Jump to content

Поп-фолк скандали (октомври 2025)

Препоръчани коментари

преди 58 минути, Sunlight каза:

В Бургас едва пристигнах , оправих  багажа и с Ники сме в Созопол сега и утре директно ме кара на работа. 

На 2 часа сън съм от Коце. 

сдобрихте ли се с Ники на любов по скалата на Рихтер ???? 

тия от пайнер да не качват флопови лайв от 2004 на Рени и Вероника,а да активират ретрото на мами!!!!

• Like 3
Сподели в други сайтове

• Отговори 1,4k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 9 часа , fengergana каза:

сдобрихте ли се с Ники на любов по скалата на Рихтер ???? 

тия от пайнер да не качват флопови лайв от 2004 на Рени и Вероника,а да активират ретрото на мами!!!!

Ами да, много ясно. Райна не я очаквайте на концерта , Коце се отказа да я кани. Залата половината е продадена каза и много други неща предстоят и гледах предварително, но нищо няма да издавам. 

Номера е да оцелея днес на работа-Велико Търноео- Бурхас-Созопол не е лесно.,но си струваше всяко едно преживяване. 

Големият син на Галена беше на участието на Коце. Коце го поздрави даже прати гласово на Галена после пред мен. Стефан е много сладък. 

• Like 3
  • skull 1
Сподели в други сайтове

Меди - Арена София 08.03.2026

WWW.INSTAGRAM.COM

231 likes, 4 comments - mediigo on October 18, 2025: "Скъпи дами и господа, каня ви на вечер, която подготвям с цялото си сърце. Вечер, която ми е трудно да опиша какво...
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Emanuela.Carey каза:

Гига Хит 👉 Емануела

Хит Лом също 😍

преди 56 минути, Emanuela.Carey каза:

Меди - Арена София 08.03.2026

WWW.INSTAGRAM.COM

231 likes, 4 comments - mediigo on October 18, 2025: "Скъпи дами и господа, каня ви на вечер, която подготвям с цялото си сърце. Вечер, която ми е трудно да опиша какво...

Браво

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, FikLena каза:

Защо ги продават

Screenshot_20251019_111335_Facebook.jpg

Това са хора, които купуват билетите по-рано и когато наближи датата започват да ги продават на двойни и тройни цени. Възползват се от хората, които са чакали до последния момент.

• Like 2
Сподели в други сайтове

По темата с Андреа и Селина - Андреа колкото и да се излага в последните няколко години, да се държи неадекватно и да рита елхички си остава певицата, или айде артиста, че певица не баш с една от най-гръмките кариери в поп-фолка, дала много на жанра и направила една от най-добрите продукции. Факта, че още се слуша "Дай ми всичко" и се знае е показателен. За мен това е търсен ефект от Селина , на Меди толкова му е акъла , трябва явно някакъв скандал, че да запомним девойката. Клипа с тая сценка в началото ми напомня за "Окадар" с Емануела от миналата година. С една дума - нищо оригинално в целия проект. Селина може да мечтае за кариерата на Андреа. И да не ми говорят как оригинала бил румънски и не било песен на Андреа. Да, факт, само, че през 2008 надали първо сте чули румънската версия, и после тази на Андреа...

А и песента не беше просто кавър а прогреса на съвместната и работа с Кости която няма равна.

По случая с крадената песен от Галин на Галена. И двамата с беден речник, макар, че Десислава и Анелия са царици в това отношение всяка дума да им е тотална излагация и няма кой да ги мине, че гледам се коментира защо Галена не отговорила. Радвахте се, че не е трябвало Анелия да отговоря. Най-много да прати Галин тепърва да се учи на предстоящият се*с, наркотици и т.н. :D :D :D :D :D

Галена в крайна сметка разбирам, че няколко години е държала песента "на трупчета" и не я е правила. Тогава какъв скандал изобщо? Или купуваш правата и я правиш, или не я правиш. Никой не ти е длъжен. Галин е взел правата с документи, подписали са се, платил си е. Че тя не може да се реши коя песен ще прави си е неин проблем. Тук скандал няма. Никой няма да те чака по няколко години да се наканиш да запишеш песен. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, alisali1234 каза:

Галена в крайна сметка разбирам, че няколко години е държала песента "на трупчета" и не я е правила. Тогава какъв скандал изобщо? Или купуваш правата и я правиш, или не я правиш. Никой не ти е длъжен. Галин е взел правата с документи, подписали са се, платил си е. Че тя не може да се реши коя песен ще прави си е неин проблем. Тук скандал няма. Никой няма да те чака по няколко години да се наканиш да запишеш песен. 

Ако капарираш нещо, то не би ли трябвало никой друг да не може да го купи? 

Сподели в други сайтове

Кой още ще обяви дата за Арена през 2026-та? Нямам търпение да видя колко самочувствия ще бъдат свалени като видят как със зор ще си продадат едвам половината зала, а някои като Константин сигурно ще го отменят по технически причини. :1000(29):

• Like 1
Сподели в други сайтове

УНИКАЛНА!

WWW.FACEBOOK.COM

Голям глас е тази Десислава! ❤️❤️❤️ Обичаме те! “Калино, Малино” на живо!🇧🇬

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , asylum каза:

Боже, и той като Галин не се е научил да говори… Фики е най-добре

Ми тя и Бийонсе звучи като петокласничка, ама дреме ли й на абаноса?

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, DarkChild каза:

Ми тя и Бийонсе звучи като петокласничка, ама дреме ли й на абаноса?

Сега го пуснах цялото - добре си плямпа. Май има хремУ 

att.WrXu6CaL-OFtdz0PAgKzhUZOQDeJTRbM1FSV_cf_A1E.jpeg

• Like 1
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

Сега го пуснах цялото - добре си плямпа. Май има хремУ 

Мария е най-добре!
"Една РеЙхана! Една БионЦе" , но ние имаме Рексонсе!

• Haha 2
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...