Emanuela.Carey Публикувано на преди 21 часа Report Сподели Публикувано на преди 21 часа Music: Christos Dantis Arrangement: Daniel Ganev Original lyrics: Nikos Sarris Lyrics: Anastasia Mavrodieva 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 21 часа Author Report Сподели Публикувано преди 21 часа Имам чувството, че това вече го е пускал няколко пъти. И освен всичко друго Ганев винаги му прави аранжименти по шаблон. Не знам как сам си различава песните като отиде на участие. 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 21 часа Report Сподели Публикувано преди 21 часа искам да го гушкам, но песента е слаба. По-добре да не я бе пускал. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано преди 21 часа Report Сподели Публикувано преди 21 часа И песните му като клиповете му - еднотипни, еднакви и безинтересни. Ще стане някакъв среден хит насила, но я няма еуфорията, която предизвикваше до преди 2 години. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано преди 21 часа Report Сподели Публикувано преди 21 часа Меди имал и друг цвят дрехи освен черни :о 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 21 часа Author Report Сподели Публикувано преди 21 часа преди 1 минута, xroflx9 каза: Меди имал и друг цвят дрехи освен черни :о Същите са, Десита некадърницата вместо омекотител им е пуснала белина 1 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано преди 21 часа Report Сподели Публикувано преди 21 часа Едно и също всеки път! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано преди 19 часа Report Сподели Публикувано преди 19 часа Този няма ли да приключва? Нищо ново и цикли на едно място. Даже Ганев не може да му помогне. Няма ли да излиза нов Фики 3 на хоризонта? "Голям талант", само да блъскаш кавъри. Това не е талант, а лакомия за 15 бона на участие за 2-3ч. плейбек. И тази арабска стилистика в аранжимента до кога ще я дъвчиш Ганчоооо! Пускай повече като тази: 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 19 часа Report Сподели Публикувано преди 19 часа На мен избор като за песен ми харесва, но това ако беше изпято от ТЕОДОРА на която много би отивало..... песента е точно в нейната стилистика. И това "Браво на тебе" точно не ми харесва. Аз май съм от малкото, които никога не са харесвали Меди освен дуета му с Галена, Ваня и до някъде Цвети Янева. Видеото е еднакво, песента и тя. Окей, ясно е, че харесва по-депресарски песни и си е изградил някакъв стил. В началото с "Да си тук" и "Къде беше ти" вървеше, но ако погледнеш има хитови дуети които точно не са балади, а по-денс като "Параноя" и "Скандал". А също и може би единствената песен, която аз му харесвам "Обичам те - ти мене не". Нека разнообразява и да спре малко с Ганев и кавърите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано преди 17 часа Report Сподели Публикувано преди 17 часа Всичко изглежда пято, пято от Меди. Пълнеж е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 16 часа Report Сподели Публикувано преди 16 часа Хубава песен. Щеше да се забележи, ако не беше прекалил с този стил Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано преди 10 часа Report Сподели Публикувано преди 10 часа Звучи като предните му песни, клипа и него имам чувството че вече съм го гледала. Да спира с кавърите и с опитите да имитира Аргирос и компания! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано преди 9 часа Report Сподели Публикувано преди 9 часа преди 12 часа , Andrew Cunanan. каза: искам да го гушкам, но песента е слаба. По-добре да не я бе пускал. И аз искам да го гушкам, но и песента ми харесва. Може да са му еднообразни песните в последно време, но му се получава да въздейства с тях. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BULGARIANXTRASH Публикувано преди 7 часа Report Сподели Публикувано преди 7 часа Заспах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.