DevilWish Публикувано Август 31 Author Report Сподели Публикувано Август 31 преди 6 минути, SG каза: "Тази дискотека" не само е хита на лятото, а и единствената песен, която покрива критериите за масов хит тази година - да е гърмяла отвсякъде и да се е разбрало за нея и от малко, и от голямо. Останалото пак си го знаем и го превръщаме в някакъв хит главно ние, които се интересуваме от чалгата и които ходим по клубове (за радост вече не си причинявам второто). Но дори и аз до този момент не бях чувал това нещо "Капучина" като повече от заглавие - и съжалявам, че реших да си го пусна като заговорихте за него. Типична изтъркана гадория, предназначена за най-ниския таргет от обществото (затова и ще си остане там). Песента "Тази дискотека" е правена по шаблон и по-скоро опит да се заложи на нещо сигурно и на песен, която е била много по-голям хит преди 21 години - "Дискотека бум". Това което направиха на времето Софи Маринова и Константин с "Проблем", но там имаше няколко български версии на Малина и един дует, ако не се лъжа. Масов хит, защото песните по онова време наистина оставяха следа, но е далече от оригинала. Нормално и очаквано за мен беше да стане такъв хит. Разбира се, че ако не са я направили както трябва можеше да не се забележи, но не можем и да кажем, че предни лета не е имало по-големи хитове..... примерно от 2021 до към миналата година.... Това е то, носталгията много пъти си казва думата. От няколко години това е правилна стратегия, но въпросът е докога? При Емилия още преди години това беше стратегия да пуска по една такава балада, например "Птица бяла"... "Грешница". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 има ли данни за броя на публиката на този самостоятелен концерт? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 преди 22 минути, Andrew Cunanan. каза: Не се сещам за солов хит, но доста силен сезон за чалгата като цяло. В началото не й обърнах внимание, но всъщност е зарибявка и има добра инерция и догодина ще мине 10 млн. гледания без проблем 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 31 Author Report Сподели Публикувано Август 31 Току що, Danger. каза: В началото не й обърнах внимание, но всъщност е зарибявка и има добра инерция и догодина ще мине 10 млн. гледания без проблем То и аз така. В началото ме дразнеше, а всъщност е зарибявка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 преди 15 минути, DevilWish каза: Песента "Тази дискотека" е правена по шаблон и по-скоро опит да се заложи на нещо сигурно и на песен, която е била много по-голям хит преди 21 години - "Дискотека бум". Това което направиха на времето Софи Маринова и Константин с "Проблем", но там имаше няколко български версии на Малина и един дует, ако не се лъжа. Масов хит, защото песните по онова време наистина оставяха следа, но е далече от оригинала. Нормално и очаквано за мен беше да стане такъв хит. Разбира се, че ако не са я направили както трябва можеше да не се забележи, но не можем и да кажем, че предни лета не е имало по-големи хитове..... примерно от 2021 до към миналата година.... Това е то, носталгията много пъти си казва думата. От няколко години това е правилна стратегия, но въпросът е докога? При Емилия още преди години това беше стратегия да пуска по една такава балада, например "Птица бяла"... "Грешница". Наистина пак се залага на нещо познато, да, аз самият не знам дали щях да обърна такова внимание на Дискотеката ако не помнех оригинала. Стратегията да печелят от хитовостта на стари песни съвсем не е непозната в годините, в които жанрът усилено се бори да е на дъното - неслучайно най-големите хитове на предишни години са били именно Проблем, Шушана, Комбайна-вършачка и т.н. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 31 Author Report Сподели Публикувано Август 31 преди 10 минути, SG каза: Наистина пак се залага на нещо познато, да, аз самият не знам дали щях да обърна такова внимание на Дискотеката ако не помнех оригинала. Стратегията да печелят от хитовостта на стари песни съвсем не е непозната в годините, в които жанрът усилено се бори да е на дъното - неслучайно най-големите хитове на предишни години са били именно Проблем, Шушана, Комбайна-вършачка и т.н. Да и специален машъп който беше направила Преслава с тези песни и то доста успешно. Надявам се това да е временно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 преди 10 минути, DevilWish каза: Да и специален машъп който беше направила Преслава с тези песни и то доста успешно. Надявам се това да е временно. Нека не пропускаме, разбира се, да изтъкнем и своите гарджета, но не с машъпа им от преди години, а със съвсем актуалния им успех от тази. Вече не се случва всеки ден хитът на Деси Слава да не е по-долнопробен от този на Софи Маринова.