asylum Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 3 минути, DevilWish каза: За мен "Сезони" е по-скоро лятна песен.... 2006 добре ги пусна песните, просто с албумът трябваше да процедира по-друг начин. 2007ма още февруари да пусне видеото на "Ако те няма". През май да пусне албума с видео на "За първи път". Август клип на "Опиат", октомври "На мъжете, които не обичах" и да стартира 2008ма година с клип на "На чисто" например. Мисля, че това е досттъчно.... а този дует с Азис можеше да го забавят преди "Еднопосочен пРът" Смятай, още тогава вече е минавала за залязла, щом За Сезони помня, че хората си казваха “я, Гюр май се завърна”, но не познаха. Затъна с още флопове след това. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 1 минута, Kitty каза: Видеоклипът на "лабиринт" беше вторият излязъл и беше "Уау"! Най - любими оттам са ми кадрите с Глория на скалите и морето, както и тези от тъмната дискотека, където е с черната рокля, готиния чокър и растата на косата. Честно да ви кажа, понеже и не слушам и сръбско, та не чи приличаше "Лабиринт" по звучене на "39,2" на Цеца. Чух я само веднъж - нищо общо според мен. Не знаех, че Глория е кино фенка и особено на "Матрицата". Обаче ефектите с обръщането на кадъра, с квадратчетата и частите от текста на песента страшно много ми хареса. В НФ беше казала, че са имали други планове за клипа и че в друга дискотека е трябвало да снима точно тези кадри с чокъра, но в последния момент се провалили нещата. Май и кадрите на скалите не били планирани. Както и да е клипът е супер ефектен. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 24 Author Report Сподели Публикувано Август 24 преди 1 минута, Kitty каза: Абсолютно, ама напълно абсолютно не сте никакви истински поп - фолк фенове, щом не можете да помните такова елементарно нещо, като музикалната хронология! Албумът на Глория "Крепост" излезе през май месец, тогава излезе тази изключително модерна и страхотна реклама на албума! Малко след това излезе видеоклипът на "Феникс", който и до днес е най - любимият ми видеоклип на Глория, както и песента (заедно със "100 карата любов" от албума "Благодаря"). Това беше най - модерният и готин музикален видеоклип за времето си. Тогава започнаха да пускат и сините плочки със страхотен компютърен ефект, който страшно много ми харесваше. Визиите на Глория с черното кожено яке, слънчевите очила и развятата коса, както и с белия тоалет са топ, но с червената рокля хич не ми харесва. Промоцията на албума беше навръх рожденият и ден - на 28 юни 2003, в зала 1 на НДК. Не съм ходила, но помня по вестниците колко се изписа за промоцията преди и след нея. Много ми хареса самата промоция, когато я гледах после по телевизията. Люси се е справил прекрасно като режисьор. Сценографията много ми хареса, а от всичките визии, които показа на концерта, Глория най - много ми хареса с черната рокля и с една сребриста. Само дето така и не разбрах защо си е избрала разголени и неудобни рокли, тъй като не спираше да се оправя на сцената, а това не е хубаво, хората са отишли на концерта, за да те видят и чуят как пееш, не как си оправяш през две минути дрехите. Декора не разбрах откъде е, но беше страхотен и модерен за времето си. Видеоклипът на "лабиринт" беше вторият излязъл и беше "Уау"! Най - любими оттам са ми кадрите с Глория на скалите и морето, както и тези от тъмната дискотека, където е с черната рокля, готиния чокър и растата на косата. Честно да ви кажа, понеже и не слушам и сръбско, та не чи приличаше "Лабиринт" по звучене на "39,2" на Цеца. Чух я само веднъж - нищо общо според мен. Не знаех, че Глория е кино фенка и особено на "Матрицата". Обаче ефектите с обръщането на кадъра, с квадратчетата и частите от текста на песента страшно много ми хареса. "Очакване" е снимана в Турция, видеоклипът е трети поред. От там любими са ми кадрите с Глория на хамака и как се разхожда и пее навън. Кадрите със зелената рокля са снимани в един скъп хотел, забравих в кой курорт беше. "Крепост" беше четвъртият видеоклип. И до днес не знам как Глория се е престрашила да снима близо до крокодил. От този видеоклип най - харесвам кадрите с белия и с зеления тоалет, където е със страхотна прическа, малкото кадри от дискотеката също ми харесват. Да уточня само, че с белия тоалет ми харесват единствено кадрите, където отзад е нощ и се вижда луната. А във вестниците четох, че всъщност част от видеоклипа е по действителен случай, писа се тогава, че някой, май Жоро Илиев,е бил следен, подслушван и е записан да казва, че и е подарил някакво много скъпо колие. Но беше отдавна, не помня подробности. Май още тогава започнаха да пишат, че са заедно. "Не заслужаваш" е последният видеоклип за този албум. Харесва ми много, радвам се, че най - сетне засне видеоклип в тази модерна дискотека във Враца, аз не съм ходила там, но от снимките виждам, че е била супер. Щеше да е по - супер обаче, ако се беше снимала за този видеоклип със дрехите от фотосесията. Иначе ми хареса във видеото само с черния кариран тоалет, останалите визии - не. С пуснатия бретон се беше докарала като Лили Иванова, не ми харесваше така. Аз самата си купих албума чак септември месец 2003 година. Убийствен, страхотен, модерен, различен. "Благодаря" е същият и много се радвам, че явно преди години мнението ми във форума на телевизия "Планета",Глория да направи отново такъв модерен, различен и готин албум, е взето предвид. Тогава Глория с нейната модерна и различна визия, както и с нейния работен хъс разби на пух и прах глупавите приказки, които циркулираха по онова време за жените на 30 годишна възраст. Че били стари, уморени, мързеливи и не им се работело, че не умеели да се забавляват, че, едва ли не, на 30 години животът свършвал и хората ставали скучни......................... Ами не, Глория доказа точно обратното! Мен ме е яд, че не клипира "Лятна авантюра", много недооценена от нея остана тази година песен. Аз слушам от 2004 година и то покрай една песен на Анелия - "Обичай ме". А иначе до 2003 година признавах само Глория, други не харесвах...... Така, че "Крепост" я бях засичал някъде, а сигурно са я пуснали в началото на Септември..... защото за песни като "Крепост", "Феникс", "Губя те бавно", "Обичай ме", "За теб, любов" знаех и май беше само това..... като чух "Обичай ме" и песни на Райна като "Хиляди жени" и "Ти ме лъжеш най-добре", това са песните заради които харесах тази музика, като цяло. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 тук е много яка, тяло, лице, пропорции, грим, прическа, тоалет - всичко е топ. 5 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 24 Author Report Сподели Публикувано Август 24 преди 4 минути, asylum каза: Смятай, още тогава вече е минавала за залязла, щом За Сезони помня, че хората си казваха “я, Гюр май се завърна”, но не познаха. Затъна с още флопове след това. Ами то това се получи най-вече в този период на Мура Мега 2006.... И то тя май излезе с "Кръговрат"? Дали тази песен не беше тоталния спад? Не, че е толкова лоша, но реакцията беше ... "ооо... скука". Аз лично като излезе я слушах, но..... примерно "Град на греха" и "Приличам ли на вятъра" ми харесват много повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза: Тя дори промоция в приказките не направи на тоя албум. Ми не може и клипове, и песни! Нямате угодия! “Толкова мога!” преди 6 минути, Kitty каза: Абсолютно, ама напълно абсолютно не сте никакви истински поп - фолк фенове, щом не можете да помните такова елементарно нещо, като музикалната хронология! Албумът на Глория "Крепост" излезе през май месец, тогава излезе тази изключително модерна и страхотна реклама на албума! Малко след това излезе видеоклипът на "Феникс", който и до днес е най - любимият ми видеоклип на Глория, както и песента (заедно със "100 карата любов" от албума "Благодаря"). Това беше най - модерният и готин музикален видеоклип за времето си. Тогава започнаха да пускат и сините плочки със страхотен компютърен ефект, който страшно много ми харесваше. Визиите на Глория с черното кожено яке, слънчевите очила и развятата коса, както и с белия тоалет са топ, но с червената рокля хич не ми харесва. Промоцията на албума беше навръх рожденият и ден - на 28 юни 2003, в зала 1 на НДК. Не съм ходила, но помня по вестниците колко се изписа за промоцията преди и след нея. Много ми хареса самата промоция, когато я гледах после по