Lelqtian Публикувано Август 2 Report Сподели Публикувано Август 2 преди 20 минути, KrasyoZlobarQ каза: 779 хил. гледания · хиляда реакции | Очаквайте новата ни песен... WWW.FACEBOOK.COM Очаквайте новата ни песен “Лошите Момчета” на 1ви Август в 16:00ч. Този Петък в моя YouTube канал!. Масово залагат Джери Никол или Лора Караджова. Как обиждат баба Лили на прапрапрапрапрабаба Данче ... 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 2 Report Сподели Публикувано Август 2 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: тази година нещата не са на добре за него. Хит-йок. По форумските критерии за милиони гледания са си мегахитове преди 1 час , Gerganafen каза: Мхм, със сигурност бъдейки част от чалга лейбъла на Пашев и чекнейки се в клипа на баща си ще се впише просто идеално в лекарската й биография. Вече си имаме лекарка-певица 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 2 Report Сподели Публикувано Август 2 @DarkChild мнение за единствения по рода си химн на труженичките? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 2 Report Сподели Публикувано Август 2 преди 1 час , KrasyoZlobarQ каза: TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Ето колко са пропаднали попаджиите... Точно тоя съсел ли даваш за пример? Буквално пее една и съща песен и е като соло версия на Молец Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 2 Report Сподели Публикувано Август 2 преди 20 минути, Andrew Cunanan. каза: @DarkChild мнение за единствения по рода си химн на труженичките? И други е имало 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 2 Report Сподели Публикувано Август 2 преди 2 часа , Gerganafen каза: Мхм, със сигурност бъдейки част от чалга лейбъла на Пашев и чекнейки се в клипа на баща си ще се впише просто идеално в лекарската й биография. Може да стане "лекарка" като Енджи Касабката и да шарлатанства сред известните. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 2 Report Сподели Публикувано Август 2 Защо на Бонка не ѝ се получи в Пайнер, не беше на турнета, на концерти, не получаваше награди и не нареди в топ 5 на чалгата, като стартира с такъв ударен хит? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Август 2 Report Сподели Публикувано Август 2 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: Защо на Бонка не ѝ се получи в Пайнер, не беше на турнета, на концерти, не получаваше награди и не нареди в топ 5 на чалгата, като стартира с такъв ударен хит? Имаше квота само за една ромска перла в Пайнер и Роксана я взе. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 2 Author Report Сподели Публикувано Август 2 Бали, Бали, Дубаййййййййййййййййй и МАРОКО! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 2 Report Сподели Публикувано Август 2 преди 32 минути, Thecranfan каза: Имаше квота само за една ромска перла в Пайнер и Роксана я взе. Затова сега Бона не писа, че синът на Рокса й е правил аранжимент. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 2 Report Сподели Публикувано Август 2 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: @DarkChild мнение за единствения по рода си химн на труженичките? Питай форумните коври, не мен. Аз не съм специалист по темата 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 2 Report Сподели Публикувано Август 2 преди 2 часа , xroflx9 каза: Точно тоя съсел ли даваш за пример? Буквално пее една и съща песен и е като соло версия на Молец Друго си е да дадем пример с 40+ чалгарка като версия на адълт актриса, която мандръса една песен от 20 години, а в последните 5 има 20 клонинга на последния си хит. И този хит е "да ти го набия, да ми го начОкаш" и все в тоя ред. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 2 Report Сподели Публикувано Август 2 преди 7 минути, KrasyoZlobarQ каза: Друго си е да дадем пример с 40+ чалгарка като версия на адълт актриса, която мандръса една песен от 20 години, а в последните 5 има 20 клонинга на последния си хит. И този хит е "да ти го набия, да ми го начОкаш" и все в тоя ред. Буквално описа и кариерата на Роби. С тази разлика,че чалгарските милфки са натокани и наковрени,а тоя е като ритана зелка в муцуната 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 2 Report Сподели Публикувано Август 2 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 2 Report Сподели Публикувано Август 2 преди 1 час, xroflx9 каза: Буквално описа и кариерата на Роби. С тази разлика,че чалгарските милфки са натокани и наковрени,а тоя е като ритана зелка в муцуната Буквално, защо плюем едните или другите, а просто не приемем, че и двете вселени са валидни и съществуващи? И да, не съм много запознат с Роби, но съм сигурен, че не пее ковренски текстове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 2 Report Сподели Публикувано Август 2 познайте певицата! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 2 Report Сподели Публикувано Август 2 Щях да ви питам, тая Анели язащо се мъкне на всички концерти на Деса? Да не са променили турнето на дуетно? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 2 Report Сподели Публикувано Август 2 преди 3 минути, KrasyoZlobarQ каза: Щях да ви питам, тая Анели язащо се мъкне на всички концерти на Деса? Да не са променили турнето на дуетно? Деса пее фоклор, а Анелия: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 2 Report Сподели Публикувано Август 2 преди 16 минути, KrasyoZlobarQ каза: Щях да ви питам, тая Анели язащо се мъкне на всички концерти на Деса? Да не са променили турнето на дуетно? Не е ли била само в Стара Загора? Другата седмица се очертава най-накрая да посетя това прословуто турне. Към момента съм доволен от прогреса при ДС около него, но друго си е да се види (чуе) на живо. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 2 Report Сподели Публикувано Август 2 преди 33 минути, Andrew Cunanan. каза: Има май и по-безмозъчни Атижа от „Биг Брадър” ражда четвърто на Азис! KLIUKI.BG Риалити звездата готова на всичко, за да се наложи в света на шоубизнеса! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 2 Report Сподели Публикувано Август 2 преди 43 минути, KrasyoZlobarQ каза: Щях да ви питам, тая Анели язащо се мъкне на всички концерти на Деса? Да не са променили турнето на дуетно? Не турнето, а кревата 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 2 Report Сподели Публикувано Август 2 преди 15 минути, DarkChild каза: Не турнето, а кревата Анелия е хетеро?! Каква загуба! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 2 Report Сподели Публикувано Август 2 Тази концертна (или креватна) близост на двете ме кара да си мисля, че след като Ангелогласната ми императрица прояви милосърдие спрямо своята дългогодишна фенка Нова Десислава и я викна за дует, е време да стори същото и с първата, която Пайнер навремето създадоха по нейната успешна формула. Какви песни е имала от Токича, представям си да се съберат за нещо такова.❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Август 2 Report Сподели Публикувано Август 2 Според вас защо “Сен Тропе“ на Азис е толкова голям хит? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 2 Author Report Сподели Публикувано Август 2 Сиана [ OFFICIAL ] 10 м · Тази година по случай рождения ми ден съм ви забъркала една “Карбонара”… ще ви я сервирам утре — точно в 18:00. Бъдете точни… най-вкусна е, докато пари! #siana #newsong #premiere 16 реакции · 3 коментара | Тази година по случай рождения ми ден съм... WWW.FACEBOOK.COM Тази година по случай рождения ми ден съм ви забъркала една “Карбонара”… ще ви я сервирам утре — точно в 18:00. Бъдете точни… най-вкусна е, докато пари! 😉🍽️ #siana #newsong #premiere. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари