Jump to content

Препоръчани коментари

преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза:

Кои са тези песни? За първи път ги чувам. Кой ги пее?

Сигурно са от 20те нови песни за албума ... със снимки от последната и екскурзия? 

• Like 1
  • Haha 1
преди 1 час , Lelqtian каза:

коя Кали? клозеточистачката ли? 

Лелката, която мие стълбите в блока на @asylum в Дубай

• Haha 1
  • disgusting 1
преди 7 минути, DarkChild каза:

Лелка, лелка, ама с по-добра, разнообразна и хитова дискография от бабата ти Гюр.

• Like 1
  • disgusting 1
преди 24 минути, DarkChild каза:

Тъкмо чух дразнещ щум на суркане на кофа на етажа, отворих рязко вратнята, зърнах ФеКали и вдигнах чутовен скандал! Крънкам съседите да назначим Манол на нейно място!

• Haha 2
  • skull 1
преди 1 час , asylum каза:

Тъкмо чух дразнещ щум на суркане на кофа на етажа, отворих рязко вратнята, зърнах ФеКали и вдигнах чутовен скандал! Крънкам съседите да назначим Манол на нейно място!

Ако не си излял кофата с мръсната вода надолу по стълбите, нищо не е.

• Like 2
преди 1 час , DarkChild каза:

Ако не си излял кофата с мръсната вода надолу по стълбите, нищо не е.

Излях й я на главата, не знам къде са стълбите!

• Like 2
  • Haha 1
преди 2 часа , asylum каза:

Знам го , гледах го на голям екран и му се изкефих както съм утрепана.

• Like 3

Леля Данче да си ляга, на сцената има нова aunt Ivy, която е с най-яката песен за сезона!

• Like 3
  • Haha 2
  • skull 1

Коцио при мондЮ съм го пуснал на бекграунд, докато извършвам домакински дейности и вече 30 минути се боря със себе си дали да го изслушам до край. Няма такава мъка. Водещият търси сензация, Коцио все не знае, все не се е замислял. Много тегаво за слушане и тотално нищо ново не чух. Говорят един върху друг. Никаква синхронизация между двамата.

• Like 2
  • Thanks 1
преди 22 минути, Willy каза:

Леля Данче да си ляга, на сцената има нова aunt Ivy, която е с най-яката песен за сезона!

Това е втората песен в кариерата на тази жабка, която ми хареса след "Мръсна жега". Има прогрес! Съгласен съм, че вече е в хотел като лека жабка вместо на гьола с посестримите си. Надмина леля Данче! 

• Like 1

Само на мен ли ми се струват 90 лева много за балади (концерта на Деси слава)? И то правостоящи места за такъв тип събитие. В Пиротска 5 event center. Освен това, не очаквам шоу от Деси слава, то не че на акустичен концерт може да се направи кой знае какво. 30 лева макс…

• Like 2
преди 6 минути, norton737 каза:

Само на мен ли ми се струват 90 лева много за балади (концерта на Деси слава? И то правостоящи места за такъв тип събитие. В Пиротска 5 event center. Освен това, не очаквам шоу от Деси слава, то не че на акустичен концерт може да се направи кой знае какво. 30 лева макс…

Взеха се много насериозно. Все едно живеем в Америка и ги виждаме само по концертите. 🤣

• Like 1
преди 17 минути, norton737 каза:

Само на мен ли ми се струват 90 лева много за балади (концерта на Деси слава)? И то правостоящи места за такъв тип събитие. В Пиротска 5 event center. Освен това, не очаквам шоу от Деси слава, то не че на акустичен концерт може да се направи кой знае какво. 30 лева макс…

В центъра всичко е с тройна цена.

• Like 1
преди 34 минути, Administrator каза:

Коцио при мондЮ съм го пуснал на бекграунд, докато извършвам домакински дейности и вече 30 минути се боря със себе си дали да го изслушам до край. Няма такава мъка. Водещият търси сензация, Коцио все не знае, все не се е замислял. Много тегаво за слушане и тотално нищо ново не чух. Говорят един върху друг. Никаква синхронизация между двамата.

Кокаин и той е като аутист. От толкоз лочене на алкохол и друсане едно изречение със смисъл не може да върже.

• Like 3

Лол само кралица Деси Слава може да обяви баладичен концерт в известна сред Бг интелектуалците зала за събития, но същевременно и да намекне, че след 12 часа ще почне чалга купон с комерси и кючеци. ❤️

Там сме, за пореден път ще припомни защо е най-добрата.:girl_witch:

• Like 1
  • Haha 3

Гюрулту искала БЕРЕКЕТ :D Дайте й някой лев на жената де :D Старческите й пръсти си казват думата. Маската на главата не може да скрие одъртялата й кожичка :D

image.png.1fd726d5505639c4215a340ae9850e4a.png

• Haha 2
  • skull 1
преди 13 минути, FolkEmpire каза:

Гюрулту искала БЕРЕКЕТ :D Дайте й някой лев на жената де :D Старческите й пръсти си казват думата. Маската на главата не може да скрие одъртялата й кожичка :D

приличча на коледна елха. Даже тази до нея е по-стилна и семпла, как може да сложи тези обеци с този пайетен сукман?! Класа 0.

• Like 2
  • Haha 1
преди 16 минути, Andrew Cunanan. каза:

приличча на коледна елха. Даже тази до нея е по-стилна и семпла, как може да сложи тези обеци с този пайетен сукман?! Класа 0.

Баба Гло е с бабешка визия.

• Like 1
  • Haha 2
преди 9 минути, WindWalkerMonk каза:

Само Драгана Миркова се облича добре!

images?q=tbn:ANd9GcSET5k4OVlCkOjVhjo8kGximages?q=tbn:ANd9GcRTuAsaAYwT5e_Erli7iXPimages?q=tbn:ANd9GcTDd8crVIlQnHoRUHsmq3yimages?q=tbn:ANd9GcQMCqRMVzDJ8MlWYCh7-Uximages?q=tbn:ANd9GcQbi-HQ4r2dyb4Xa8s_9Vuimages?q=tbn:ANd9GcTmXcnIqSB-osTsb6Ex9F8

• Haha 4
  • skull 1
преди 52 минути, FolkEmpire каза:

Винаги пожелава берекет. Като мен!

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Кокаин и той е като аутист. От толкоз лочене на алкохол и друсане едно изречение със смисъл не може да върже.

Много скучно, но не виня Коцьо. Мандьо задава много тъпи и банални въпроси.

• Like 4
преди 20 минути, asylum каза:

Винаги пожелава берекет. Като мен!

Много скучно, но не виня Коцьо. Мандьо задава много тъпи и банални въпроси.

Ако беше госпОд, какво щеше да кажеш за себе си? Много друсаш чадо!

• Like 2
  • Haha 1
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...