телевизията. Люси се е справил прекрасно като режисьор. Сценографията много ми хареса, а от всичките визии, които показа на концерта, Глория най - много ми хареса с черната рокля и с една сребриста. Само дето така и не разбрах защо си е избрала разголени и неудобни рокли, тъй като не спираше да се оправя на сцената, а това не е хубаво, хората са отишли на концерта, за да те видят и чуят как пееш, не как си оправяш през две минути дрехите. Декора не разбрах откъде е, но беше страхотен и модерен за времето си. Видеоклипът на "лабиринт" беше вторият излязъл и беше "Уау"! Най - любими оттам са ми кадрите с Глория на скалите и морето, както и тези от тъмната дискотека, където е с черната рокля, готиния чокър и растата на косата. Честно да ви кажа, понеже и не слушам и сръбско, та не чи приличаше "Лабиринт" по звучене на "39,2" на Цеца. Чух я само веднъж - нищо общо според мен. Не знаех, че Глория е кино фенка и особено на "Матрицата". Обаче ефектите с обръщането на кадъра, с квадратчетата и частите от текста на песента страшно много ми хареса. "Очакване" е снимана в Турция, видеоклипът е трети поред. От там любими са ми кадрите с Глория на хамака и как се разхожда и пее навън. Кадрите със зелената рокля са снимани в един скъп хотел, забравих в кой курорт беше. "Крепост" беше четвъртият видеоклип. И до днес не знам как Глория се е престрашила да снима близо до крокодил. От този видеоклип най - харесвам кадрите с белия и с зеления тоалет, където е със страхотна прическа, малкото кадри от дискотеката също ми харесват. Да уточня само, че с белия тоалет ми харесват единствено кадрите, където отзад е нощ и се вижда луната. А във вестниците четох, че всъщност част от видеоклипа е по действителен случай, писа се тогава, че някой, май Жоро Илиев,е бил следен, подслушван и е записан да казва, че и е подарил някакво много скъпо колие. Но беше отдавна, не помня подробности. Май още тогава започнаха да пишат, че са заедно. "Не заслужаваш" е последният видеоклип за този албум. Харесва ми много, радвам се, че най - сетне засне видеоклип в тази модерна дискотека във Враца, аз не съм ходила там, но от снимките виждам, че е била супер. Щеше да е по - супер обаче, ако се беше снимала за този видеоклип със дрехите от фотосесията. Иначе ми хареса във видеото само с черния кариран тоалет, останалите визии - не. С пуснатия бретон се беше докарала като Лили Иванова, не ми харесваше така. Аз самата си купих албума чак септември месец 2003 година. Убийствен, страхотен, модерен, различен. "Благодаря" е същият и много се радвам, че явно преди години мнението ми във форума на телевизия "Планета",Глория да направи отново такъв модерен, различен и готин албум, е взето предвид. Тогава Глория с нейната модерна и различна визия, както и с нейния работен хъс разби на пух и прах глупавите приказки, които циркулираха по онова време за жените на 30 годишна възраст. Че били стари, уморени, мързеливи и не им се работело, че не умеели да се забавляват, че, едва ли не, на 30 години животът свършвал и хората ставали скучни......................... Ами не, Глория доказа точно обратното! Мен ме е яд, че не клипира "Лятна авантюра", много недооценена от нея остана тази година песен. Каза̀ ли ни го! 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 лятна авантюра не беше ли 1:1 с някоя от цецините песни. Това беше последният ѝ албум, в който бясно я имитираше и после спря... и залезе. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 24 Author Report Сподели Публикувано Август 24 Току що, asylum каза: Ми не може и клипове, и песни! Нямате угодия! “Толкова мога!” Каза̀ ли ни го! Толкова може, но иначе обещава..... Ама пак си мисля, че тя по-скоро би си спазила думата, но крайната дума е била на Пайнера.... Сигурно са имали различни мнения. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 42 минути, Andrew Cunanan. каза: @Thecranfan тук изглежда млада и песента заслужаваше клип. Като цяло най-запазената и прецакана песен от тоя албум. Млада ... песнионерка. И само ако я сравняваме с леля Данче, Лили Иванова и другите наборки, гледали Големия взрив наживо. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: В НФ беше казала, че са имали други планове за клипа и че в друга дискотека е трябвало да снима точно тези кадри с чокъра, но в последния момент се провалили нещата. Май и кадрите на скалите не били планирани. Както и да е клипът е супер ефектен. Какви неща помниш! Смени си ника на гюрофен! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 това също можеше да клипира. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 24 Author Report Сподели Публикувано Август 24 Току що, Lelqtian каза: Млада ... песнионерка. И само ако я сравняваме с леля Данче, Лили Иванова и другите наборки, гледали Големия взрив наживо. Леля Данче сигурно в момента реално е на 20, а Глория тук на 33 е 10000000 пъти по-младолика и красива от тази увиснала гушка..... На Глория викаха баба като беше млада, ами Данчето каква е? Праисторическа пра-пра-пра-пра-пра-пра баба? 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 9 минути, asylum каза: Смятай, още тогава вече е минавала за залязла, щом За Сезони помня, че хората си казваха “я, Гюр май се завърна”, но не познаха. Затъна с още флопове след това. 2005 и 2006 избълва една сюрия простотии, а Иван я мачкаше кат валяк. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: лятна авантюра не беше ли 1:1 с някоя от цецините песни. Това беше последният ѝ албум, в който бясно я имитираше и после спря... и залезе. Коментирай този хит! Скъсваха го от въртене по Веселина. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 Исках да ви сложа сканове от "Нов фолк", "Нов фолк експрес"" и "Фолк ревю", за да видите за албума "Крепост", но, за съжаление са големи размери и не може да се качат. Обаче някой някъде да е мяркал рекламни снимки на Глория за рекламата на бисквитите на "Топ бискит"? 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 24 Author Report Сподели Публикувано Август 24 Току що, asylum каза: Коментирай този хит! Скъсваха го от въртене по Веселина. Аз много го харесвам и слушам. Даже не знаех, че има такава песен до 2010 година когато ми подариха албума Много яка! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 her best song ever. 2 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 Току що, Kitty каза: Исках да ви сложа сканове от "Нов фолк", "Нов фолк експрес"" и "Фолк ревю", за да видите за албума "Крепост", но, за съжаление са големи размери и не може да се качат. Обаче някой някъде да е мяркал рекламни снимки на Глория за рекламата на бисквитите на "Топ бискит"? Бързо са фалирали тез бисквиди. Нормално, щом Гюр ги е рекламирал. 1 2 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 4 минути, asylum каза: Каза̀ ли ни го! Е много ясно ще ни го каже! Все пак има източник от първа ръка, подозирам Кити прави хореографията на Гюр и компания, няма да са карали трактор заедно я! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 1 минута, DevilWish каза: Аз много го харесвам и слушам. Даже не знаех, че има такава песен до 2010 година когато ми подариха албума Много яка! Настървена е! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 38 минути, asylum каза: За първи път си има клип, по-качествен от сегашните й бози! Тя и песента е доста по-добра от сегашните. Аз я харесвам много. Иначе това си се води тв версия, не клип, но е добре. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 24 Author Report Сподели Публикувано Август 24 Току що, Andrew Cunanan. каза: her best song ever. Страхотна! Невероятна! Присъда + Крепост + Намери си майстора - любимите ми ❤️ Обожавам също Влюбена в живота и Дива нощ! Тази също! 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 Току що, Lelqtian каза: Е много ясно ще ни го каже! Все пак има източник от първа ръка, подозирам Кити прави хореографията на Гюр и компания, няма да са карали трактор заедно я! Пак добре че не е от втори номер копито! 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 3 минути, asylum каза: Коментирай този хит! Скъсваха го от въртене по Веселина. не съм я чувал до момента. Хубава балада! 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 24 Author Report Сподели Публикувано Август 24 преди 1 минута, asylum каза: Настървена е! Нереализирана хитачка! ❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари