DevilWish Публикувано на преди 17 часа Report Сподели Публикувано на преди 17 часа Музика: Даниел Димитров Аражимент: Даниел Димитров Микс мастеринг: Даниел Димитров Текст: Николай Гурманов 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 17 часа Author Report Сподели Публикувано преди 17 часа ЦИГАНСКИ ХИМН!👈 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 17 часа Report Сподели Публикувано преди 17 часа Яша бе Роксана Гранде! 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 17 часа Report Сподели Публикувано преди 17 часа Аряна Гранде, ако беше участвала в конкурса "Мис Ромка", нали @Blueberry? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 17 часа Report Сподели Публикувано преди 17 часа Когато не извадиш махалата от себе си ... 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 16 часа Report Сподели Публикувано преди 16 часа 🤮🤮🤮🤮чак звучи фалшиво 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано преди 14 часа Report Сподели Публикувано преди 14 часа Това е песен за рождените дни на малките циганки, като ходи на участия. Пълна фъшкия. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано преди 13 часа Report Сподели Публикувано преди 13 часа Не знам защо са писали, че е авторска песен, изпяването мега много ми прилича на чупнато от тук: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 13 часа Report Сподели Публикувано преди 13 часа преди 5 минути, Just_Me каза: Не знам защо са писали, че е авторска песен, изпяването мега много ми прилича на чупнато от тук: Да, крала е потната 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.