Jump to content

Поп фолк скандали (юли 2025)

Препоръчани коментари

• Отговори 2,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 5 минути, DevilWish каза:

Биг Фарма защо не рекламира тия лекарства, ша фърчат от рафтовете като топъл ляп, пиеш един път, хапчето и си къркан цяла седмица ... Колко пари ще бъдат спестени! Алкохолна мафия! Концперация! Не на Брюкселската диктатура! 

• Thanks 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , KrasyoZlobarQ каза:
VM.TIKTOK.COM

Дали не обмисля да посегне на песни на Румяна. Ако да - покъртително. Толкова да е фалшива. Галя става само за студийни записи.

Трагедията е, че една от "чалга иконите" с над 20 години стаж не знае, а и не си направила труда да научи преди да я измаука 5-те реда текст на една от най-емблематичните песни в тоя жанр.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Emanuela.Carey каза:

Кулагин и Андра за Диона

Кулагин: Защо си станала като Емануела и не си държиш на принципите?  
Андреа: Диона е решила да пусне песента

Андреа: Айде че ми звънят, затварям.
Кулагин: Тая лъже, никой не ѝ звъни с дни освен мен!

• Haha 1
  • Wow 2
Сподели в други сайтове

Вирго ми е най-противния от новите “рапъри”. Хем е нелицеприятен, хем има ужасно дразнещо присъствие.

Дано песента е хитова, за да компенсира участието му.

• Like 5
Сподели в други сайтове

Утре вече идва хита наистина😂😂😂

“Кой бе, кой” ми се наби в главата ама си е тъпа еднодневка, добре че е гласа на Преслава да спаси положението. Пак я мързи…

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DanielPiliov каза:

Утре вече идва хита наистина😂😂😂

“Кой бе, кой” ми се наби в главата ама си е тъпа еднодневка, добре че е гласа на Преслава да спаси положението. Пак я мързи…

Не мисля че я мързи. Просто Азис е успял да набута негова песен, която е слаба и тя се е съгласила.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Emanuela.Carey каза:

Кулагин: Защо си станала като Емануела и не си държиш на принципите?  
Андреа: Диона е решила да пусне песента

Андреа: Айде че ми звънят, затварям.
Кулагин: Тая лъже, никой не ѝ звъни с дни освен мен!

Щом е простила на всички я очакваме в Мегастар!!!!

Тръгнала леля ти Кулагина да й държи сметка. Самия той преди години плюеше Лозанова,а сега й се мазни

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

Кулагин и Андра за Диона

Мършата пак се прави на ударена, поне и каза, че я записва... Изглежда 1:1 с Кулаги, не случайно са си приятели.   Пак онзи ще каже, че съм най-големия фен на Андеа, но днес ми излязоха нейни сторита, пак беше писала неадекватни неща, а на всичкото отгоре съм забелязал, че е адски неграмотна. 

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Jake каза:

Мършата пак се прави на ударена, поне и каза, че я записва... Изглежда 1:1 с Кулаги, не случайно са си приятели.   Пак онзи ще каже, че съм най-големия фен на Андеа, но днес ми излязоха нейни сторита, пак беше писала неадекватни неща, а на всичкото отгоре съм забелязал, че е адски неграмотна.

Явно и по това си приличате,аморе. 100% си й 

Интересно как така “случайно” ти излизат нейни сторита. Явно я следваш:3fdb8960598fa63e:

• Love 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

Какво виждат очите ми, след като се върнах от круиз из Азия?

Галена преди два месеца пуснала песен с идеята за 25 милионен хит, а песента цикли на 6 милки. На всичкото отгоре месец по-късно пуснала следваща песен за рождения си ден, която е заковала забележете на 700К гледания над месец по-късно. 700К за "хит" на Галена? Какво се случи? Това е певицата, която в минали години изкарваше песни 35 млн. гледания.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Willy каза:

Не мисля че я мързи. Просто Азис е успял да набута негова песен, която е слаба и тя се е съгласила.

Абсолютно си е песен в стил Азис, от типа на тези провлачените Хабиби, Мотел и там другите му самостоятелни, които не помня. Тая поне клипа е добър и Преслава спасява положението. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 45 минути, Stela каза:

Да, навивай алармата или недей да си лягаш. 💥

Очакваме 44 хиляди гледания за денонощие след 700к на Череде. Да видим дали това ще може да си го позволи :D 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Очакваме 44 хиляди гледания за денонощие след 700к на Череде. Да видим дали това ще може да си го позволи :D 

44к няма как да са и ти го знаеш много добре. 😁 ЧРД е песен, която пее за своя личен рожден ден, не е типична масова песен за рожден ден като тази на Илиян примерно за да сме имали очаквания. Както се казва песен за собствен кеф. 

Предлагам ти да не спиш и ти и да се кефим заедно в 4:44. 😜

Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...