Jump to content

Препоръчани коментари

преди 7 часа , Thecranfan каза:

Е, какво да каже? Беше си едно утрепано момченце с дълга коса, сресана напът и с много приятна бленда за балади, но и с акъл за далавери. Хвана се с подходящите хора да го направят лице на дискотека, завъртя се около Мис Сандански и го изигра "пичагата-веселяк, който се е хванал със зла жена". 

Нататък всичко е див късмет, точен образ за пред камера, много малко труд и доста врътки. 

Интервю с него няма какви поуки, мъдрости или идеи да даде - човека няма рецепта.

Освен друго, е и българският Ози Озбърн - мнозина приключиха с 1/5-та от неговият начин на живот. Какъв е тоя черен дроб, метаболизъм и нервна система, идея нямам.

Коцето може да не може да изпее 3 песни на живо една след друга, но за сметка на това може да изшмърка 3 линии кока, докато си прочиства устата с уиски.

преди 7 часа , Administrator каза:
Класация Popnable — България 🇧🇬
Дата: 29 Декември 2025
Топ 20 — моментна снимка
Това е списък с водещите позиции. Колоната “Промяна” показва движението спрямо предишната класация.
# Песен Гледания Промяна Дни
1 420 272 ⏺ 0 4
2 103 907 ⏺ 0 16
3 84 421 ⏺ 0 10
4 70 264 ⬆️ +1 17
5 67 170 ⬇️ -1 30
6 63 653 ⏺ 0 11
7 55 878 ⏺ 0 184
8 54 798 ⏺ 0 63
9 45 017 ⏺ 0 6
10 44 990 ⬆️ +1 182
11 41 705 ⬇️ -1 18
12 41 521 ⏺ 0 150
13 38 775 ⬆️ +1 291
14 37 483 ⬆️ +2 14
15 37 058 ⬇️ -2 54
16 35 348 🆕 Ново 1
17 34 534 ⬇️ -2 73
18 34 485 ⬇️ -1 219
19 30 924 ⬇️ -1 167
20 28 083 ⏺ 0 137

Меди под Гюр, Леля Данче, Леля Мара младо да побара и стрина Еклерени. 😭

преди 2 минути, Willy каза:

@KrasyoZlobarQ Кога ще почнат ботовете и да се закачат с нас и фенските групи?! Знам че си настроил поне два-три срещу мен, пускай ги! 

Уви. Не съм стигнал до тях изобщо. Върнах старата версия. Форумът ще отваря основния грид по подразбиране, ако искате да гледате фийд - https://www.ramania-bg.com/feed/ 

Screenshot.png

преди 17 часа , fengergana каза:

@Sunlight наркото само лъжи говори пак в интервюто си

20 години бил с надя от първия вип брадър,а той до 2009 беше с мами!!!!!

надя го питала защо се прибира пиян и с брокат по дрехите и той й казвал да си била намерила библиотекар. 

мами си го каза хит!!!!!

Близо 20 години е с Надя. Правилно го е казал. 

• Spiders
Клюки
Мария Петрова: Годината бе на крайности за мен! - Аз, Жената — Новини HotArena.net
"В навечерието на 2024 г. си пожелах следващата да е специална за мен. Никога няма да я забравя! Две крайности като преживяване и емоции се събраха в една седмица, в един месец - ноември 2025 г. Голям…
HotArena.net • 29 Декември 2025

На мен новия дизайн не ми пречи,но наистина pop up рекламите ми идват ту мъч. 

А от тези новите ботове дали ще има и някоя миндилеса като нас с @fengergana ???

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

Меди под Гюр, Леля Данче, Леля Мара младо да побара и стрина Еклерени. 😭

Сякаш сме 2003-та! Остава някоя Гергана да дебютира с бум и другата седмица да е първа. 

преди 1 час, RamaGossips каза:
Клюки
"В навечерието на 2024 г. си пожелах следващата да е специална за мен. Никога няма да я забравя! Две крайности като преживяване и емоции се събраха в една седмица, в един месец - ноември 2025 г. Голям…

Това па от къв зор се показва? Стариградската певица почина, фолкаджийката-аверка на Роксейонсе се отказа…

преди 3 минути, asylum каза:

Сякаш сме 2003-та! Остава някоя Гергана да дебютира с бум и другата седмица да е първа. 

Това па от къв зор се показва? Стариградската певица почина, фолкаджийката-аверка на Роксейонсе се отказа…

Това е оригиналната Мария Петрова, а не тему версиите й.

преди 51 минути, Willy каза:

За първи път ai песен е в топ 3

image.png.72959aeb14e4deeaa7724c80c82487b7.png

Ако Леля Данче и Малката не я надминат, ще е баси резила 

преди 3 минути, Karma93 каза:

Едва ли. Иначе помним Десита как каза, че нямало емоция в ИИ. Е, кажи го на половин-един милион, които слушат въпросната песен. Значи в нея е грешката, а не в хората.

преди 6 минути, Karma93 каза:

В ютуб само от топика прави по 50к на ден, клипа също връзва 20-30к на ден. НЯМА да я минат. 😭

преди 1 час , Sunlight каза:

Близо 20 години е с Надя. Правилно го е казал. 

Убеден съм, че й е бил верен поне седмица за тия 20 години. 

преди 40 минути, Willy каза:

В ютуб само от топика прави по 50к на ден, клипа също връзва 20-30к на ден. НЯМА да я минат. 😭

Прекалено дърти и спаружени стафиди са за да я минат. Де-тата, т.е. двете демодета.👈

• Spiders
Клюки
Сузанита показа новия си силикон - Аз, Жената — Новини HotArena.net
Сузанита най-накрая показа новия си силикон, който този път е сложен от българи, пише Телеграф. Преди 4 години тя си уголеми гърдите в Турция, но сега реши, че ще го направи при нашенски доктори. „Сра…
  • Spiders
преди 6 минути, RamaGossips каза:
Клюки
Сузанита най-накрая показа новия си силикон, който този път е сложен от българи, пише Телеграф. Преди 4 години тя си уголеми гърдите в Турция, но сега реши, че ще го направи при нашенски доктори. „Сра…

Чудя се Сузината от какво живее към днешна дата?

И аз съм на мнение, че RamaGossips и новините от клюкарските сайтове са излишни.

Тук се дискутира много повече гледания, стрийминг и т.н. Бих заложил повече на това.

Обаче ''Любов за психолог'' не и се получи на Десита. @xroflx9, виждаш ли вече как Алфа не я вкл. в нищо? Май някой скоро ще се маха. 

Яко спам ще са тия АИ ботове. Отвсякъде ни затрупват с АИ, остава и тук само... излишно е.

Много яка песен на Силвия накрая.

Току що, -A. каза:

И аз съм на мнение, че RamaGossips и новините от клюкарските сайтове са излишни.

Тук се дискутира много повече гледания, стрийминг и т.н. Бих заложил повече на това.

Обаче ''Любов за психолог'' не и се получи на Десита. @xroflx9, виждаш ли вече как Алфа не я вкл. в нищо? Май някой скоро ще се маха. 

Стига сега, никой не е виновен, че не пишат за Райна :D Както казах, ако не харесвате даден спайдър - игнорирайте го - има опция.

Като толкова държиш да ни спамиш с тия "новини", първо ги настрой да пуска нали по релевантни такива по темата, а не за Мария Петрова, и второ, гледай да не се повтаря, че тия сайтове преписват едни от други и качват едни и същи "новини". 

преди 12 минути, Administrator каза:

Чудя се Сузината от какво живее към днешна дата?

Онлифенс

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   2 Потребители

• Create New...