Jump to content

Препоръчани коментари

преди 6 часа , Andrew Cunanan. каза:

image.png.320d2afa1309eaea1044f15f500b705f.png

пак се е изръсила за реклама, но не и за як продукт и пак няма да мине милиона.

Не знам ама този тъмбнейл ми прилича на рекламен за Ергенът. Може да вземат песента за своя рекламна. 🤭

Мелодията е супер, но текста е слаб и темата е вече пята и препята. Клипа иначе има хубави кадри, типичен за нея си е.

Attenzione - borseggiatrice! Pickpocket!

Или ще се чекне на диван в някое мазе, или ще се разхожда с тежки рокли, фукайки се (в своята глава), че е ходила в чужбина. Как пък веднъж не снима Две могили?

Не ми харесва нито песента, нито клипа.

преди 6 часа , Karma93 каза:

Дека е тръгнала с тия смешни текстове...

Нито с клипа ще впечатли някого.. Има полети до Италия за 30 евро... 

Според мен не е заобиколена от хора, които й дават обективни мнения. 

Да се цани в зоопарка, все имат нужда от още маймуняци, макар и дърти. и ще бъде заобиоколена от хора. 

преди 4 часа , DarkChild каза:

Attenzione - borseggiatrice! Pickpocket!

Или ще се чекне на диван в някое мазе, или ще се разхожда с тежки рокли, фукайки се (в своята глава), че е ходила в чужбина. Как пък веднъж не снима Две могили?

Не ми харесва нито песента, нито клипа.

Две могили е твърде космополитно за нейното творчесто и разбирания.

преди 8 часа , Karma93 каза:

Дека е тръгнала с тия смешни текстове...

Нито с клипа ще впечатли някого.. Има полети до Италия за 30 евро... 

Според мен не е заобиколена от хора, които й дават обективни мнения. 

целта не е е впечатли някого, а да отегчи всички с този проект и успява на 100%, както с почти всички нейни 20 лета назад. 

преди 9 часа , Andrew Cunanan. каза:

целта не е е впечатли някого, а да отегчи всички с този проект и успява на 100%, както с почти всички нейни 20 лета назад. 

Дори гондолиерът не може да я трае. 

Насилих се да изслушам новите песни целите,  тотал щета. Не знам какво си мисли тази жена. Единствената, която не ми идваше да превъртя,  е Най-доброто предстои. 

преди 1 час , HIStory каза:

Насилих се да изслушам новите песни целите,  тотал щета. Не знам какво си мисли тази жена. Единствената, която не ми идваше да превъртя,  е Най-доброто предстои. 

Кво мислиш за "Наздраве за живота", игнорирайки бабешкия текст?

преди 13 минути, Andrew Cunanan. каза:

Кво мислиш за "Наздраве за живота", игнорирайки бабешкия текст?

Евтин джангър.  Звучи като последна (и най-слаба) песен  от Влюбена в живота. То Мръсни танци и Любов с изтекъл срок звучат в пъти по-актуални и пипнати към днешна дата, отколкото новото творение. Имам чувството,  че е 40 минути тва нещо,  няма свършване.

преди 1 минута, HIStory каза:

Евтин джангър.  Звучи като последна (и най-слаба) песен  от Влюбена в живота. То Мръсни танци и Любов с изтекъл срок звучат в пъти по-актуални и пипнати към днешна дата, отколкото новото творение. Имам чувството,  че е 40 минути тва нещо,  няма свършване.

О, не, има да си мечтае към днешна дата да избайца интересен албум като тоя от 2005-та. 
Няма как да не е изпипан, като 70%-80% е дело на Ганев, а той прави доста добри мастери и музикантски песни.

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

О, не, има да си мечтае към днешна дата да избайца интересен албум като тоя от 2005-та. 
Няма как да не е изпипан, като 70%-80% е дело на Ганев, а той прави доста добри мастери и музикантски песни.

Аз вече почвам да се съмнявам,  че тя самата си прослушва нещата,  преди да ги пусне, няма друго обяснение. Все някъде ще й просветне някакъв паралел и ще се засрами от тая аматьорщина. Та мисля, че не ги слуша, не мога да повярвам,  че е чак такъв аутист тва сега да й се вижда поне на нивото на старите неща, че и отгоре

преди 4 минути, HIStory каза:

Аз вече почвам да се съмнявам,  че тя самата си прослушва нещата,  преди да ги пусне, няма друго обяснение. Все някъде ще й просветне някакъв паралел и ще се засрами от тая аматьорщина. Та мисля, че не ги слуша, не мога да повярвам,  че е чак такъв аутист тва сега да й се вижда поне на нивото на старите неща, че и отгоре

може да е оглушала, може да са я лоботомирали, или може би я е страх да остане без участия и затва пее квото ще се хареса на кралиците около нея. 

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

може да е оглушала, може да са я лоботомирали, или може би я е страх да остане без участия и затва пее квото ще се хареса на кралиците около нея. 

Тия последните и на мама Стефче не биха се харесали. Последната,  дето съм слушал доброволно,  беше Тя не пита (абстрахирайки се от малоумния клип не е толкова лоша) и Вълк. Ама последните три дето пусна на куп и новите от албума са дъно на дъната.  Та лботомията ми се вижда най-логично и достоверно обяснение. 

преди 13 минути, HIStory каза:

Тия последните и на мама Стефче не биха се харесали. Последната,  дето съм слушал доброволно,  беше Тя не пита (абстрахирайки се от малоумния клип не е толкова лоша) и Вълк. Ама последните три дето пусна на куп и новите от албума са дъно на дъната.  Та лботомията ми се вижда най-логично и достоверно обяснение. 

Тея двете и на мен ми харесват.

преди 2 часа , HIStory каза:

Тя нали каза, че посвещава този албум на феновете. Явно им се подиграва и пет пари не дава за тях. Направо среден пръст им показва.

преди 16 минути, asylum каза:

Тя нали каза, че посвещава този албум на феновете. Явно им се подиграва и пет пари не дава за тях. Направо среден пръст им показва.

"Толкова мога"

Брей. Гюрулту тука изглежда доста добре. Даже в началото помислих, че се е върнала в 90те.

Аранжимента малко ми куца.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...