Jump to content

Поп фолк скандали (юли 2025)

Препоръчани коментари

• Отговори 2,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Едната с парите на Вафлата, после - с нейни, да речем, че е била достатъчно талантлива във ваната да си ги заслужи, ама Цурето е на гърба на целия народ. Това, че в последните 2 години не е със прасето, не значи, че няма издръжка (неофициална ест.) от него, плюс това, като от 2-3 год. не е с него, в останалите 10 беше. Че и повече. 

• Like 4
Сподели в други сайтове

Галенови се превръщат в новите Глориеви - каквото и л*йно да из*ка, бива възхвалявано като диамант и тя губи реална представа кое става и кое не. Не се научихте от историята. 

• Like 3
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

Сега сигурно и този дует го пуска за кеф Галена, както песента за рд и дуета с Вирго… 😀 много флопове й стаха преди концерта. Може би ни чака още един дует с Азис/Преслава преди него…

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 50 минути, HIStory каза:

Галенови се превръщат в новите Глориеви - каквото и л*йно да из*ка, бива възхвалявано като диамант и тя губи реална представа кое става и кое не. Не се научихте от историята. 

че тя гюра само говна изкарва.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, BaGaBoNtIn каза:

Сега сигурно и този дует го пуска за кеф Галена, както песента за рд и дуета с Вирго… 😀 много флопове й стаха преди концерта. Може би ни чака още един дует с Азис/Преслава преди него…

Да припомням ли едни флопове от миналата година, преди един друг концерт, че вече си ги забравил, щом се правиш на умен. 

Бърдея е за кеф, Амнезия щото й се може, а новата е топ проект и ще е хит!

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, Emanuela.Carey каза:

Това на Меди май ще е само клип за песен, щом Асенов го споделя

Сега като се вгледах забелязах,че това не е оригиналния Фънки

Сподели в други сайтове

преди 42 минути, Willy каза:

Да припомням ли едни флопове от миналата година, преди един друг концерт, че вече си ги забравил, щом се правиш на умен. 

Бърдея е за кеф, Амнезия щото й се може, а новата е топ проект и ще е хит!

Освен "Старата ни песен" друг флоп аз не се сещам, ама да кажем че е за собствен кеф и тя.
Общо взето общото между 4те песни на Галена тази година е едно - клишето. Самостоятелната - типично Ганев клише с клиширан чалга текст. Дуета с Вирго е трап клише, приличащо на всичко друго негово, а новата няма накъде по-клиширан текст. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 43 минути, Emanuela.Carey каза:

Това на Меди май ще е само клип за песен, щом Асенов го споделя

IMG-8189.jpg

както и че пише фактор, но отгоре не е само Х

сигурно ще е някоя песен тип не спирай да се отказваш,мечтите се сбъдват

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, fengergana каза:

както и че пише фактор, но отгоре не е само Х

сигурно ще е някоя песен тип не спирай да се отказваш,мечтите се сбъдват

Мило,много пенсионерско. Не ми се вярва докато плющи Десита. Аз мисля че ще е нещо по куподжийско като Мария или Обичам те,ти мене-не

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Гальо каза:

Освен "Старата ни песен" друг флоп аз не се сещам, ама да кажем че е за собствен кеф и тя.
Общо взето общото между 4те песни на Галена тази година е едно - клишето. Самостоятелната - типично Ганев клише с клиширан чалга текст. Дуета с Вирго е трап клише, приличащо на всичко друго негово, а новата няма накъде по-клиширан текст. 

Ако 22:22 е клише, тогава и песните на Преслава не знам какво са. Айде малко по-сериозно моля! Амнезия и Бърдея може и да не са хитове, но по-добре да флопва с такива проекти, отколкото с комерси. 

Да й приседне, Старата песен, Нищо, Вещица, Не вдигай, Беше ли ти хубаво - нищо от това не е мега хит, но кой е казал нещо?!

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Willy каза:

Ако 22:22 е клише, тогава и песните на Преслава не знам какво са. Айде малко по-сериозно моля! Амнезия и Бърдея може и да не са хитове, но по-добре да флопва с такива проекти, отколкото с комерси. 

Да й приседне, Старата песен, Нищо, Вещица, Не вдигай, Беше ли ти хубаво - нищо от това не е мега хит, но кой е казал нещо?!

Ако чуеш приеми на Нищо в Тикток... Вещица и Не вдигай бяха като пълнежи след Писмо и нервите. Въобще не ги запомнихме. И въпреки това и двете още са в топ 100.  

Впрочем защо намесваш Преса, когато темата е Жалка?

Боже, тоя дует с Цура е в пъти по-слаб от очакваното. Чак толкова тъпа песен не вярвах , че ще пусне. Амнезия и 2222 звучат като топ хитове пред тая боза.

Сподели в други сайтове

преди 13 часа , WindWalkerMonk каза:

Не можах да я позная. Заприлича на Преслава, Албена Вулева и още няколко.

Най-вече прилича на кралицата Елза. Докъде стигнахме, навремето Елзата копираше нея, сега обратното, коя е с яйцата и коя кокошката ... 

преди 13 часа , Mr. Greshen каза:

Нов клип?

Нов травестит 

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 12 часа , BaGaBoNtIn каза:

Не знам световен изпълнител, на който всяка песен да му е хит или супер успешна. Само тук е някаква мания нещо да се изкарва флоп, защото нямало поне 10 млн. гледания. Затова изпълнителите вече не правят албуми и изпадат в нервна криза преди всеки нов сингъл. 

• Like 8
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...