Jump to content

Деси Слава и Джена - Празнуваш

Препоръчани коментари

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Малките със сигурност не знаят оригинала, така че може и да се хареса в дискотеките

Ако са били на поне едно гръцко парти, със сигурност го знаят. Дори Денмаро се справи по-добре.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, asylum каза:

Ако са били на поне едно гръцко парти, със сигурност го знаят. Дори Денмаро се справи по-добре.

Малките които незнаят тая песен, не знаят кои са Десаслава и Нова Моник, същата работа като излишния кавър на Василка и Галина. 

преди 1 час, asylum каза:

Най-ужасният кавър на тази песен.

Отвратителен аранжимент - не придава никакво чувство.

Груба Джена.

Нескопосан текст.

Слаб 2.

Нека допълним и как Деса и Джена ама никак не си пасват като гласове, просто ужасно по сички параграфи. 

Сподели в други сайтове

Оригиналът на Пеги Зина беше и още е хит. Сумати наши певици пеят песента по участията си, дори на рождения ден на Преслава в Се Ла Ви са я пяли.

Не ми харесва! Има хубави кавъри на песни, но това е боза. Деса ако си мисли, че ще яхне стари хитове и пак ще е на гребена на вълната.......жестоко се лъже.

Сподели в други сайтове

преди 46 минути, Danger. каза:

Помислих, че е народна песен с този тъмбнейл :1000(29):

В гетото.

Тъпа песен. Дори не звучи актуално. И 5 да бяха влезли в тоя проект - пак щеше да е демоде.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Lelqtian каза:

Малките които незнаят тая песен, не знаят кои са Десаслава и Нова Моник, същата работа като излишния кавър на Василка и Галина. 

Нека допълним и как Деса и Джена ама никак не си пасват като гласове, просто ужасно по сички параграфи. 

Ужасно си “пасват”. Джена е като дива селянка, а Деса няма нищо с действителността.

преди 1 час, Danger. каза:

Помислих, че е народна песен с този тъмбнейл :1000(29):

И аз. Калдъръми, мегдани…

преди 34 минути, Just_Me каза:

Оригиналът на Пеги Зина беше и още е хит. Сумати наши певици пеят песента по участията си, дори на рождения ден на Преслава в Се Ла Ви са я пяли.

Не ми харесва! Има хубави кавъри на песни, но това е боза. Деса ако си мисли, че ще яхне стари хитове и пак ще е на гребена на вълната.......жестоко се лъже.

Тя си мисли, че и Зилево ще е хит, ама нанайси. 

Сподели в други сайтове

преди 51 минути, asylum каза:

Ужасно си “пасват”. Джена е като дива селянка, а Деса няма нищо с действителността.

И аз. Калдъръми, мегдани… 

Тя си мисли, че и Зилево ще е хит, ама нанайси. 

То май това е основния проблем - Деса мисли, ама не и се отдава. Реално тряяше да направят нещо фолклорно, пак щеше да звучи ужасно, ма нали уж беше на тая вълна? 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, xroflx9 каза:

Не е толкова зле. По-хубава е от предишната цигания на Джуна

Е как така ще задмине

”И мама и тати вкъщи го харесват
Аз искам да горя, искам екшАн”

Сподели в други сайтове

Аууу чак сега прехвърлих клипа набързо. Мъжът е онзи, за който наскоро бях писала, че ме кефеше едно време - от "Да ти го дам ли" и "Досещай се сам". Пффф тук изобщо не ми харесва, къв чичак е станал 😩

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...