Jump to content

Поп фолк скандали (юли 2025)

Препоръчани коментари

• Отговори 2,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 2 часа , Bunn каза:

И това помня как тресеше цялата държава в продължение на месеци!

Тресеше държавата ... преди 20 и кусур години като излезе оргинала. Дори Бай Мангау имаше милион гледания самичък преди Къщата на травеститите 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , fengergana каза:

33к за два дни

дано това е края на ескорта

Това са реалните гледания на повечето. 

преди 5 часа , Balkandji1 каза:

Няма нужда от разобличаване, в случая то е очевадно. Какъв страх от реакции, като момчето крещи "Аз съм пасивка" и е смешно да се прави на мъжкар. Хората се усещат, имат радар за това в новото време и мразят лъжци. С този клип, това гейче може да привлече към себе си само омраза и негативизъм.

Един Джордан никого не дразни. Пичага!

преди 4 часа , Bunn каза:

И този е тотално доминантен алфа мъжкар 

Тоз спечелил награда за дебют на наградите на Айви!

преди 4 часа , Jake каза:

Защо Камелия е толкова надолу? Нали беше най-голямата? Пайнер е виновен! А, забравих, че вече го няма хахах 

Много от клиповете й не са качени.

преди 3 часа , Balkandji1 каза:

Забележете еволюцията в лицето на Шимена. Тази обложка е от 2018 година, това е лице номер поредно, което тя смени, но все пак изглежда по-човешки и не толкова изпънато до неестественост, както е сега. А това е от 2011. Пълна селянка:

image.png.83cb26d8636d4af228c2cd2b2c7aa635.png

Тук е много по-симпатична отколкото сега. Сладурка

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

mitko-painera-bi-shuta-i-na-liubimkata-s

тука беше много яка. Не трябваше да пипа зъби, нос, скули и брадичка повече.

Това е Дион! 

• Haha 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Danger. каза:

Коментирайте, че след тази песен не е излизал по-голям солов хит в попфолка, а дори самата тя трудно ще го надмине:

Очаквам тотален прием на 8 ноември - рожденият й ден!

Винаги като коментираме Феноменален и се сещам как тук масово я бяха отписали, а тя стана най-големият соло хит. Имаше брутално задържане и все още има страхотни приеми. Тогава казах, че ще се задържи и дори познах милионите за първата година с точност. 😁

Сподели в други сайтове

преди 38 минути, asylum каза:

Песните едно време били по-лирични, а сега били бувални хаха.. и това го казва изпълнителката на лиричното "искам бебе от тебе". Това изобщо не е буквално.. 😂

• Haha 5
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Stela каза:

Песните едно време били по-лирични, а сега били бувални хаха.. и това го казва изпълнителката на лиричното "искам бебе от тебе". Това изобщо не е буквално.. 😂

По-скоро искаше да каже, че сега се изразяват цинично без препратки, метафори и тн. а и няма нищо халтурно да искаш бебе от някого!

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Stela каза:

Опитала се е да се впише жената. 

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Ивена от същия панаир.

преди 3 часа , Emanuela.Carey каза:

Така като напишат “концерт” и после си качат клипчета на някакъв баир обградени от циганета

IMG-8082.jpg

https://www.instagram.com/stories/ivena_official/3686052551341561456?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MXI4cnIxb2lxOHVqdA==

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Stela каза:

Рени - фурнаджийската лопата на чалгата. Коментирай как окепази една доста лирична песен, като си показа поне 5 пъти зърната в клипа, но пак не успя да постигне различен от мижав интерес. Тотална неадекватница и головодница!

Да не говорим как тя като е стартирала е имало "Радка-Пиратка", "Рибна фиеста", "Ах, банана", "Тез червени домати", "Селската баня" и сие, които по нейните думи, са някви дълбоко метафорични поетични шансони.

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, KrasyoZlobarQ каза:

По-скоро искаше да каже, че сега се изразяват цинично без препратки, метафори и тн. а и няма нищо халтурно да искаш бебе от някого!

поетичен шедьовър. Тя би могла да напише "На прощаване", но Христо Ботев "За най-красивият боклук" - не.

• Haha 5
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Andrew Cunanan. каза:

Рени - фурнаджийската лопата на чалгата. Коментирай как окепази една доста лирична песен, като си показа поне 5 пъти зърната в клипа, но пак не успя да постигне различен от мижав интерес. Тотална неадекватница и головодница!

Да не говорим как тя като е стартирала е имало "Радка-Пиратка", "Рибна фиеста", "Ах, банана", "Тез червени домати", "Селската баня" и сие, които по нейните думи, са някви дълбоко метафорични поетични шансони.

Има нещо притеснително, че се съгласявам с Мадам. 

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Току що, WindWalkerMonk каза:

Има нещо притеснително, че се съгласявам с Мадам. 

Пусни си Симон Заглорска и ще се оправиш!

• Haha 3
Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Пусни си Симон Заглорска и ще се оправиш!

Ако мадам те види гладна ще те изяде. Внимавай мадам Рьони е френска буржоа. Тя е начетена дама, знае как се създава френски шансон, изпят от застаряващ бизон

• Haha 5
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Balkandji1 каза:

Не мисля, че официално е признавал в интервю, но самият факт, че си даваше сметка какво клипче обикаля мрежата (там, където е без зъби и говори с женски глас) означава, че не му пука много за това да налага хетеро имидж. А аз, доколкото знам, хората го възприемат като хомо. С такива впечатления съм останал.

Пука му. Преди 2 години бях качил клипа му без зъби в тик ток и събра доста гледания за няколко часа, тогава ме намери във фейсбук и ми писа да сваля клипа. Понеже не се направи на интересен и съвсем учтиво ме помоли, реших да го изтрия. 

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, MizerMusic каза:

Пука му. Преди 2 години бях качил клипа му без зъби в тик ток и събра доста гледания за няколко часа, тогава ме намери във фейсбук и ми писа да сваля клипа. Понеже не се направи на интересен и съвсем учтиво ме помоли, реших да го изтрия. 

Клипът е пълна излагация и е нормално да не иска да е в нета. Мисълта ми е, че Джордан си дава сметка, че хиляди хора са го гледали и са наясно с ориентацията му. Този клип кръжи в мрежата от над 10 години сигурно. По интервюта не се пъне да се прави на хетеро, да лъже, че има връзки и т.н. Долавям от излъчването му, че е приел, че хората си дават сметка, че е гей, но въпреки това го харесват.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Симон с по-успешен промо тур в Сърбия от майка си. Това кое поредно предаване ѝ е за последния месец...

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Balkandji1 каза:

Клипът е пълна излагация и е нормално да не иска да е в нета. Мисълта ми е, че Джордан си дава сметка, че хиляди хора са го гледали и са наясно с ориентацията му. Този клип кръжи в мрежата от над 10 години сигурно. По интервюта не се пъне да се прави на хетеро, да лъже, че има връзки и т.н. Долавям от излъчването му, че е приел, че хората си дават сметка, че е гей, но въпреки това го харесват.

Да, да, аз не отричам това. Просто знае, че го приемат за гей и не се прави на големия хетеро. В едно интервю на някой травестит, не помня на кой, беше казал, че някой е лапал на Тони Стораро, за да го вкара в чалгата, но за Джордан ли беше или за Ерик, не съм сигурен. Някой помни ли го това?

• Like 2
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

Току що, Balkandji1 каза:

Тази много се радвам, че беше пратена да мълчи в последните години. Страшно неприятна урочасваща вещица.

Публиката изпълни желанието, което бе декларирала в един от хитовете си.

• Like 2
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...