Jump to content

Препоръчани коментари

• 2 weeks later...
  • Отговори 880
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Много ми хареса началото. Страхотно е, че Елена продължава да е част от живота на героите, а не направиха така, че все едно не я е имало в сериала.

Заинтригуван съм за развитието. Това продължава да си ми е любимия сериал.

За съжаление май рейтинга е паднал и това е рефлектирало върху бюджета за епизодите, който изглежда е нищожен. Преди имаше огромен брой статисти, във всеки епизод някакви празници, партита, хора, сега дават само главните герои сред декорите без пукната душа наоколо.

Не, че не ми е интересно, напротив, но като си спомня какво беше преди... няма я вече тази жизненост в сериала. Елена определено липсва, макар че не спират да ни напомнят за нея, явно планират да я включат към края по някакъв начин.

• 1 month later...

Краят беше жесток, много интригуващ! Много е "заспало" вече всичко обаче, няма го оня живец в сериала, всичко е тотално различно.

И сега ще чакаме до края на януари .. :D :D

Интересен финал обаче :o

• 1 month later...

Не очаквах да ми харесат излезлите епизоди, но... изненадан съм!

Дори желанието ми бе изчезнало да го започна, а за една вечер изгледах излезлите девет епизода и мога да твърдя, че развитието на персонажите е много интересно.

Нямам търпение да видя как ще продължат нещата в следващите епизоди.

• 3 weeks later...
Един от най-добрите епизоди в сериала, просто изумително!

!!!

Един от най-добрите епизоди в сериала, просто изумително!

И как Иън си го изкара на свой гръб почти целия! :Vishenka_05:

Това, което се случи не е възможно нали? Защото в началото на сериала дадоха 3 години напред и Деймън лежеше до ковчега на Елена и каза на Стефан "Нали ви казах да не ме безпокоите докато Елена не се събуди".

Със сигурност е някаква халюцинация изгарянето на Елена, не е възможно. А и нали Бони сложи заклинание на ковчега да не може да се отвори докато тя не се събуди..

Би било прекалено жалък начин сценаристите да я премахнат от сериала така...

Липсва ми Нина, особено Катрин. Може би най-страхотния злодей в сериал, няма такъв образ...

Вярно, и сега има интрига и е интересно, но преди беше страшна работа сериалчето, номер 1.

• 1 month later...

Абе май останах аз единствения фен, но харесва ми наистина, страхотни бяха последните епизоди, тръпката определено си я има. Нямам търпение за 1 Април.

Абе май останах аз единствения фен, но харесва ми наистина, страхотни бяха последните епизоди, тръпката определено си я има. Нямам търпение за 1 Април.

И аз. Аз от скоро го гледам и вече започнах 4-ти сезон, назад съм, но бързо ще наваксам. Умрях от яд, че Елена стана вампир, само това не исках да се случва. :1000 (29):

На мен новият сезон страшно много ми харесва. Има много динамика и екшън.

Има ли още фенове сеириала? Преди колко хора писахме, а сега сме 2-3, много жалко... На мен лично си ми държи интереса. Любимият ми сериал си остава, няма такъв просто! Не очаквах толкова силен сезон без Елена... Макар, че във всеки епизод си я споменават, убиват, спасяват и т.н де. Не е съвсем без Елена хаха...

Има фенове. Няма какво да се коментира обаче все още. В началото на април, когато излязат новите епизоди :D

• 2 weeks later...

Официално е... Ще има 8-ми сезон. :mf_surrender: Колкото се радвам, толкова ми е и тъпо, просто не знам до къде ше стигнат така.

Официално е... Ще има 8-ми сезон. :mf_surrender: Колкото се радвам, толкова ми е и тъпо, просто не знам до къде ше стигнат така.

Да, те го обявиха от доста време.. Аз исках този да е последен, за да се върне Нина.. Има слухове, че може да я включат в каста на Древните, дано да стане.

Не ми се вярва. Ако се занимава с вампири, със сигурност би си се върнала в дневниците... Аз мисля, че по някакъв начин Бони ще стане безсмъртна и няма да могат да събудят Елена, освен ако не я преместят в друго тяло, например тялото на новата ловджийка, която сценаристите се опитват да ни внушат, че много прилича на Елена.

Не ми се вярва. Ако се занимава с вампири, със сигурност би си се върнала в дневниците... Аз мисля, че по някакъв начин Бони ще стане безсмъртна и няма да могат да събудят Елена, освен ако не я преместят в друго тяло, например тялото на новата ловджийка, която сценаристите се опитват да ни внушат, че много прилича на Елена.

Мен Елена ме дразнеше малко, Катрин повече ми харесва :D

Елена беше супер дразнеща, докато Катрин мачкаше като ненормална. Когато я махнаха, сериала наполовина умря ;)

Мен новата ловджийса май ме кефи. Що се отнася до Елена, по-скоро на мен не ми липсва, цялото суетене около нея беше много досадно.

За сега сякаш Деймън изнася сезона.

Не знам, на мен за моя изненада сериала си остана супер интересен. Най-много ме радват Керълайн, Деймън и Бонбон, Стефан си е скучен.

Иначе няма спор, че Катрин беше кралицата на този сериал, много често си гледам клипчета с нея. Страхотница!

• 2 weeks later...

Бони е потвърдила, че сезон 8 ще бъде последен за нея и ако сериала продължи ще е без нея, което е абсурдно.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...