Balkandji1 Публикувано Август 12 Report Сподели Публикувано Август 12 Деси Слава е казала на концерта си в Пловдив, че се връща да живее в Пловдив. Тя вече 10 години живя тук, но после се премести в София. Интересно от какво е продиктувано решението й. Другото, което се замислих е, че Глория едва продаде билетите (даже май имаше малко празни места) за концерта си в Летния театър в Пловдив миналата година, който е с капацитет 2000 места. А Деси Слава е напълнила Античния театър на фул макс, който е с 3500 места (колкото НДК). Аз бях с впечатлението, че Глория е останала с повече верни почитатели от Деси Слава? Или може би хората милеят за народно и затова са отишли значително повече хора на концерта на Деси Слава? Как си го обяснявате? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 12 Report Сподели Публикувано Август 12 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Деси Слава е казала на концерта си в Пловдив, че се връща да живее в Пловдив. Тя вече 10 години живя тук, но после се премести в София. Интересно от какво е продиктувано решението й. Другото, което се замислих е, че Глория едва продаде билетите (даже май имаше малко празни места) за концерта си в Летния театър в Пловдив миналата година, който е с капацитет 2000 места. А Деси Слава е напълнила Античния театър на фул макс, който е с 3500 места (колкото НДК). Аз бях с впечатлението, че Глория е останала с повече верни почитатели от Деси Слава? Или може би хората милеят за народно и затова са отишли значително повече хора на концерта на Деси Слава? Как си го обяснявате? Деса е по-яка. Има по-голямо жанрово разнообразие, по-голям глас и талант. Кючеците в последните години и актуалността си казват думата. А от гледна точка на продаваемото (фоклора) е безупречна. Ако обяви чалга концерт в София ще отидеш? Аз бих. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 12 Report Сподели Публикувано Август 12 преди 5 часа , Lelqtian каза: под червения фенер подмокри моя боунер обожавам тялото ти знойно загоряло, за топла мъжка ръка и ласка му е домиляло, и още повече ме мокриш пред това сеяло, нищо, че кат ми тече лигата от устата мязам на куче преяло! Гюр, моля те, качи се в този трактор, за тази професия няма възраст, нищо, че по ЕГН си кат велоцираптор! И запомни, че да си текезесарка е твоето призвание, нищо, че името ти за простолюдието е название! Била си символ на стил и класа, нищо, че си с фигура на кухненска маса! Знаем, че имаш фенове безброй, но да им пишеш във фейса "zdr na majka ti" не те прави национален герой! Колкото си тънкообидна, толкова се държиш и кат лелка фригидна! Държавата, че ще напуснеш, не ни плаши, а от лелчинското си присъствие ни отърви! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 12 Report Сподели Публикувано Август 12 ант дейна с вежди гайтани. 2 1 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 12 Report Сподели Публикувано Август 12 Край на Торино и Пашата! 😐 Латино дуетът Торино и Пашата се разделиха, неочаквано за всички, двамата доскорошни най-добри приятели и партньори на сцената, дори не се следват в социалните мрежи. ЖАЛКО за феновете... бяха добър тандем! 🫶❤️ 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Август 12 Report Сподели Публикувано Август 12 преди 44 минути, Olay каза: Къв е тоя жалък пр Утре пуска нов кючек. Клипът ще е кастинг с дебелани? 🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 12 Report Сподели Публикувано Август 12 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 12 Report Сподели Публикувано Август 12 Поли Генова тайно искала да прилича на Джина Стоева, оперирала нос, инжектирала устни. 1 1 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Август 12 Report Сподели Публикувано Август 12 преди 21 минути, FikLena каза: Край на Торино и Пашата! 😐 Латино дуетът Торино и Пашата се разделиха, неочаквано за всички, двамата доскорошни най-добри приятели и партньори на сцената, дори не се следват в социалните мрежи. ЖАЛКО за феновете... бяха добър тандем! 🫶❤️ Наистина жалко, феноменални гласове, невероятни текстове, разнообразен репортоар. Единствено раздялата на Румънеца и Енчев ме е боляла повече. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 12 Author Report Сподели Публикувано Август 12 Защо една от най-яките песни има 2 милиона само? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 12 Report Сподели Публикувано Август 12 преди 25 минути, FikLena каза: Край на Торино и Пашата! 😐 Латино дуетът Торино и Пашата се разделиха, неочаквано за всички, двамата доскорошни най-добри приятели и партньори на сцената, дори не се следват в социалните мрежи. ЖАЛКО за феновете... бяха добър тандем! 🫶❤️ според мен е ПР, след като няма интерес вече към тях, а само Пашата към мен!!!!! 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 12 Report Сподели Публикувано Август 12 Току що, fengergana каза: според мен е ПР, след като няма интерес вече към тях, а само Пашата към мен!!!!! Имаш ли цип на устата? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 12 Author Report Сподели Публикувано Август 12 Когато даже един от най-големите хитове на 2006 година не може да ти помогне..... Тук и сега - флоп в г*за! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 12 Report Сподели Публикувано Август 12 преди 3 минути, fengergana каза: според мен е ПР, след като няма интерес вече към тях, а само Пашата към мен!!!!! Пашата е за мен кукувице!!!!!! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 12 Report Сподели Публикувано Август 12 преди 10 минути, DevilWish каза: Защо една от най-яките песни има 2 милиона само? Е 2М за 13 дни пак е достатъчно добре. Също така поне са реални, а не като Коце с 5М за месец на неизвестна песен. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Август 12 Report Сподели Публикувано Август 12 преди 21 минути, Mr. Greshen каза: Утре пуска нов кючек. Клипът ще е кастинг с дебелани? 🤣 Няма избор, вчера Билборд се уведомили Фики, че албумът му "XXX" е петорно платинен. Трябва да догонва. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Август 12 Report Сподели Публикувано Август 12 преди 19 минути, fengergana каза: според мен е ПР, след като няма интерес вече към тях, а само Пашата към мен!!!!! Може би Торино се е натъжил, че навсякъде канят само Пашата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 12 Author Report Сподели Публикувано Август 12 преди 15 минути, Willy каза: Е 2М за 13 дни пак е достатъчно добре. Също така поне са реални, а не като Коце с 5М за месец на неизвестна песен. Да, това беше много странно с неговата песен.... Да кажеш, че е като на Галин и Азис песента която си ги заслужава или на Емануела и Теди, но ми е много съмнително всичко това покрай неговата песен. Просто заслужава повече..... 3-4 например. Но ще ги стигне ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Август 12 Report Сподели Публикувано Август 12 преди 1 час, Balkandji1 каза: Деси Слава е казала на концерта си в Пловдив, че се връща да живее в Пловдив. Тя вече 10 години живя тук, но после се премести в София. Интересно от какво е продиктувано решението й. Другото, което се замислих е, че Глория едва продаде билетите (даже май имаше малко празни места) за концерта си в Летния театър в Пловдив миналата година, който е с капацитет 2000 места. А Деси Слава е напълнила Античния театър на фул макс, който е с 3500 места (колкото НДК). Аз бях с впечатлението, че Глория е останала с повече верни почитатели от Деси Слава? Или може би хората милеят за народно и затова са отишли значително повече хора на концерта на Деси Слава? Как си го обяснявате? Не е баш фул макс, но въпреки това успехът й е голям, страхотна певица. Може ли линк за mp3 на дуета на Галена и Цветелина? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 12 Report Сподели Публикувано Август 12 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Деса е по-яка. Има по-голямо жанрово разнообразие, по-голям глас и талант. Кючеците в последните години и актуалността си казват думата. А от гледна точка на продаваемото (фоклора) е безупречна. Ако обяви чалга концерт в София ще отидеш? Аз бих. Това! Деса има повече хитове от ГИК взети заедно - дори да броим Вимето ти и Яче и другите им два хита дори не са близо до на Деса серията. То само "В твоите очи" праща всичко на Глора/Вана/Кама взето заедно в коша, какво остава за всички останали от хитове до популярни песни. То не бяха Гледай да не бъркаш, И на всички като теб, Мъже милиарди и дори дуета с Джена е супер успешен като за нивото в момента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Август 12 Report Сподели Публикувано Август 12 преди 4 минути, WindWalkerMonk каза: ГИК Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MizerMusic Публикувано Август 12 Report Сподели Публикувано Август 12 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: ант дейна с вежди гайтани. Беше заприличала на Преслава, сега почва да прилича на дъщеря ѝ 🤣 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 12 Report Сподели Публикувано Август 12 От 11.08.2025 г. от 23:24, DevilWish каза: Много е просто, защото е заета да се подготвя за грандиозния си концерт. Кетърниг, моляяяяяяяяяя! - Ма той изяден, ма! На концерта на Рени няма да има кетъринг. Никоя фирма не се наема да приготви толкова огромно количество еклери, които са нужни за доставка в съблекалнята й. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 12 Report Сподели Публикувано Август 12 преди 52 минути, pacho каза: Поли Генова тайно искала да прилича на Джина Стоева, оперирала нос, инжектирала устни. Има още няколко стъпки да завърши трансформацията и да ходи по участия като Джин по селски фестивали и подобни седянки - присаждане на суджук и "дует" с Ивена. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 12 Report Сподели Публикувано Август 12 От 11.08.2025 г. от 23:31, pacho каза: Глория как ги пере тия пайетени тоалети, много ми е интересно, все пак ги носи на всяко 3-то участие. Много зле звучи на този концерт, гласът й е необуздан. Много просто, не ги пере. Проветрява ги на простора в двора. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари