Emanuela.Carey Публикувано на вчера в 07:50 Report Сподели Публикувано на вчера в 07:50 Music: Christos Dantis Arrangement: Daniel Ganev Original lyrics: Nikos Sarris Lyrics: Anastasia Mavrodieva 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано вчера в 07:56 Author Report Сподели Публикувано вчера в 07:56 Имам чувството, че това вече го е пускал няколко пъти. И освен всичко друго Ганев винаги му прави аранжименти по шаблон. Не знам как сам си различава песните като отиде на участие. 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано вчера в 08:05 Report Сподели Публикувано вчера в 08:05 искам да го гушкам, но песента е слаба. По-добре да не я бе пускал. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано вчера в 08:15 Report Сподели Публикувано вчера в 08:15 И песните му като клиповете му - еднотипни, еднакви и безинтересни. Ще стане някакъв среден хит насила, но я няма еуфорията, която предизвикваше до преди 2 години. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано вчера в 08:22 Report Сподели Публикувано вчера в 08:22 Меди имал и друг цвят дрехи освен черни :о 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано вчера в 08:24 Author Report Сподели Публикувано вчера в 08:24 преди 1 минута, xroflx9 каза: Меди имал и друг цвят дрехи освен черни :о Същите са, Десита некадърницата вместо омекотител им е пуснала белина 1 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано вчера в 08:36 Report Сподели Публикувано вчера в 08:36 Едно и също всеки път! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано вчера в 09:45 Report Сподели Публикувано вчера в 09:45 Този няма ли да приключва? Нищо ново и цикли на едно място. Даже Ганев не може да му помогне. Няма ли да излиза нов Фики 3 на хоризонта? "Голям талант", само да блъскаш кавъри. Това не е талант, а лакомия за 15 бона на участие за 2-3ч. плейбек. И тази арабска стилистика в аранжимента до кога ще я дъвчиш Ганчоооо! Пускай повече като тази: 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано вчера в 10:28 Report Сподели Публикувано вчера в 10:28 На мен избор като за песен ми харесва, но това ако беше изпято от ТЕОДОРА на която много би отивало..... песента е точно в нейната стилистика. И това "Браво на тебе" точно не ми харесва. Аз май съм от малкото, които никога не са харесвали Меди освен дуета му с Галена, Ваня и до някъде Цвети Янева. Видеото е еднакво, песента и тя. Окей, ясно е, че харесва по-депресарски песни и си е изградил някакъв стил. В началото с "Да си тук" и "Къде беше ти" вървеше, но ако погледнеш има хитови дуети които точно не са балади, а по-денс като "Параноя" и "Скандал". А също и може би единствената песен, която аз му харесвам "Обичам те - ти мене не". Нека разнообразява и да спре малко с Ганев и кавърите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано вчера в 12:06 Report Сподели Публикувано вчера в 12:06 Всичко изглежда пято, пято от Меди. Пълнеж е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 13:41 Report Сподели Публикувано вчера в 13:41 Хубава песен. Щеше да се забележи, ако не беше прекалил с този стил Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано вчера в 19:33 Report Сподели Публикувано вчера в 19:33 Звучи като предните му песни, клипа и него имам чувството че вече съм го гледала. Да спира с кавърите и с опитите да имитира Аргирос и компания! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано вчера в 20:11 Report Сподели Публикувано вчера в 20:11 преди 12 часа , Andrew Cunanan. каза: искам да го гушкам, но песента е слаба. По-добре да не я бе пускал. И аз искам да го гушкам, но и песента ми харесва. Може да са му еднообразни песните в последно време, но му се получава да въздейства с тях. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BULGARIANXTRASH Публикувано преди 23 часа Report Сподели Публикувано преди 23 часа Заспах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано преди 13 часа Report Сподели Публикувано преди 13 часа Ами не става... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано преди 10 часа Report Сподели Публикувано преди 10 часа Как пък преди пишеше и музики, и текстове, а сега го кара на кавъри? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.