Jump to content

Поп-фолк скандали (август, 2025)

Препоръчани коментари

Снаха ми беше на гости и вика Глорка милата пукнат хит не й остана. В смисъл тя й знае песни, но няма да си я пусне доброволно. Тва е защото до 2004 правеше поне нещо разчупено, после отегчи всичко и всички с кралската си особа. Все да се прави на "класна" както казват хората по горе. 

Защо "Добре дошъл" стана бати мегахита в Сърбия, защо "Ледена кралица" стана бати хита на Азис, защо още там няколко песни станаха хитове, защото тоя инфантил не ги пее. И това, че 20 години пуска тъпизми просто уби ранните й песни и хитове. 

• Like 3
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

Българският народ, когато го крадат безугледно, мамят, извършват геноцид над него и го погубват всеки ден:
image.png.827078df39abbe9cbcfb4716d24d4f18.png

Българският народ, когато гръмне новината, че мъжът на Глория е арестуван, след като е бил заловен с 5 килограма наркотици:
image.png.ec141d1386a1aa07fddfc71d57a92461.png

• Love 3
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, WindWalkerMonk каза:

Снаха ми беше на гости и вика Глорка милата пукнат хит не й остана. В смисъл тя й знае песни, но няма да си я пусне доброволно. Тва е защото до 2004 правеше поне нещо разчупено, после отегчи всичко и всички с кралската си особа. Все да се прави на "класна" както казват хората по горе. 

Защо "Добре дошъл" стана бати мегахита в Сърбия, защо "Ледена кралица" стана бати хита на Азис, защо още там няколко песни станаха хитове, защото тоя инфантил не ги пее. И това, че 20 години пуска тъпизми просто уби ранните й песни и хитове. 

Мило, аз не съм ти сна'а, а зет! Да Гюра е флоп и половина, сподели какво мислиш за тази кралица:

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

@SG Мило, какво ще кажеш за моя фен постер за концерта на Десислава?
Мисля, че се получи по-добре от оригинала:

8416679_z.png

• Love 5
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Andrew Cunanan. каза:

Мило, аз не съм ти сна'а, а зет! Да Гюра е флоп и половина, сподели какво мислиш за тази кралица:

Друг траверс, имам една любима песен и единствената дето й знам - става горещо. 

ти коментирай това:

SIGNAL.BG

Нели Рангелова е от певиците, чиято харизма остава неподвластна на времето, а тя продължава да радва многобройните си почитатели с нови проекти.„Vamos a

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час , KrasyoZlobarQ каза:

Не мога да си представя как не питаш с какво се занимава? Как не разбираш, че прави нещо нелегално и тн. Даже не съм чел какво точно е обвинението, но е смехотворно.Трябва да спрем да мислим за чалгарките, че са свестни лели. Те са дъното. Едва след ковид си показаха магариите. Добре направи Митака като им би шута. Без него лъсна истината. Пазеше ги Дъртака от интервюта и скандали. Сега всеки месец се дънят с нещо.

преди 59 минути, Andrew Cunanan. каза:

image.png.bdc52284a2eadcb3bdfe1d13c43cd895.png

Не че я защитавам, но тия неща може да се прикриват зад други бизнеси. Или да я е лъгал добре. Както има наивни хора, така има и изпечени мошеници. Но в случая и двамата изглеждат доста тъпи. Те и затова го хванаха бързо него. А пък тя, каквато е аутистична, като нищо ще да не е забелязала изобщо. 

преди 46 минути, DarkChild каза:

Булката е по-бельо.

Туй ли е булката? Помислих я за гостенка. 

• Like 1
  • Haha 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 40 минути, Andrew Cunanan. каза:

@SG Мило, какво ще кажеш за моя фен постер за концерта на Десислава?
Мисля, че се получи по-добре от оригинала:

8416679_z.png

Смени само малко цветовете на надписите, да са по-видими за всичките (0) баби, които ще се изсипят на турнето заради него.❤️

Десислава обаче е едно от най-ярките доказателства, че оправдания за отдръпването на публиката при имена от техния ранг с Глория не вървят. През годините гледахме ДС разцицорена, разкрачена в скута на женен мъж, натискаща се гола с Азис, чухме какви ли не бисери и тонове мазни кючеци и простотии, награби няколко младока, някои от които могат да са й синове... и въпреки това още съумява вече близо 30 години да печели хората с позитивните си черти, като таланта, и затова към днешна дата жъне успехи и получава купища комплименти с фолклорна дейност, а и в чалгата има един от хитовете на сезона (не че тази година има истински масов хит освен оная на Азис и Галин).

И дори не е единствената - съседката й по признание, Преслава, също все излиза със съмнителни типове, по едно време беше стигнала дъното с Бирмата, друсаше се, даваше да я бият и влачат по подовете и даже го възпяваше, после и носа си отряза, и с музиката неведнъж е правила компромиси, за да види хит, а накрая пак си има любовта на народа и балансира успешни концерти с успешни нови песни.

За Азис да не говорим - от скандален травестит до един от най-признатите дори от възрастната аудитория певци.

Всъщност, в сравнение с някои от тези излагации надувките на Глория са нищо. Вече не знам какво е това нещо у нея, което днес някак я разграничава от другите легенди...

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, SG каза:

❤️Всъщност, в сравнение с някои от тези излагации надувките на Глория са нищо. Вече не знам какво е това нещо у нея, което днес някак я разграничава от другите легенди...

Аутизмът. И е по-неинтелигентна от тях.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, SG каза:

Всъщност, в сравнение с някои от тези излагации надувките на Глория са нищо. Вече не знам какво е това нещо у нея, което днес някак я разграничава от другите легенди...

she doesn't touch people with her voice and talent

• Like 2
Сподели в други сайтове

Айдеееееееееееееееееееее, уредих го. С много мрънкане ама стана на моето. Пак ще съм на Коце в Приморско. На 21.08 правим 20 години с Ники и му викам това ше ми е подаръка за годишнината ни, трябва да ме заведеш при Коце. И той какво да прави, няма да работи заради мен ама хем при Коце ще отида ,хем на плаж, 2 дена ще сме в Приморско. Няма как, не може само да се работи се активирах. Тоя месец три пъти- Китен, Приморско, и пак Приморско. И преди това в Бургас и Ахтопол- 2 дена подред. Значи общо 5 пъти ще станат срещите ми с Коце. 

• Like 4
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Глория никога не е имала след 2004 толкова актуални хитове колкото Преслава, Деси Слава и Азис. Кажете ми колко пъти тези тримата например или Стораро са останали ако без хит, то без популярна песен - 0. Поне 1 в годината ще е хитченце ала. мръсни поръчки, дишай, и т.н. Такива бяха на Глория последно песните от "Влюбена в живота". Хитовете й не тресяха държавата никога след Не сме безгрешни. 

Тя има цели албуми без популярна песен, ако всяка година пускаше поне по 1 песен като Ненаситна и тя щеше да е там, но тя пуска нещо сносно веднъж на 5/6 години. А бълва продукция като невидяла. 

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 30 минути, asylum каза:

Аутизмът. И е по-неинтелигентна от тях.

Хм... Някои аутисти постигат върхове, за които дори някои хора без аутизъм само си мечтаят... И това не й е оправдание на Гло, тя не че е такава. Нейното е класа. :D

преди 27 минути, Andrew Cunanan. каза:

she doesn't touch people with her voice and talent

В първите десетина години баш с това си ги докосваше. Ако беше бездарна щеше да е минала и заминала още през 90те.

На нея гласът й всъщност никога не се е прецаквал твърде много, за разлика от гласовете на горепосочените, но дори и тази временна крачка назад по отношение на най-важното не ги срина под нея...

преди 14 минути, WindWalkerMonk каза:

Глория никога не е имала след 2004 толкова актуални хитове колкото Преслава, Деси Слава и Азис. Кажете ми колко пъти тези тримата например или Стораро са останали ако без хит, то без популярна песен - 0. Поне 1 в годината ще е хитченце ала. мръсни поръчки, дишай, и т.н. Такива бяха на Глория последно песните от "Влюбена в живота". Хитовете й не тресяха държавата никога след Не сме безгрешни. 

Тя има цели албуми без популярна песен, ако всяка година пускаше поне по 1 песен като Ненаситна и тя щеше да е там, но тя пуска нещо сносно веднъж на 5/6 години. А бълва продукция като невидяла. 

И тук пак идва въпросът - защо на тях дори някакви не кой знае какви песни са им ставали хитове във времето, а опитите на Глория да направи същото със сносни комерси тип Изсвирете нещо ударно, не й помогнаха. Нещо в нея отблъсква, явно повече дори от нечии далеч по-големи изцепки. В интерес на истината тя дори в силните си години винаги е обирала и здрав хейт, защото беше символа на чалгата без дори да се е доближавала до най-долната й страна, но след близо 20 години неактуалност вече и това не е обяснение...

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, SG каза:

Хм... Някои аутисти постигат върхове, за които дори някои хора без аутизъм само си мечтаят... И това не й е оправдание на Гло, тя не че е такава. Нейното е класа. :D

В първите десетина години баш с това си ги докосваше. Ако беше бездарна щеше да е минала и заминала още през 90те.

На нея гласът й всъщност никога не се е прецаквал твърде много, за разлика от гласовете на горепосочените, но дори и тази временна крачка назад по отношение на най-важното не ги срина под нея...

И тук пак идва въпросът - защо на тях дори някакви не кой знае какви песни са им ставали хитове във времето, а опитите на Глория да направи същото със сносни комерси тип Изсвирете нещо ударно, не й помогнаха. Нещо в нея отблъсква, явно повече дори от нечии далеч по-големи изцепки. В интерес на истината тя дори в силните си години винаги е обирала и здрав хейт, защото беше символа на чалгата без дори да се е доближавала до най-долната й страна, но след близо 20 години неактуалност вече и това не е обяснение...

Точно тази за изсвирете си й помогна, има достатъчно гледания. Глория просто не става човек, тя е единствения изпълнител който от готов мегахит може да направи просто хит - Азис й подари песен, която стана хит за часове "Можеш ли да ме обичаш", дори я презентира в шоуто му и накрая я засра клипирайки я след месеци и буквално след като я изпя в шоуто, никъде другаде не я представи. Нищо, че тогава топна вбокса. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, WindWalkerMonk каза:

2004:
Не сме безгрешни, Присъда - мегахитове
Намери си майстора - хит

2005:
Изповед, Влюбена в живота - хитове

2006:
Кръговрат - мегахит

2007:
Ако те няма - мегахит
Прави любов, а не война - хит

2008:
Еднопосочен път - хит

2009:
Можеш ли да ме обичаш - хит

2011:
До последната сълза, Ненаситна - хит

2012:
Двойна игра - хит

2013: 
Пясъчни кули - хит

2015:
Изсвирете нещо ударно - хит

2022:
Просто съвършени - хит
Яче, яче - мегахит

2023:
Скъпи, купи ми нещо - хит

• Haha 2
  • Confused 1
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, WindWalkerMonk каза:

Точно тази за изсвирете си й помогна, има достатъчно гледания. Глория просто не става човек, тя е единствения изпълнител който от готов мегахит може да направи просто хит - Азис й подари песен, която стана хит за часове "Можеш ли да ме обичаш", дори я презентира в шоуто му и накрая я засра клипирайки я след месеци и буквално след като я изпя в шоуто, никъде другаде не я представи. Нищо, че тогава топна вбокса. 

Тогава беше заета да създава, промотира и клипира този хит на съществуването ни:

• Haha 2
Сподели в други сайтове

"За първи път", "На чисто", "Можеш ли да ме обичаш", "До последната сълза"
Гюр:
image.png

"Опиат", "Приличам ли на вятъра", "Усещане за мъж", "Лятно пълнолудие"
Гюр:
image.png

• Haha 3
  • Love 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

Как се отнасяте към тези паднали на земята в труден момент говори много за какъв вид хора сте. Болно ми е за Глория, че отново минава през такова нещо, както след Жоро Илиев, това я преследваше до ден днешен. Със сигурност не се отразява добре на психиката на никого да преживее такава травма отново след 20 години. 

Бъдете добри хора. Да ви радва мизерията на някой и да се забавлявате с болката на други хора само ви обезчовечава. 

• Like 1
  • Haha 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 53 минути, WindWalkerMonk каза:

За съществуването на "Изсвирете нещо ударно" знаем предимно тесен кръг от хора, които се интересуваме от чалгата и от Глория. Гледам, че сумарно има около 4.6М гледания от YouTube+Spotify - пак повече, отколкото си мислех, но в същата година дори считаните за флопове соло песни на другите горепосочени я мачкат (Преслава - "Аматьорка" 10М, Десислава - "Не го прави" 4.9М, "Смени паролата си" 8.5М и единствено "Започваме на чисто" вече явно си е мега флоп щом дори Гло не може да догони🤪). За Азис с "Хабиби" (128М) отново няма смисъл да се зачерква темата, защото това е феномен.

Не че си струва и да се броят цифри след като времето ясно доказа, че се правят какви ли не манипулации ама в този случай на едвам-едвам движещи се под 10М за 10 години песни да речем, че можем да си го позволим. :D

"Можеш ли да ме обичаш" я прецака зверски, да.

Сподели в други сайтове

преди 30 минути, Andrew Cunanan. каза:

2004:
Не сме безгрешни, Присъда - мегахитове
Намери си майстора - хит

2005:
Изповед, Влюбена в живота - хитове

2006:
Кръговрат - мегахит

2007:
Ако те няма - мегахит
Прави любов, а не война - хит

2008:
Еднопосочен път - хит

2009:
Можеш ли да ме обичаш - хит

2011:
До последната сълза, Ненаситна - хит

2012:
Двойна игра - хит

2013: 
Пясъчни кули - хит

2015:
Изсвирете нещо ударно - хит

2022:
Просто съвършени - хит
Яче, яче - мегахит

2023:
Скъпи, купи ми нещо - хит

Ако хит значи леко позавъртяла се песен... Повечето са просто популярни за месец песни, които не са стигали до клубовете, или подкрепени от МАрги Лозанова. 

Глора няма истински хит от 2004 насам. А някои изброени, дори аз не знам какво се пее в тях. А съм бил активен потребител на чалгата до 2022 примерно.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, Illyria каза:

Как се отнасяте към тези паднали на земята в труден момент говори много за какъв вид хора сте. Болно ми е за Глория, че отново минава през такова нещо, както след Жоро Илиев, това я преследваше до ден днешен. Със сигурност не се отразява добре на психиката на никого да преживее такава травма отново след 20 години. 

Бъдете добри хора. Да ви радва мизерията на някой и да се забавлявате с болката на други хора само ви обезчовечава. 

В психологията много точно е описано, когато един индивид е привлечен от даден тип. Глора може да си хване някакъв психолог. Тъкмо да смени подскачането около мутри.

• Like 3
Сподели в други сайтове

Не мога да повярвам, че някакви хамерикански глем метъл нещастници са копирали 1:1 леля Азия

• Haha 2
Сподели в други сайтове

Мен Започваме на чисто много ме кефеше навремето,жалко че се оказа такъв флоп. От клипа се научих да използвам от тези вентилаторчета с вода когато видя нацепен батко и да пека наденици!!!!

• Haha 1
  • Love 2
  • drunk 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...