asylum Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 2 минути, Mr. Greshen каза: Правиха я за един фолклорен концерт на Пайнер, за да се набутат и те да пеят 😀😀 Да я презапише сама. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 9 минути, asylum каза: Дори Цветелина Екстранинова. Коментирай, че похвалих Райна, че има хит, и фенгергана ми удари палец надоле 🤣икона! явно в Дубай нямаш време, за да изредиш всички фолклорни хитове на мами!!! и да, икона съм!!! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 Обвиняват Диона, че е откраднала тази песен с последния си проект 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 1 час, LuboKurov каза: Това само потвърждава, че мислиш като мен. Гледах Деса.. нещо не ми е уау. Не е актуална и концертите не вървят. Поне показа как се дават покани. През фитнеси и кебаабчийници. Вива Галена. Стораро си каза че ще се надцакват и балонът ще се спука. Точно пък най-големия крадец и пишман тарикат без собствени хитове да даваш за пример и да говори за надцакване 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 Аз слушам само този фолклорен хит! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 34 минути, Andrew Cunanan. каза: И Нелина! В последните 15-20 години със сигурност вади повече пари от фоклора, отколкото от чалгата. Не говорим да вади пари, а да направи кариера, концерта, стандарт. Тези хора едва оцеляват. Нелина и студентска станба в ЮЗУ за да може да преподава и да изкара нещо.. преди 44 минути, Andrew Cunanan. каза: Малко известен факт....тази жена е винаги на плейбек... преди 35 минути, asylum каза: Плюс: Славка Калчева Поли Паскова Володя Стоянов Гуна Иванова Илка Александрова Николай Славеев Росица Пейчева и много други Поля е най-бездарна, но пълни зали като Чъкърдъкова. Говорим за ЗАБОГАТЯ, не оцелява. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 55 минути, asylum каза: Специално потърсих в ютюб да видя какво съм пропуснал и що да видя - Звездите на Пайнер и пет чифта силикон. Чия е заслугата и за какво, в тоз случай? Заслугата е на Галена. Тя ги събра за тази песен. Джена беше обидената защото не беше поканена. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 4 минути, Willy каза: Заслугата е на Галена. Тя ги събра за тази песен. Джена беше обидената защото не беше поканена. Галена ги е извикала да пеят българска народна песен... Какво място има Махараджата, която увива като Има̀м там? 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 Абе тази песен преди толкова я хейтвах колко е слаба, а сега не я спирам. От седмица насам постоянно я слушам, въобще не е толкова зле… 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 1 час, fengergana каза: явно в Дубай нямаш време, за да изредиш всички фолклорни хитове на мами!!! и да, икона съм!!! Аз на всяка споменах най-големия хит, повечето имат по няколко, сал Деса - 0 преди 54 минути, Emanuela.Carey каза: Обвиняват Диона, че е откраднала тази песен с последния си проект Още едни любими икони от миналото! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 1 минута, DanielPiliov каза: Абе тази песен преди толкова я хейтвах колко е слаба, а сега не я спирам. От седмица насам постоянно я слушам, въобще не е толкова зле… Супер е. От малкото хубави на Преса, но феновете й не умеят да ценят качественото. ❤️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 6 минути, DanielPiliov каза: Абе тази песен преди толкова я хейтвах колко е слаба, а сега не я спирам. От седмица насам постоянно я слушам, въобще не е толкова зле… коя от всичките 5 песни, които вървят една върху друга, когато пуснеш този клип? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 28 Author Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 7 минути, DanielPiliov каза: Абе тази песен преди толкова я хейтвах колко е слаба, а сега не я спирам. От седмица насам постоянно я слушам, въобще не е толкова зле… Аз пък съм на вълна "Няма да ти пиша". Много странно, след толкова години този месец не съм я спирал! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 "когато нощем ме е страх, си обличам нещо твое пак..." 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 28 Author Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: "когато нощем ме е страх, си обличам нещо твое пак..." Тая песен е супер! И заслужаваше някаква реализация! Айде тик-ток да я направи хит и Преса да измисли нещо. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 3 часа , Stela каза: Еее не е точно бална рокля, но си лъскава и вечерна. Просто е къса, ти под официална визираш тези на Глория ли? 😁 Това не променя факта, че облеклото на Павел не подобава на нейното, а Паола е като малката булка. 😁 Мъжът е отражение на жена си. Тя не го облича правилно. Може и нарочно да е. Да не е привлекателен за някоя колежка. Преси е стара лисица. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 27 минути, Andrew Cunanan. каза: коя от всичките 5 песни, които вървят една върху друга, когато пуснеш този клип? Кралица на полифонията. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 52 минути, Willy каза: Заслугата е на Галена. Тя ги събра за тази песен. Джена беше обидената защото не беше поканена. Винаги се е имала за повече от колкото е. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 Кака ви Рени е първа пушка на протеста срещу еврото, ще влиза в политиката ми се струва. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 Току що, pacho каза: Кака ви Рени е първа пушка на протеста срещу еврото, ще влиза в политиката ми се струва. Тука са я стеснявали. Не е толкоз слаба на живо. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 Десислава е продала близо 2000 билета с фолклор за сравнително кратко време. До есента ще си има стабилна бройка като за един концерт в НДК. Не знам друга чалгарка да го е постигала това, но те не са се и опитвали, та да знаем. Нейният проблем, както винаги, е концепцията - фолклорната насока беше представена чудесно с "България в душата ми", интервютата на ниво, но още от началото изглежда някак несериозно да си мисли, че с такъв рязък завой едва няколко седмици преди първите дати ще пожъне тотал успех. Да не говорим, че през годините тотално си забрави фолклорните хитове. "Сестра брата кани", да речем, още се пуска по дифолт по празници и кръчми, но "Българи" е тотално забравена, а беше хит. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 1 час , asylum каза: Поля е най-бездарна, но пълни зали като Чъкърдъкова. Но най-висока! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 8 минути, pacho каза: Кака ви Рени е първа пушка на протеста срещу еврото, ще влиза в политиката ми се струва. Както и в брадъра - винаги е на губещата страна. В политиката няма как да е. Тя едно изречение едва връзва. Как я виждате в дебати или при Цветанка и т.н. Луна беше комична заради лудостта си. Тази ще е трагична. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 6 минути, pacho каза: Кака ви Рени е първа пушка на протеста срещу еврото, ще влиза в политиката ми се струва. Бюджета не може да поеме изхранването на Рени с депутатски кюфтета. Входа на парламента - също. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 5 минути, DarkChild каза: Но най-висока! Забърсва паяжините по тавана на залата с темето си. ох, толкоз са нелепи един до друг. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари