Tumblr и Twitter Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Март 13 Author Report Share Публикувано Март 13 :Vishenka_05: :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 :Vishenka_05: :Vishenka_05: Изтрили са клипчето Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Март 15 Author Report Share Публикувано Март 15 Изтрили са клипчето http://www57.zippyshare.com/v/48337326/file.html Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 http://www57.zippyshare.com/v/48337326/file.html Интересно звучи, но ми се струват по слаби от "Part of me". Малко изнасилено ще е това преиздаване на албума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Март 15 Author Report Share Публикувано Март 15 Интересно звучи, но ми се струват по слаби от "Part of me". Малко изнасилено ще е това преиздаване на албума. И на мен ми се струва по-слаба, но иначе много ми хареса ще изчакам цялата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Март 16 Author Report Share Публикувано Март 16 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Март 16 Author Report Share Публикувано Март 16 клипа на 21 март / албума на 26 март :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Много яко, нямам търпение, дано да е хубаво видеото, не че се съмнявам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Март 16 Author Report Share Публикувано Март 16 Katy нaправо ги разби тая година, само яки клипове вади :happyppl: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Март 16 Author Report Share Публикувано Март 16 http://www.numberone.com.tr/tr/haber/rihan...-ile-duet-.html Известната певица Rihanna в един репортаж сподели, че иска да направи дует с най-добрата си приятелка Кaty Perry. Добави, че от доста време работят по този въпрос. "Работим усилено, да за направим нова и хубава музика. Крайният резултат ще е много добър" ___ Еха супер :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Страшен трейлър... Нямам търпение Надявам се само да няма целувки под водата и други такива излишни елементи... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 http://www.numberone.com.tr/tr/haber/rihan...-ile-duet-.html Известната певица Rihanna в един репортаж сподели, че иска да направи дует с най-добрата си приятелка Кaty Perry. Добави, че от доста време работят по този въпрос. "Работим усилено, да за направим нова и хубава музика. Крайният резултат ще е много добър" ___ Еха супер :Vishenka_05: Аз наскоро слушах тази новина по едно радио, останах много изненадан от това, че са най-добри приятелки точно с Риана, много различни ми изглеждат като характер. Иначе дует между тях със сигурност ще има успех. Между другото питах Синема Сити дали има шанс да видим "Katy Perry - Part of me 3D" и по българските екрани, но още не сте знаело щели да говорят с Форум Филм България, тъй като последния път с филма на Джъстин Бийбър им били отказали, тъй като в по-малките държави нямало успех. Ноо има надежда, тъй като филмите на Джонас Брадърс, Ю 2 и Кайли бяха пуснати в БГ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Март 16 Author Report Share Публикувано Март 16 Аз наскоро слушах тази новина по едно радио, останах много изненадан от това, че са най-добри приятелки точно с Риана, много различни ми изглеждат като характер. Иначе дует между тях със сигурност ще има успех. Между другото питах Синема Сити дали има шанс да видим "Katy Perry - Part of me 3D" и по българските екрани, но още не сте знаело щели да говорят с Форум Филм България, тъй като последния път с филма на Джъстин Бийбър им били отказали, тъй като в по-малките държави нямало успех. Ноо има надежда, тъй като филмите на Джонас Брадърс, Ю 2 и Кайли бяха пуснати в БГ. Ами да се надаваме, че ще дават филма и в България, но аз пак няма да мога да го гледам :mf_surrender: ПП: Преди малко попадна на този кавър, унакален е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.