Jump to content

Галена и Цветелина Янева - Все по живота

Препоръчани коментари

Не става само със скъп клип…

Галена как е допуснала такъв текст, то всичко е пято, ама това е пято та пято до втръсване..

“Да гърмим тая вечер да не спим”???

“Като най сме зле, ей така да сме” - това беше от една песен ама баш същото.

Сигурно ще ми хареса след няколко дни, ама сега не!

Сподели в други сайтове

преди 25 минути, DanielPiliov каза:

Галена как е допуснала такъв текст, то всичко е пято, ама това е пято та пято до втръсване..

Тя го е писала.

Сподели в други сайтове

Оф, ми малко е тъпа песничката. Това много омръзна вече дай да пиеме, дай да ядеме, дай да излизаме, дай да живеем. И нивото на клипа е някакво такова средно, и на двете не им се е влагало кой знае колко. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час , DanielPiliov каза:

МОЛЯ?

Жалка е топ хитмейкър и композитор/текстописец!

От 29.07.2025 г. от 16:01, Willy каза:

Най-слушаните соло песни за 2024 и 2025 са по музика и текст на Галена. 
Ганев и Ангелова да се пенсионират, имаме нов топ творец в фолка! :naked:

image.png.e12115db08a8c06fb708c16311e073e2.png

image.png.8fa3c1b07872cf880698463b703e352a.png

Сподели в други сайтове

Лина лина галено лено лина лина цветелина лина...

Това и текст от 90-те не може да го мине...

Бийта си е нормален на Кости нищо ново, яки мацки са ама до там. Това не виждам да си го пусна втори път с тоя "текст". 

Сподели в други сайтове

Има нещо хубаво в песента, но не знам кое точно е. Клипът е слаб за двете, дори не знам как са се вързали на последния кадър на плажа по хавлии да го добавят, просто е потресаващ.

Сподели в други сайтове

Текста ще попречи на песента да стане мегахит, просто с “Пей сърце” вдигнаха летвата страшно много - там отгоре до долу е пълно с топ фразички, тук е много постно. 

Отделно, че я пускат два месеца след началото на лятото, голяма грешка. 

Сподели в други сайтове

Може да се е шегувала Галена, но аз очаквах наистина "пей сърце 2". Да бъде с брутален аранжимент и музика, да е по избухваща. М8же би от там идва разочарованието. Предполагам, че след десетина слушания, може да зариби, но бързо ще омръзне.

Сподели в други сайтове

Двете държанки са толкова фокусиранми върху това как изглеждат и колко скъпо ще изглежда всичко, че изобщо забравят, че проекта трябва да има нещо интересно и някакъв замисъл..

Скука и тъпня. Тази година е много слаба за Галка. Ако миналогодишния албум го беше реализирала постепенно в две години, може би щеше да е по-успешно.

Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Jake каза:

Двете държанки са толкова фокусиранми върху това как изглеждат и колко скъпо ще изглежда всичко, че изобщо забравят, че проекта трябва да има нещо интересно и някакъв замисъл..

Скука и тъпня. Тази година е много слаба за Галка. Ако миналогодишния албум го беше реализирала постепенно в две години, може би щеше да е по-успешно.

То тя беше споделила, че планът първоначално бил 20 нови песни, а не 10. Така че тези от тази година може да са били останалите песни, поне някои. 22:22 звучи като от албума

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, lucellent каза:

То тя беше споделила, че планът първоначално бил 20 нови песни, а не 10. Така че тези от тази година може да са били останалите песни, поне някои. 22:22 звучи като от албума

Качество, не количесто искаме...

Сподели в други сайтове

Първоначално изобщо не ми хареса, не исках и да го слушам, но припева ми се заби в главата (все още не ми харесва, но си го пуснах няколко пъти).

Видеото не ми харесва, текста е банален и изтъркан, няма нищо, което да ми грабна вниманието. Просто типична еднодневка. 

Сподели в други сайтове

Зарибява, въпреки тъпия текст. Музиката е много яка и щеше да се получи добре, ако бяха вкарали малко хореография, ама пърЦуца е пълно дърво. 

Сподели в други сайтове

От 2.08.2025 г. от 12:06, The_DS каза:

А, кои са петте модела?! Само тях не са тагнали...

Пазят си ги за себе си?!

Смешно ми е как всички сцени на моделите са само с Галена. Цура и в другите клипове не я допускат в един кадър с други мъже. Токсик отношения има на макс. 🤣

Сподели в други сайтове

От 5.08.2025 г. от 21:59, Willy каза:

Пазят си ги за себе си?!

Смешно ми е как всички сцени на моделите са само с Галена. Цура и в другите клипове не я допускат в един кадър с други мъже. Токсик отношения има на макс. 🤣

Налиии! И аз забелязах същото!!!
Няма да има клипове, ако застане до мъж!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...