❤️ Чакаме догодина да пробва (неуспешно) и със "Зелено". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 преди 7 минути, SG каза: Нека не пропускаме, разбира се, да изтъкнем и своите гарджета, но не с машъпа им от преди години, а със съвсем актуалния им успех от тази. Вече не се случва всеки ден хитът на Деси Слава да не е по-долнопробен от този на Софи Маринова.❤️ Чакаме догодина да пробва (неуспешно) и със "Зелено". Софка няма долнопробни песни. Мноо ти е бръкнала в гъзеца с есемесите срещу Фатмеса 🤣 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 преди 21 минути, SG каза: Нека не пропускаме, разбира се, да изтъкнем и своите гарджета, но не с машъпа им от преди години, а със съвсем актуалния им успех от тази. Вече не се случва всеки ден хитът на Деси Слава да не е по-долнопробен от този на Софи Маринова.❤️ Чакаме догодина да пробва (неуспешно) и със "Зелено". Една от любимите ми песни тая година. Не бях слушал песен на Фатмес на рипийт от "Токсичен" и на Джуна от "Пияни нощи". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 31 Author Report Сподели Публикувано Август 31 преди 26 минути, SG каза: Нека не пропускаме, разбира се, да изтъкнем и своите гарджета, но не с машъпа им от преди години, а със съвсем актуалния им успех от тази. Вече не се случва всеки ден хитът на Деси Слава да не е по-долнопробен от този на Софи Маринова.❤️ Чакаме догодина да пробва (неуспешно) и със "Зелено". Супер е песента! И добре се е получила. Пасват си! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 преди 31 минути, Andrew Cunanan. каза: Една от любимите ми песни тая година. Не бях слушал песен на Фатмес на рипийт от "Токсичен" и на Джуна от "Пияни нощи". Аз не я слушам толкова, уви, просто "България е душата ми" е way superior от всичко друго, издавано от чалга дивите тази година вкл. нейния собствен хит. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 31 Author Report Сподели Публикувано Август 31 Току що, SG каза: Аз не я слушам толкова, уви, просто "България е душата ми" е way superior от всичко друго, издавано от чалга дивите тази година вкл. нейния собствен хит. И на мен ми харесва. Аз пък нещо съм на ретро вълна "Вземи си дъх" + "Душата ми крещи" на Галена + Анна - "Не спирай" Интересно ми е ако започне да я пее по участия как ще се възприеме? Не е никак лоша песента. Беше пусната малко след "Утешителна награда", където тя беше без клип, а тогава заложи първо на "Вземи си дъх" за лятото. Имаше си и тогава яките песнички. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 преди 8 минути, DevilWish каза: И на мен ми харесва. Аз пък нещо съм на ретро вълна "Вземи си дъх" + "Душата ми крещи" на Галена + Анна - "Не спирай" Интересно ми е ако започне да я пее по участия как ще се възприеме? Не е никак лоша песента. Беше пусната малко след "Утешителна награда", където тя беше без клип, а тогава заложи първо на "Вземи си дъх" за лятото. Имаше си и тогава яките песнички. Трябваше да я налага във времето, днешните посетители на дискотеките със сигурност на 90% не знаят за съществуването й, защото повечето дори не са били родени тогава. Но може да я припомни на концерта. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 31 Author Report Сподели Публикувано Август 31 преди 1 минута, SG каза: Трябваше да я налага във времето, днешните посетители на дискотеките със сигурност на 90% не знаят за съществуването й, защото повечето дори не са били родени тогава. Но може да я припомни на концерта. Ето това мисля, че доста се харесва.... и беше една от песните й които много се харесаха на времето, а Дона тук танцува... Айдееееееееееее ❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 31 Author Report Сподели Публикувано Август 31 5,1 хил. гледания · 329 реакции | Preslava on Reels WWW.FACEBOOK.COM Голямо налагане прави Преслава на "Без теб", а гледанията й скачат? 😮 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 преди 4 часа , DevilWish каза: @Willy Преслава и Галена изпуснаха "Коя си ти". Не е лошо вместо да се чудят какъв кавър да направят, да я пуснеш на Галена...... да вземе да я купят за техен дует или пък нейна самостоятелна. Да не стане после пак като "Сбърка адреса" и "Без коз" Супер тъпа. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 преди 3 минути, DevilWish каза: 5,1 хил. гледания · 329 реакции | Preslava on Reels WWW.FACEBOOK.COM Голямо налагане прави Преслава на "Без теб", а гледанията й скачат? 😮 Днес е отбелязала рекордните 2 гледания! ВЕЧЕН ХИТ! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 преди 1 час, asylum каза: Софка няма долнопробни песни. Мноо ти е бръкнала в гъ.зеца с есемесите срещу Фатмеса 🤣 Наистина. Деса има такива песни, които биха изчервили и най-просташките изпълнители от 90-те. Софа няма такива неща в дискографията си. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 Софка (за свое съжаление) няма единствено перла в короната като "Факт, факт". Другите долнопробни хитачки на Десс са предимно кючеци и закачливи ромски песни, каквито Маринова си има на килограм, просто на нея и отиват. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 31 Author Report Сподели Публикувано Август 31 преди 38 минути, Andrew Cunanan. каза: Днес е отбелязала рекордните 2 гледания! ВЕЧЕН ХИТ! Хита на годината 👈😄 Как се е присетила за тая песен. Ние нали все я плюем, че е от най-големите й флопове и тя сигурно е влезнала, прочела е и е казала "Ще им кажа аз на тях какво е флоп" преди 39 минути, DarkChild каза: Супер тъпа. Според мен добре звучи, "Коя си ти" я отмъкна Джорджия. Дано звучи добре като нейна песен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 Ето иначе мнението ми за хитовете на лятото: "Тази дискотека" (единственият истински, огромен хит), "Дъното копай" (успешен сред някои таргети, с потенциал да се задържи), Преслава и Азис (дифолт), Галена и Янева (дифолт), "Празнуваш" (сезонен, но може и да се задържи), Коцьо и щерка (моментен интерес заради комбинацията), Лиди и Мирела (последни Алфа издихания), айде да сложим и "Капучина" (секси хит). Като цяло наистина това лято е по-силно от някои предишни години. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 31 Author Report Сподели Публикувано Август 31 преди 26 минути, SG каза: Ето иначе мнението ми за хитовете на лятото: "Тази дискотека" (единственият истински, огромен хит), "Дъното копай" (успешен сред някои таргети, с потенциал да се задържи), Преслава и Азис (дифолт), Галена и Янева (дифолт), "Празнуваш" (сезонен, но може и да се задържи), Коцьо и щерка (моментен интерес заради комбинацията), Лиди и Мирела (последни Алфа издихания), айде да сложим и "Капучина" (секси хит). Като цяло наистина това лято е по-силно от някои предишни години. Добре е лятото тази година. Започна слабо с 1-2 хита през пролетта, но лятото се позасилиха. Но истината е, че дуетите са по-хитови за момента. Но да..... силна година за Емануела и за Галин от мъжете, защото и "Звъня ти, ало" се хареса до известна степен. Първите 8 месеца е това. После ще разберем. Есента винаги е била решаваща и като цяло в доста големи хитове в чалгата излизат на есен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 31 Author Report Сподели Публикувано Август 31 Оффффффффффф, тоя моралист!!! БЕЗСРАМНИК! Avi Benedi 17 ч · Хора, наистина съм шокиран... В България този мъж е суперзвезда, а в Австрия всички знаят примери като Conchita Wurst - мъж, който излиза на сцената в дамски дрехи и грим. Неговият талант и глас без съмнение са големи. Но защо трябва да се насърчава подобен образ? Защо точно това се показва на децата ни, вместо да им дава истински ценности и достойни модели за подражание? Болезнено е да видиш, в коя посока върви обществото ни. Моля се на Бог децата ни да имат правилния път и истинските ценности никога да не изчезват. ДАВАЙТЕ ГО НА АЗИС!!! Давайте, да го оправи вече тоя недоволния от живота! МАХАЙ СЕ ОТ БЪЛГАРИЯ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 преди 1 час, SG каза: Софка (за свое съжаление) няма единствено перла в короната като "Факт, факт". Другите долнопробни хитачки на Десс са предимно кючеци и закачливи ромски песни, каквито Маринова си има на килограм, просто на нея и отиват. Говори с примери. Софка има една от най-стойностните дискографии в чалгата 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 31 Author Report Сподели Публикувано Август 31 С рокля в стил Глория! Да му я навре в лицето на Ави Гнусния Бенедик да гледа и да мълчи!!! САМО ТАКА! Напук на тоя израелски идиот ! Тръгнал да се грижи за пример за децата! Тоя пък! Ти ли си пример бе? Дето всяваш възмущение и омраза! Тъпанар! Да, Азис е по-голям пример от теб и с това спечели публика, а ти само стоиш и лаеш! Такива като теб са едни комплексирани хора. Комплексар! ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ! 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари