Andrew Cunanan. Публикувано на Септември 22 Report Сподели Публикувано на Септември 22 @Balkandji1 Андон е котенце, нали? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 22 Report Сподели Публикувано Септември 22 Това със сигурност е най-яката песен която съм чувал от Андон! Ето това се искаше! Супер зарибявка! Добър тандем са. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Септември 22 Report Сподели Публикувано Септември 22 преди 26 минути, Andrew Cunanan. каза: @Balkandji1 Андон е котенце, нали? ДА и @xroflx9 да не го пипа!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Септември 22 Report Сподели Публикувано Септември 22 преди 49 минути, Andrew Cunanan. каза: @Balkandji1 Андон е котенце, нали? Андон искаше да ме е**бе в гъ*за. Показа го чрез поглед в Пловдив. Не съм му фен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 22 Author Report Сподели Публикувано Септември 22 преди 17 минути, Balkandji1 каза: Андон искаше да ме е**бе в гъ*за. Показа го чрез поглед в Пловдив. Не съм му фен. Епа моеше и да ти хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Септември 22 Report Сподели Публикувано Септември 22 преди 27 минути, Balkandji1 каза: Андон искаше да ме е**бе в гъ*за. Показа го чрез поглед в Пловдив. Не съм му фен. Въх, какъв ще е този поглед Става за бекграунд, но андон има и по-добри - Календара, Светофара и не знам за друго. Биляниш ми е излишна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Септември 22 Report Сподели Публикувано Септември 22 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Септември 22 Report Сподели Публикувано Септември 22 преди 21 минути, KrasyoZlobarQ каза: Въх, какъв ще е този поглед Запомнящ се :Д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Септември 22 Report Сподели Публикувано Септември 22 преди 47 минути, Bunn каза: Запомнящ се :Д Или злобен хах. Дано му потръгне, но резултатите за сега са слаби, а е в къщата все още 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Септември 22 Report Сподели Публикувано Септември 22 Възхищавам се на хъса и на двамата да пробият на всяка цена. Уви, само с това не става. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 24 Report Сподели Публикувано Септември 24 Много се пъне този, Галин ще завиди. Не става, слушано. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Септември 29 Report Сподели Публикувано Септември 29 Бидон и Говньониш Хубаво отсвирче на цигулката. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Септември 29 Report Сподели Публикувано Септември 29 Я, кавър на Славена с нотки на Азис и Деса. Както стана със Славена някой знае ли? Тази наистина пееше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 30 Report Сподели Публикувано Септември 30 преди 7 часа , alisali1234 каза: Я, кавър на Славена с нотки на Азис и Деса. Както стана със Славена някой знае ли? Тази наистина пееше. Стана народна певица и май с някакъв бизнес се занимава. Отделно написа този шедьовър Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.