Jump to content

Емилия - Не заслужаваш

Препоръчани коментари

преди 2 минути, Emanuela.Carey каза:

Кой е оригинала? Звучи като Знам Диагнозата, което също беше кавър. Да не е взела същата песен?

+ стар бг кавър:

Сподели в други сайтове

Аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!! НАСТРЪХВАААААААААААААААААААААААААААААААААААМ!!!
Песента на Анна - "Грешиш тотално" ми е любима! Ле-ле каква изненада! Нов прочит на стар любим хит! Това вече ми харесва!!! Същото искам и от Преслава с "Изпий си кафето", но със същия текст, че я пее ненормално добре.
Емоооооооооооооооооооо, пусна една от най-яките песни! Много хитър ход! Точно мислих да й се изсмея, че е взела заглавие на песен на Глория и оная ще е бясна за дързостта на Счетоводителката ама така ме изкефи! 
Друг е въпросът, че старите песни са си най и на Анна ще си ми остане по-любимата, но Емилия в никакъв случай не се е изложила. Даже напротив! Много добра версия и видеото ми хареса много! Та като рядко има нови хубави песни, поне да правят ето такива неща, които стават за слушане.
П.С. Липсва ми денса, пляскането..... 

Сподели в други сайтове

Ау, на Счета много й е отпуснат синджирът.... Шефката отиде за 3 дни в Рим и изпусна положението, хем модела от "Любовта настоява" й взела, хем името на един от най-големите й хитове. Ше има шЪмари, мхм...

gloria-gloria-bulgaria.gif

Видеото не кореспондира с песента. "Грешиш тотално" беше най-големият хит на Анна и още се брои за такъв. Емилия кавърдисва на килограм напоследък.

Сподели в други сайтове

Ами, слабо. Преди месец-два предрекох тука, че някой ще гепи Есена моно 🤣

на Анна не я траех едно време, но си беше хит и е по-сполучлива откъм текст

Сподели в други сайтове

Толкова не знае какво да прави, че ни занимава с претоплени манджи. Само че ако преди 20 години нямаше масов достъп до оригиналите, сега е съвсем различно. Не вярвам да се забележат тези тъпи кавъри.

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Толкова не знае какво да прави, че ни занимава с претоплени манджи. Само че ако преди 20 години нямаше масов достъп до оригиналите, сега е съвсем различно. Не вярвам да се забележат тези тъпи кавъри.

Тези оригинали си бяха мегахитове и без това. Гърмяха от кафенета и чалготеки, радиостанции и пр

Сподели в други сайтове

Аранжиментът в началото е като

Иначе доста слаб текст, outdatеd аранжимент и евтин клип. Като цяло проект без който можеше да мине. Какво й става на Емилия напоследък? След "Сбърка адреса" една нормална песен не е вадила, а пусна 4-5?

Сподели в други сайтове

Като ще е кавър, да я беше записала и с текста на Анна, който е много по-добър от този нейния. Не е зле парчето, но и на мен ми липсва нещо. 

Сподели в други сайтове

Напълно не нужен кавър от Емилия това е жалко
да пусне кавър на Есена моно, Грешиш тотално, Първата последната...
Да видим кой ще кавърдиса с нов прочит песните на Stamatis Gonidis - Eho Petaxei Mazi Sou
и Dose Tin Kardia Sou

Сподели в други сайтове

Тая пача се сети кога да пуска хит на 20 години... :D Ебати спрялата Счетоводителка :D Зъбатия заек мъжа й явно се чуди кво да си прави парите и ги дава на дъртата парясница Счета за да ги харчи за неща с изтекъл срок на годност...

Същата ситуация като с Мара и Теодора - Моят номер...

Сподели в други сайтове

Току що, FolkEmpire каза:

Тая пача се сети кога да пуска хит на 20 години... :D Ебати спрялата Счетоводителка :D Зъбатия заек мъжа й явно се чуди кво да си прави парите и ги дава на дъртата парясница Счета за да ги харчи за неща с изтекъл срок на годност...

Добре дошъл! Най-накрая някой да те възмути достатъчно хихих

Наистина кой съветва Ема да прави такива тъпи проекти?

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Добре дошъл! Най-накрая някой да те възмути достатъчно хихих

Наистина кой съветва Ема да прави такива тъпи проекти?

От много пари мозък няма как да се налива. Е може да си сложи чип и AI-то да й помага, барем й пусне малко креативни идеи за качествени проекти :D

Като тая 

NOVA.BG

Да програмира света към добро и емпатия - това е мисията на аржентинската адвокатка Роуз Буфало

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, FolkEmpire каза:

Същата ситуация като с Мара и Теодора - Моят номер...

Хайде, добре дошъл и от мен. От 100 години не сме те виждали :D :D :D 
Да благодарим на Емилия Башур и 20 годишния хит на нов глас да пишеш пак. :D 
ГРЕШИШ ТОТАЛНООООООООООООО, не ме наричай малкаааааааааааааааааааааааааа ❤️

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Thecranfan каза:

Един по един гръцките мегахитове падат жертви на творческата суша.

Така или иначе със "Сбърка адреса" се получи, поне ако Галена не я иска, може Ема да я вземе

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...