Jump to content

Мария x Tzanca Uraganu x VIP Stefcho Band Sofia - Harem

Препоръчани коментари

"Бали, Бали Дубай" ми е от любимите песни тази година. "Ако жена изневери" също е брутално яка песен, а тази? Защо така...... Миналата година Галена какъв дует и хит направи, тази година - Мария..... Ами не. Иначе @Just_Me веднага позна. Изцвъка едно голямо аки точно в последния ден на лятото. Честито! С това закриваме сезона!

Сподели в други сайтове

Както житейският и "Харем", така и музикалният са пълна шитня - абсолютен провал, без капка смисъл или стойност.

Сподели в други сайтове

Виждам определения за песента до тук: повърнЯ, шитнЯ, тъпотиЯ

Няма да си пусна песента, Мария отдавна отдавна не буди интерес в мен с творчеството си. Ще кажа само, че според мен се опитва да постигне успеха на Галена от миналата година с Цанка Урагану.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

Виждам определения за песента до тук: повърнЯ, шитнЯ, тъпотиЯ

Завиждат, че нямат толкова брачни свидетелства, колкото нея.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, DenFevgo каза:

Най-излишната кариера след тази на Гюра. 

е тази на Драгойка селянката от Сербия.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, DenFevgo каза:

Най-излишната кариера след тази на Цветелина Янева. 

Харесва ми, че мислиш, че кариерата на  Цветелина Янева е излишна. На Мария в началото не беше излишна, имаше големи хитове и фенове. След това с тия бозици стана наистина излишна.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

е тази на Драгойка селянката от Сербия.

Не познавам селяни, живея в града. Не съди за другите хора според твоето обкръжение и среда. 

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Balkandji1 каза:

Харесва ми, че мислиш, че кариерата на  Цветелина Янева е излишна. На Мария в началото не беше излишна, имаше големи хитове и фенове. След това с тия бозици стана наистина излишна.

Не е само до бозите, цялостно тя е извънредно неприятен образ, отделно не може да пее, не знам дали и участия има. Онази лъскавата е същата. Много пари и 100 пъти повече фалш.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, DenFevgo каза:

Не е само до бозите, цялостно тя е извънредно неприятен образ, отделно не може да пее, не знам дали и участия има. Онази лъскавата е същата. Много пари и 100 пъти повече фалш.

Преди можеше да пее, някъде към края на 2000-ните почна да си губи гласа. Участия сигурно минимално. Просто си храни егото все още с песнички и клипчета, предполагам така поддържа интереса ма богати мъже към себе си. Ако спре, какво ще прави? Продавачка? Или да си седи у тях. 

Сподели в други сайтове

преди 56 минути, Balkandji1 каза:

Преди можеше да пее, някъде към края на 2000-ните почна да си губи гласа. Участия сигурно минимално. Просто си храни егото все още с песнички и клипчета, предполагам така поддържа интереса ма богати мъже към себе си. Ако спре, какво ще прави? Продавачка? Или да си седи у тях. 

На Елвира Георгиева и на Деси зле им е? 

Мария хем е безскурпулна златотърсачка, хем има зор да прави и кариера. 

Мими, за какво си му на една мутра? Не си седиш дома, късно ти е за деца, имиджа ти е кофти... неслучайно те взе някакво окаяно момче, на чиято пишка си възкликнала с възторг колко е голяма и той за първи път се е почувствал мъж. 

Сподели в други сайтове

Да бе тия такти бяха модерни преди 20 години цигле Цанка Манка.

Някой не е миксирал като хората. На Мара гласа й върви като през надъвкана лента от аудио касетка.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, FolkEmpire каза:

Някой не е миксирал като хората. На Мара гласа й върви като през надъвкана лента от аудио касетка.

Тя толкова си може

Сподели в други сайтове

преди 1 час, FolkEmpire каза:

Асенов е миксирал, така че... :D 

Сподели в други сайтове

Докато има кой да ги дава ще има и кой да ги взима. Мара не е виновна, виновни са комплексираните мъже които финансират такива простакеси. За пример - Дион и чичко-политичко.

Цура , като сложим и един глас е същата, макар, че не е сменила колкото Мария. То Шиши е като за 10-тима и без това. Дори Християн е по-добрия вариант пред това нещо. Та, един дол простит***ки.

И проблема не е в мастъра, гласа и не е провлачен, тя просто това си може. Какво стана с малкото глас, който демонстрираше в началото на кариерата си - не знам. Има песни, в които ясно се чува пеене като пеене. Или някой друг е пял и са правили някакви вокали и други заигравки там, ама то тогава техниката не беше както сега. Знам ли. Или нещо да са и правили на гласните струни, абе не знам. Странно е защото наистина ясно можеш да чуеш в първите и песни, че пее, даже доста обемно. 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...