Jump to content

Поп-фолк скандали (август, 2025)

Препоръчани коментари

преди 13 минути, asylum каза:

Ми то баш това е нейното ниво. Не по-далече от Гърция. Тамън ще заснеме десет тв версии.

Допускам, че Глория може наистина да не е била запозната с добрините на Добри.

Какво си представяме, нормална връзка с виждане след работа, чистене уикенда и разходки в парка/кафе след това? 

Виждали са се основно на почивките си, в останалото време тя хвърчи по участия, записи и снимки, той е по "бизнес", "с приятели" и "на фитнес" и това е. 

Неслучайно фолкаджиите са толкова нещастни в личен план - нагъчкани графици, нощна работа, досег с мутри, разглезени богаташчета и богати простаци, никакъв интелектуален труд, постоянно напрежение да имаш хит и да си актуален. Няма читав партньор, който да издържи на това да гледа как човека до него се амортизира и затъпява с всеки изминал ден. 

И айде, Добрито поне можеше да мине за младо жребче. 

Ми Коко Динев, Гринго, Башур? Прости глигани. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Willy каза:

Един от хитовете на годината във всички платформи. Не знам защо се връзвате като си проси активност от най-голямата фен група във форума. 

Тези дни някакви тийнове я бяха надули в градинката до блока ми и общо-взето редуваха песни на Преслава и Галена плюс дуетът на Емануела и Александрова

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Thecranfan каза:

Ми Коко Динев, Гринго, Башур? Прости глигани. 

Всяка чалгарска не средна възраст би убила за Башур.

преди 29 минути, asylum каза:

Ми то баш това е нейното ниво. Не по-далече от Гърция. Тамън ще заснеме десет тв версии.

Нейното ниво е на яз Жребчево

• Haha 3
Сподели в други сайтове

Интересно ми е дали Оцко е спрял да взима поръчки за песни или просто от нищото са спрели да го търсят. 
На една Лорена ѝ направи такива хитове, а тя за всяка песен си ходи при Ганев където скоро не е виждала дори половин хит.

А Галена при последните си проекти с него (А+Г; Скандал) извади хитове и ми е странно изобщо да не се е сетила да пробва пак.

Може би самият той се е оттеглил и не предлага демота.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Bunn каза:

?

Мина и замина за 3 месеца. Тя и затова изцърка 3-4 песни след нея. Чок шукар

преди 56 минути, Willy каза:

Един от хитовете на годината във всички платформи. Не знам защо се връзвате като си проси активност от най-голямата фен група във форума. 

Имаше го в тик ток.

Нали беше най-големият соло хит тази година хихихи

Screenshot - 2025-08-19T182245.821.png

Сподели в други сайтове

преди 48 минути, Emanuela.Carey каза:

Интересно ми е дали Оцко е спрял да взима поръчки за песни или просто от нищото са спрели да го търсят. 
На една Лорена ѝ направи такива хитове, а тя за всяка песен си ходи при Ганев където скоро не е виждала дори половин хит.

А Галена при последните си проекти с него (А+Г; Скандал) извади хитове и ми е странно изобщо да не се е сетила да пробва пак.

Може би самият той се е оттеглил и не предлага демота.

Ми като не може да взима мелодии от близкия и далечния изток, а няма талант да измисля нови такива, според мен спряха да го търсят.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Olay каза:

Ми като не може да взима мелодии от близкия и далечния изток, а няма талант да измисля нови такива, според мен спряха да го търсят.

Е на него цялата му кариера на композитор ли е основана на мелодии от изтока? :D 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , DarkChild каза:

Представи си да се чокаш за почивка на Халкидики...

Low class at all, но представи си, че има такива дет се чокат и за почивки на Българското черноморие с фекалните води и чакълестия пясък.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Willy каза:

3M за соло на Кама е супер, но Галена с това можеше да направи Феноменален 2, демото беше жестоко. Жалко че я подариха на Камс.

Кам има няколко такива соло мини-хитченца:
- Минута живот
- Хотел на греха
- Не те забравих
- Двама непознати
- Казанова

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 22 часа , WindWalkerMonk каза:

Друг траверс, имам една любима песен и единствената дето й знам - става горещо. 

ти коментирай това:

SIGNAL.BG

Нели Рангелова е от певиците, чиято харизма остава неподвластна на времето, а тя продължава да радва многобройните си почитатели с нови проекти.„Vamos a

image.png.876b5707e42334ed5e686fb397c52790.png

image.png.924f60cfc2a90a29ec433322c327bfa4.png

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DarkChild каза:

Има ли някакви новости около Глория (дъщерята на Стефка)?

Има нова прическа, която я е подмладила и я прави по-женствена, снимка по-доли:
8j9tb.jpg

• Like 1
  • Haha 5
  • skull 2
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...