Jump to content

Емилия x Емир Джулович - Sedem dana

Препоръчани коментари

• pechenko changed the title to Емилия x Емир Джулович - Sedem dana

Оригинала е толкова напомпан и ударен, и толкова съм свикнал, че ми е трудно да възприема тази версия. Добър опит, гласа на Емилия пасва, но генерално са съсипали са и тази песен.

Сподели в други сайтове

Ами не се е получило. Оригинала е много хубава песен и ми е любим. Ако го беше изпяла само Счета щеше да е по готина. А Емир искам да ме сапунисва!!!

Сподели в други сайтове

Никаква кулминация няма в тази песен. Абсолютно равна. Видеото е красиво, но самата песен - скучна.
След "Сбърка адреса" всичко ми бледнее на Счети. Ама нормално като пак залага на дуети. Да започне малко да отказва и да спре с тези колаборации. Може би ако пусне нещо самостоятелно ще бъде по-добре. Самият избор на песен явно е грешен. Можеше да заложат на нещо много по-бързо и лятно.

Сподели в други сайтове

Дуетът на Емир с Десислава беше по-добър.

Нещо не ме грабва тази, музиката е готина, видеото също.

Емир работи с композитора Саша Лазич, който пише брутални песни, толкова ли не можаха да го ангажират да напише нещо?

Сподели в други сайтове

Много убита песен не знам как не се научиха за толкова време
Че за клип не трябва да дават толкова много пари кой ги гледа тези клипове
остават си в youtube и така са всички с евтини песни и евтини и убити текстве.
Но клипа трябва е уау...

Сподели в други сайтове

Счета го е поканила - ама как му е набутала тая боза? Платила е, ама пропиля му таланта на Емир. Песента с Деса беше далеч по-яка. А на милия хич не й ходи босненецът. Ама то със Славун не се получи, та тук ли.

И защо се пъне да прави дуети само. Защо? 

Сподели в други сайтове

Някой разбра ли какво точно е сторила леля Данче на Счета, за да сяда така върху нея? И дали нещо е останало от наборката на Големия Взрив, че като гледам Дидюуошхър копира (отново) Деса и най-вече по габарити ... 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Lelqtian каза:

Някой разбра ли какво точно е сторила леля Данче на Счета, за да сяда така върху нея? И дали нещо е останало от наборката на Големия Взрив, че като гледам Дидюуошхър копира (отново) Деса и най-вече по габарити ... 

Пусна 3 дуета за 3 месеца и трите са пълен флоп. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

image.png.b2c1781c5695e43141f77b81487f5077.png

положението хич не е розово. Жалко, че след "Сбърка адреса" се заби с адски тъпи флопове.

Засега това се очертава първата ѝ година от 20 и няколко насам без и сезонен хит дори. :( 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...