Jump to content

Меди - Браво на тебе

Препоръчани коментари

Имам чувството, че това вече го е пускал няколко пъти. И освен всичко друго Ганев винаги му прави аранжименти по шаблон.
Не знам как сам си различава песните като отиде на участие.

Сподели в други сайтове

И песните му като клиповете му - еднотипни, еднакви и безинтересни. Ще стане някакъв среден хит насила, но я няма еуфорията, която предизвикваше до преди 2 години. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, xroflx9 каза:

Меди имал и друг цвят дрехи освен черни

Същите са, Десита некадърницата вместо омекотител им е пуснала белина

Сподели в други сайтове

Този няма ли да приключва? Нищо ново и цикли на едно място. Даже Ганев не може да му помогне. Няма ли да излиза нов Фики 3 на хоризонта?

"Голям талант", само да блъскаш кавъри. Това не е талант, а лакомия за 15 бона на участие за 2-3ч. плейбек.

И тази арабска стилистика в аранжимента до кога ще я дъвчиш Ганчоооо! Пускай повече като тази:

Сподели в други сайтове

На мен избор като за песен ми харесва, но това ако беше изпято от ТЕОДОРА на която много би отивало..... песента е точно в нейната стилистика. И това "Браво на тебе" точно не ми харесва.
Аз май съм от малкото, които никога не са харесвали Меди освен дуета му с Галена, Ваня и до някъде Цвети Янева. 
Видеото е еднакво, песента и тя. Окей, ясно е, че харесва по-депресарски песни и си е изградил някакъв стил. В началото с "Да си тук" и "Къде беше ти" вървеше, но ако погледнеш има хитови дуети които точно не са балади, а по-денс като "Параноя" и "Скандал". А също и може би единствената песен, която аз му харесвам "Обичам те - ти мене не". Нека разнообразява и да спре малко с Ганев и кавърите.

Сподели в други сайтове

Звучи като предните му песни, клипа и него имам чувството че вече съм го гледала.

Да спира с кавърите и с опитите да имитира Аргирос и компания!

Сподели в други сайтове

преди 12 часа , Andrew Cunanan. каза:

искам да го гушкам, но песента е слаба. По-добре да не я бе пускал.

И аз искам да го гушкам, но и песента ми харесва. Може да са му еднообразни песните в последно време, но му се получава да въздейства с тях. 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...