Jump to content

Препоръчани коментари

преди 24 минути, DevilWish каза:

И годиниииииииииииииииии и любовиииииииииииииииииииииииииии,
не обичам да брояяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя!!!!!
Пиша страниците нови и живея и горяяяяяяяяяяяяя !!!
Със следите по лицетоооооооооо, от усмивки и сълзиииииииииииииии,
пак ще казва в мен сърцетооооооооооооооо
НАЙ-ДОБРОТО ПРЕДСТОИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!

Винаги Ваша: Глория!!! ❤️ 

Това трябва да излезе като инструментал. 

• Отговори 1,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

ако яница ще прави дует с преса искам мегаку*рвенски текст и клип, пред които "Върнах ти го" да изглежда и звучи като песен за деца

Току що, asylum каза:

Това трябва да излезе като инструментал. 

Мелодията е много яка обаче...... точно такъв ли текст трябваше да й лепне... :D 
Поне да я беше направила някаква умерена и скучновата естрада като "Благодаря", а тази яка мелодия с готин и намахан текст.... пък било то и с кубчета лед, шамарчета, животчета и каквото се сетиш.

преди 6 минути, DevilWish каза:

Мелодията е много яка обаче...... точно такъв ли текст трябваше да й лепне... :D 
Поне да я беше направила някаква умерена и скучновата естрада като "Благодаря", а тази яка мелодия с готин и намахан текст.... пък било то и с кубчета лед, шамарчета, животчета и каквото се сетиш.

Трябваше текст в стил Очакване, За първи път…

Току що, asylum каза:

Трябваше текст в стил Очакване, За първи път…

О, да. Тия са ми любими ❤️ Нещо такова. Дано повече не пее за фенове.... предпочитам кубчета лед и целувки и шапки и наздравици за живота, но не и това "горе ръчичките".

преди 7 часа , swiftiebe каза:

Иска и тя да усети какво е да имаш гледания бабичката . Ама да си купи и лайкове, че от тия 2к дето има сега можем да направим извод, че реалните гледания са около 30к макс.

Mного е тъпа горката. С тая смрадлива песен нищо няма да направи. Айде ако песента беше поне с потенциал да купува реклами, та хората да се сетят за нея. Сега просто прескачат и продължават. Тия й гледания няма да й донесат нищо.

Ама доста добре се справя с тия гледания. Може би ще стигне "В тишината" и...... натам.... не знам

Но си е много яка песента! ❤️ 

преди 4 минути, WindWalkerMonk каза:

Mного е тъпа горката. С тая смрадлива песен нищо няма да направи. Айде ако песента беше поне с потенциал да купува реклами, та хората да се сетят за нея. Сега просто прескачат и продължават. Тия й гледания няма да й донесат нищо.

Аз тук не съм съгласен.

Пази песен вече има доста повече лайкове от В тишината, която имаше платена реклама цяла седмица.

Със сигурност благодарение на тва промо е достигнала до повече хора и някой може да си я пусне доброволно. Изненадващо за мен има много позитивни коментари в Youtube.

Може да се забележи малко повече от предните проекти.

преди 21 минути, Andrew Cunanan. каза:

ако яница ще прави дует с преса искам мегаку*рвенски текст и клип, пред които "Върнах ти го" да изглежда и звучи като песен за деца

Преси не прави дуети с изпълнители живущи в khia asylum. 

преди 11 минути, WindWalkerMonk каза:

нейните фенове-миризливи халки са в еуфория от новите пенсионерски бози.

преди 3 минути, swiftiebe каза:

Преси не прави дуети с изпълнители живущи в khia asylum. 

очаквам да направи дует с гюр и да закрием нейната кариера вечче

преди 13 минути, DevilWish каза:

О, да. Тия са ми любими ❤️ Нещо такова. Дано повече не пее за фенове.... предпочитам кубчета лед и целувки и шапки и наздравици за живота, но не и това "горе ръчичките".

И за живота да не пее. Не се наживя тая крава.

преди 9 минути, DevilWish каза:

Ама доста добре се справя с тия гледания. Може би ще стигне "В тишината" и...... натам.... не знам

Но си е много яка песента! ❤️ 

Прилича на психично болна на туй кадро. Да направи дует с Немска, белким уцели хитец. 

преди 6 минути, -A. каза:

Аз тук не съм съгласен.

Пази песен вече има доста повече лайкове от В тишината, която имаше платена реклама цяла седмица.

Със сигурност благодарение на тва промо е достигнала до повече хора и някой може да си я пусне доброволно. Изненадващо за мен има много позитивни коментари в Youtube.

Може да се забележи малко повече от предните проекти.

Най-лошо е като има само положителни коментари - значи нещо не е наред. А и Гюр трие лошите. 

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

нейните фенове-миризливи халки са в еуфория от новите пенсионерски бози.

Лоботомирани песове! 

Току що, Andrew Cunanan. каза:

очаквам да направи дует с гюр и да закрием нейната кариера вечче

Не пожелавам дует с Гюр и на врага си! 

преди 32 минути, fengergana каза:

да сме квит, правена съм за ръцете ти и всичко чуждо пожелаваш трябва да бъдат анализирани на матури за вадене от дъното!!!!

Лирическата героиня в текста съм аз когато видя @Emanuela.Carey около теб мило!!!!!!!!

Виждаш го че е с мене тука и си мислиш “много ми пука”,а аз си мисля егати боклука!!!!!!!

преди 1 минута, asylum каза:

Да направи дует с Немска, белким уцели хитец. 

Гюр с такъв секси хит кога?

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

Гюр с такъв секси хит кога?

Дорде Гюр смуче кубчета, Немската Овчарка лапа маслинки!

преди 10 часа , asylum каза:

@Andrew Cunanan. Утре Гюр ще бъде занулен и унижен за пореден път.

IMG_7797.jpeg

Той е свикнал, на тия години някой все едно иска просто да пълни хралупите точно на Гюргюмюл? Просто ще е за без пари :D 

преди 8 часа , swiftiebe каза:

Иска и тя да усети какво е да имаш гледания бабичката . Ама да си купи и лайкове, че от тия 2к дето има сега можем да направим извод, че реалните гледания са около 30к макс.

Тая тройка е напълно излишна, 0 си е точно като за тракториста. 

Яша, Нино, Татяно, Мариано&Викторийо, Маро, Гюро, Счето и Мальо!

Неусетно стигнах до песен #21

Невероятно заглавие, песен....... излишна. Как можа да ги включи тия две естради?!?!?! 

преди 1 час, SG каза:

На всяка чалгарка, която толкова години е била сред актуалните, би й се искало това да продължи повече. Но мисля, че Дес е започнала да се примирява, че тези години са зад гърба й. Тя пак може да си е актуална, но не пред стандартния днешен чалга таргет (а пред доста по-сериозни таргети, де, което всъщност е за предпочитане). 

Като отказва да пусне новогодишното продължение на Парти животни за "баницата баницата завърти" заслужава си! А какъв топ можеше да е ... 

Току що, DevilWish каза:

Невероятно заглавие, песен....... излишна. Как можа да ги включи тия две естради?!?!?! 

Само 2 ли? 90% от албума е вмирисана на пърчотина естрада!

Току що, DevilWish каза:

хитът на живота на @DenFevgo

Всичките гледания са навъртени от него! 

Най-излишна обаче е "Новата година". Имам чувството, че говори за астрономическата нова година.... 20 Март - първа пролет! Да ни е честита!
Само днес и в нейна чест!

преди 18 минути, swiftiebe каза:

khia

Това е идея - моментално да правят кавър! 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...