Jump to content

Препоръчани коментари

Katy-Perry-The-One-That-Got-Away-FanMade.png

Katy Perry снима новия си клип към песента "The One That Got Away". В клипа тя е възрастна жена,
която разказва за своята история.
До момента няма определена дата за премиерата на клипа.

katy-perry-the-one-that-got-away-500x342.jpg
Днес точно се чудех кога ли ще го снима. Чакаме с нетърпение. Интересно ми е да я видя като възрастна жена. :Vishenka_05:

готина е песента, ще видим дали ще стане толкова голям хит като предните.. малко ме съмнява, ама всичко е възможно

• 2 weeks later...

Лично аз харесвам ето тази версия на песента: Live form XFactor UK 2011

Страхотна! Невероятно изпълнение.

Страхотна! Невероятно изпълнение.

Мисля че клипа ще е към тази версия :Vishenka_05:

Мисля че клипа ще е към тази версия :Vishenka_05:

Дано наистина клипа да е с такава версия, много по добре ми седи отколкото тази то албума.

Клипът във VEVO ли трябва да излезе утре? Нямам търпение да го видя, доста време мина от предишния клип на Кейти. Клиповете й от край време са различни и оригинални. :1000 (14):

Редактирано от SuperGeorgi
Клипът във VEVO ли трябва да излезе утре? Нямам търпение да го видя, доста време мина от предишния клип на Кейти. Клиповете й от край време са различни и оригинални. :1000 (14):

Тука съм съгласен, и не само че са оригинални и различни, ми и имат некво послание. Fireworks има толкова силно послание не само в песента, но и в клипа. Да не говорим че TGIF също е с послание за парти, но и самата песен е с такъв тонус. Изобщо Perry хем е от големите звезди, хем не е натрапчива и досадна, което е много рядко срещано явление.

Какво става още ли го няма?

не :S , но се говори че в клипа ще умре ама не е сигурно

не :S , но се говори че в клипа ще умре ама не е сигурно

А кога ще излезе говори ли се, трябваше вчера?

А кога ще излезе говори ли се, трябваше вчера?

не, и аз чакам дано, да пусне скоро :girl_witch:

В интервю Кейти е казала, че клипа излиза другата седмица :)

Клипа е към бавната версия.

Линк за тази бавна версия, може ли ?

Линк за тази бавна версия, може ли ?

Малко по-горе в темата има live изпълнение на бавната версия, но не знам дали някъде я има мастерирана. Може би в диска със сингъла, който е излязъл още преди няколко седмици.

Вече излезе и трейлър на клипа:

Очаквам много от този проект!

Редактирано от SuperGeorgi

Някой ще качи ли бавната версия, аз не я намирам освен лайфа?

Иначе очаквам много от клипа, а там където ще е възрастна жена, мисля че ще е един от най-яките моменти. Изглежда страшно интересно, а песента започва да ми харесва все повече и повече.

Някой ще качи ли бавната версия, аз не я намирам освен лайфа?

Иначе очаквам много от клипа, а там където ще е възрастна жена, мисля че ще е един от най-яките моменти. Изглежда страшно интересно, а песента започва да ми харесва все повече и повече.

мисля. че я няма в нета освен лайф ;х

нова снимка:

390217_10150353732761466_7126051465_8628586_878025470_n.jpg

Клипът излезе и е прекрасен, много силен... Чувствата в него са дълбоки. Кейти отново ни зарадва с различен, качествен продукт!

Клипът наистина е много хубав. Разбира се, че сълзливата история цели да разчувтва зрителите, но така или иначе - чудесна работа. Самата Кейти Пери е ненормално красива като млада. Добра игра, страхотни цветове. Приятна идея. Със сигурност Billboard Top 1, демек първият човек с 6 номер 1 хита от 1 албум :)

ПП: Ще ми се и Гага да направи подобен по-семпъл, а същевременно въздействащ клип.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...