Thecranfan Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 13 минути, asylum каза: Ми то баш това е нейното ниво. Не по-далече от Гърция. Тамън ще заснеме десет тв версии. Допускам, че Глория може наистина да не е била запозната с добрините на Добри. Какво си представяме, нормална връзка с виждане след работа, чистене уикенда и разходки в парка/кафе след това? Виждали са се основно на почивките си, в останалото време тя хвърчи по участия, записи и снимки, той е по "бизнес", "с приятели" и "на фитнес" и това е. Неслучайно фолкаджиите са толкова нещастни в личен план - нагъчкани графици, нощна работа, досег с мутри, разглезени богаташчета и богати простаци, никакъв интелектуален труд, постоянно напрежение да имаш хит и да си актуален. Няма читав партньор, който да издържи на това да гледа как човека до него се амортизира и затъпява с всеки изминал ден. И айде, Добрито поне можеше да мине за младо жребче. Ми Коко Динев, Гринго, Башур? Прости глигани. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 2 минути, Willy каза: Един от хитовете на годината във всички платформи. Не знам защо се връзвате като си проси активност от най-голямата фен група във форума. Тези дни някакви тийнове я бяха надули в градинката до блока ми и общо-взето редуваха песни на Преслава и Галена плюс дуетът на Емануела и Александрова 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 2 минути, Bunn каза: и общо-взето редуваха песни на Преслава и Галена плюс Емануела holy trinity 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 6 минути, Thecranfan каза: Ми Коко Динев, Гринго, Башур? Прости глигани. Всяка чалгарска не средна възраст би убила за Башур. преди 29 минути, asylum каза: Ми то баш това е нейното ниво. Не по-далече от Гърция. Тамън ще заснеме десет тв версии. Нейното ниво е на яз Жребчево 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 Интересно ми е дали Оцко е спрял да взима поръчки за песни или просто от нищото са спрели да го търсят. На една Лорена ѝ направи такива хитове, а тя за всяка песен си ходи при Ганев където скоро не е виждала дори половин хит. А Галена при последните си проекти с него (А+Г; Скандал) извади хитове и ми е странно изобщо да не се е сетила да пробва пак. Може би самият той се е оттеглил и не предлага демота. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 Дебора и Джина Стоева 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 19 Author Report Сподели Публикувано Август 19 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Ето това вече е хит! ДУЕТ НА ГОДИНАТА !!! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 1 час, Bunn каза: ? Мина и замина за 3 месеца. Тя и затова изцърка 3-4 песни след нея. Чок шукар преди 56 минути, Willy каза: Един от хитовете на годината във всички платформи. Не знам защо се връзвате като си проси активност от най-голямата фен група във форума. Имаше го в тик ток. Нали беше най-големият соло хит тази година хихихи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 48 минути, Emanuela.Carey каза: Интересно ми е дали Оцко е спрял да взима поръчки за песни или просто от нищото са спрели да го търсят. На една Лорена ѝ направи такива хитове, а тя за всяка песен си ходи при Ганев където скоро не е виждала дори половин хит. А Галена при последните си проекти с него (А+Г; Скандал) извади хитове и ми е странно изобщо да не се е сетила да пробва пак. Може би самият той се е оттеглил и не предлага демота. Ми като не може да взима мелодии от близкия и далечния изток, а няма талант да измисля нови такива, според мен спряха да го търсят. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 13 минути, Olay каза: Ми като не може да взима мелодии от близкия и далечния изток, а няма талант да измисля нови такива, според мен спряха да го търсят. Е на него цялата му кариера на композитор ли е основана на мелодии от изтока? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 Румънците какви зарибяващи песни правят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 Рени с нов хит! @Runevski коментирай 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 3 часа , DarkChild каза: Представи си да се чокаш за почивка на Халкидики... Low class at all, но представи си, че има такива дет се чокат и за почивки на Българското черноморие с фекалните води и чакълестия пясък. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 1 час , Willy каза: 3M за соло на Кама е супер, но Галена с това можеше да направи Феноменален 2, демото беше жестоко. Жалко че я подариха на Камс. Кам има няколко такива соло мини-хитченца: - Минута живот - Хотел на греха - Не те забравих - Двама непознати - Казанова 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 22 часа , WindWalkerMonk каза: Друг траверс, имам една любима песен и единствената дето й знам - става горещо. ти коментирай това: Нели Рангелова заложи на Симона Загорова и новия лейбъл "Хайдути" за летния си хит | Signal.bg SIGNAL.BG Нели Рангелова е от певиците, чиято харизма остава неподвластна на времето, а тя продължава да радва многобройните си почитатели с нови проекти.„Vamos a 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 Драгана Чаевич май е била на сватбата на Мария. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 Има ли някакви новости около Глория (дъщерята на Стефка)? 4 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 1 минута, DarkChild каза: Има ли някакви новости около Глория (дъщерята на Стефка)? Има нова прическа, която я е подмладила и я прави по-женствена, снимка по-доли: 1 5 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 30 минути, Emanuela.Carey каза: Да, те са близки от години откакто е стартирала. Тя му е фенка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 37 минути, Sunlight каза: Да, те са близки от години откакто е стартирала. Тя му е фенка. Превод: овършал я е. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 2 часа , DarkChild каза: Има ли някакви новости около Глория (дъщерята на Стефка)? 2 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 Кой беше кавърът? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 5М 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари