Jump to content

Поп-фолк скандали (юни, 2025 година)

Препоръчани коментари

След като години не следваше колежките си в социалните мрежи, а само сръбски изпълнители, Камелия е последвала в инстаграм: Галена, Преслава, Емануела, Алисия, Емилия, Анелия, Десислава, Глория, Константин

• Like 1
  • Wow 4
  • Love 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 11 часа , Karma93 каза:

Много добре го каза! Аз гледах предаването. Мисля, че беше пролетта. Сещайте се кои визира! Но не е нападнала или обидила някого, а просто каза, че трябва да си обръщат внимание и са нещастни, защото постоянно са по участия, задимени места и т.н.
Невена има потенциал за хитов поп-фолк изпълнител, но при нея нещата не са на всяка цена. Така, че някои "актуални" могат да се учат от нея. И като глас е повече и като интелект и изобщо!

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, DevilWish каза:

Много добре го каза! Аз гледах предаването. Мисля, че беше пролетта. Сещайте се кои визира! Но не е нападнала или обидила някого, а просто каза, че трябва да си обръщат внимание и са нещастни, защото постоянно са по участия, задимени места и т.н.
Невена има потенциал за хитов поп-фолк изпълнител, но при нея нещата не са на всяка цена. Така, че някои "актуални" могат да се учат от нея. И като глас е повече и като интелект и изобщо!

Какво още има да каже феКали по адрес на Гюр? 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Emanuela.Carey каза:

След като години не следваше колежките си в социалните мрежи, а само сръбски изпълнители, Камелия е последвала в инстаграм: Галена, Преслава, Емануела, Алисия, Емилия, Анелия, Десислава, Глория, Константин

Иначе Глория била надувка с огромно самочувствие... дето е седяла 1 час да се снима в Горна Оряховица с хората, а Ивана ги гони като приближат до нея, пък КамеЛили Иванова не си следи колегите.... :D 

Камелия в спотифай - кой ги е качил, Пайнер или тя, получила ли си е правата най-накрая или никога няма да ги получи?

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, pacho каза:

Камелия в спотифай - кой ги е качил, Пайнер или тя, получила ли си е правата най-накрая или никога няма да ги получи?

Пайнер са ги подновили защото се видя, че тя няма да се занимава. Даже я тагваха в инстаграм като обявиха, че са качили албумите, но тя изобщо не ги отрази.

Явно за нея те са били длъжни да го направят.

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

1 ГОДИНА ГАЛЕНАХХ 💋
YouTube(клип+топик) + Spotify

1. Delta force - 24,855,000
2. Зиг заг - 14,499,000
3. Неговата жена - 11,790,000
Ток по тялото - 9,452,000
Запалката - 8,954,000
Жалко - 8,865,000
Докторе - 8,349,000
Играй - 6,543,000
Убий ме - 4,517,000
Мъко моя ремикс - 1,587,000

= 99,410,000

• Love 4
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, pacho каза:

Иначе Глория била надувка с огромно самочувствие... дето е седяла 1 час да се снима в Горна Оряховица с хората, а Ивана ги гони като приближат до нея, пък КамеЛили Иванова не си следи колегите.... :D 

Пайнер, Кама няма права над нищо от старата продукция. В момента не е с нищо по-различна от Криско койтообвиняваше че пее чужди песни(нейните) по участия. 🤣

• Haha 1
  • Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Willy каза:

1 ГОДИНА ГАЛЕНАХХ 💋
YouTube(клип+топик) + Spotify

1. Delta force - 24,855,000
2. Зиг заг - 14,499,000
3. Неговата жена - 11,790,000
Ток по тялото - 9,452,000
Запалката - 8,954,000
Жалко - 8,865,000
Докторе - 8,349,000
Играй - 6,543,000
Убий ме - 4,517,000
Мъко моя ремикс - 1,587,000

= 99,410,000

Зиг-заг сега май вдигна гледанията? :D Нормално, идва лято.

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, DevilWish каза:

Зиг-заг сега май вдигна гледанията? :D Нормално, идва лято.

Да, вчера е била топ 30 дневни и над Делта форс. На соло песни от миналата година е зад Мръсница, Питаш ли ме и Сбърка адреса.
Стара Каравана също се е завърнала в топ 100. Наложи си летни хитове през годините.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

Не е знаела как се пишат

преди 41 минути, Emanuela.Carey каза:

Пайнер са ги подновили защото се видя, че тя няма да се занимава. Даже я тагваха в инстаграм като обявиха, че са качили албумите, но тя изобщо не ги отрази.

Ми те са

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 43 минути, Emanuela.Carey каза:

Злобна си е баба Куре и много надута. Мислеше си, че ще е над другите, но реално "Луда по тебе" стана такъв хит заради Пайнер. Другите две са също големи хитове, но си е баш на нивото на Деси Слава и Глория. 

Далеч е от Галена, Преслава, Емануела, Емилия и т.н. 

• Dislike 1
  • Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, asylum каза:

Ми те са

Ами не са длъжни. Камелия вече не е техен изпълнител.
Дори е глупаво от нейна страна, че толкова години не си направи дискографията нейна лична собственост. Както направи Андреа, а сега са започнали и Емилия и Деса.

Ако Камелия тръгне някой ден да прави концерт, без разрешението на Пайнер не може да скалъпи и половин сетлист.

А ако Пайнер бяха достатъчно злобни могат да ѝ забранят и по кръчмите да ги пее. Тогава съвсем за една “Луда по тебе” трябва да я викат и после да си ходи.

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Emanuela.Carey каза:

Ами не са длъжни. Камелия вече не е техен изпълнител.
Дори е глупаво от нейна страна, че толкова години не си направи дискографията нейна лична собственост. Както направи Андреа, а сега са започнали и Емилия и Деса.

Ако Камелия тръгне някой ден да прави концерт, без разрешението на Пайнер не може да скалъпи и половин сетлист.

А ако Пайнер бяха достатъчно злобни могат да ѝ забранят и по кръчмите да ги пее. Тогава съвсем за една “Луда по тебе” трябва да я викат и после да си ходи.

Длъжни са да ги качат заради себе си, белким изкарат некой лев, щото от продукцията си от последните години и за тоалетна хартия няма да им стигне.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 50 минути, Emanuela.Carey каза:

Вече и текстовете на песните си ли не наизустяват?

кво вика "поомоООщ"

Когато гъркът е научил БГ текста вместо Стругаро. :D Дърт е вече, склерозата го гони. Андри е най-хитра - снима разголено видео без да си отваря изобщо устата и после решава на кое парче да го лепне. :D Хайде опа, Всичко ми взе, Нямам сърце... :D

• Haha 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Gerganafen каза:

Когато гъркът е научил БГ текста вместо Стругаро. :D Дърт е вече, склерозата го гони. Андри е най-хитра - снима разголено видео без да си отваря изобщо устата и после решава на кое парче да го лепне. :D Хайде опа, Всичко ми взе, Нямам сърце... :D

Ако си седяха на мястото да сгъват дюнерите на Сточна гара, нямаше да имат проблем дали помнят текстове, не че е я чувал тая песен та да забележи какво пеят. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...