DevilWish Публикувано Неделя в 13:51 Author Report Сподели Публикувано Неделя в 13:51 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: В предаването я е споменавал повече от веднъж и то с доста подигравателен тон. Да не говорим че продуцентите специално са поканили Мартина именно с цел подобна провокация. За Мартина е вярно, защото са били наясно със споровете им от преди години. И Ники Николов е знаел много добре, че ще се говори, пише и така ще се вдигне рейтинга на предаването. Значи Емануела е записала Мартин за "Игри на волята"? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Неделя в 13:52 Author Report Сподели Публикувано Неделя в 13:52 преди 2 минути, asylum каза: Нека хейти, нека кълне! Ами то бивш няма как да не се хейти.... Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Неделя в 13:53 Report Сподели Публикувано Неделя в 13:53 преди 1 минута, DevilWish каза: Значи Емануела е записала Мартин за "Игри на волята"? Не го е записала, а директно го е вкарала защото има връзки с продуцентите. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Неделя в 14:17 Report Сподели Публикувано Неделя в 14:17 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Та тя може да му е баба Хвани си кака да те отрака Хвани си баба да те изпапа 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Неделя в 14:20 Report Сподели Публикувано Неделя в 14:20 Нормално ли е да снимат такова нещо? Докато беше жив всички му се лепяха като мухи за известност - сега още не го оставят. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Неделя в 15:03 Report Сподели Публикувано Неделя в 15:03 преди 45 минути, DarkChild каза: Хвани си кака да те отрака Хвани си баба да те изпапа Прочетох “изцапа”, което е по-вероятно. 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Неделя в 15:24 Report Сподели Публикувано Неделя в 15:24 преди 19 минути, asylum каза: Прочетох “изцапа”, което е по-вероятно. Бабите поне нямат ежемесечна гостенка 😆 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Неделя в 15:33 Report Сподели Публикувано Неделя в 15:33 преди 9 минути, DarkChild каза: Бабите поне нямат ежемесечна гостенка 😆 Те цапат по други начини 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jalena Публикувано Неделя в 15:38 Report Сподели Публикувано Неделя в 15:38 Бабите не знам дали цапат, но миришат. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Неделя в 15:49 Report Сподели Публикувано Неделя в 15:49 @Runevski 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jalena Публикувано Неделя в 16:30 Report Сподели Публикувано Неделя в 16:30 преди 40 минути, Olay каза: @Runevski Вече и Франс 24 е впрегнала да я рекламира, че НДК-то седи все така празно. Ако не става със сърби и българи, поне франсетата да се заблудят. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Неделя в 16:37 Report Сподели Публикувано Неделя в 16:37 преди 47 минути, Olay каза: @Runevski Леле, падна ми в очите. Плескавица мухлясала. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Неделя в 16:40 Report Сподели Публикувано Неделя в 16:40 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Те цапат по други начини Някой ще каже 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Неделя в 16:54 Report Сподели Публикувано Неделя в 16:54 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Неделя в 16:55 Author Report Сподели Публикувано Неделя в 16:55 Току що, Emanuela.Carey каза: Глория ще свали тази корона! Кът й забий един шЪмар! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Неделя в 17:03 Report Сподели Публикувано Неделя в 17:03 преди 1 час, Olay каза: @Runevski Кой друг е пял на тоя концерт ако не е тайна? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Неделя в 17:06 Report Сподели Публикувано Неделя в 17:06 Някой да каже на господин текстописеца, че е "не знам" - две думи! 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Неделя в 17:08 Report Сподели Публикувано Неделя в 17:08 Изглежда само Рена е пяла, на самото отрикване. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Неделя в 17:10 Author Report Сподели Публикувано Неделя в 17:10 преди 3 минути, Just_Me каза: Някой да каже на господин текстописеца, че е "не знам" - две думи! Гледал е интервюто на Емануела и той се е почувствал прахосмукачка. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Неделя в 17:11 Report Сподели Публикувано Неделя в 17:11 Значи онзи ден "журналистката" Диляна Гайтанджиева беше разкрита като руска шпионка, но сега излиза, че и Ирена Гайтанджиева с прякор Еклера е също такава. Да й пожелаем спестявания само в динари и рубли. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Неделя в 17:23 Author Report Сподели Публикувано Неделя в 17:23 Глория към Татяна: "Ей, я, я свали тая корона! Веднага!!!" Татяна: "Коя си ти, бе? Нима си по-красива. Я се виж" Глория: "Какво!? Ти не знаеш коя съм аз?! Кралицата!!!" Татяна: "А пък аз ям каквото си поискам и пак съм слаба! А ти все си на чай, мед и плодове! От толкова диети се превърна в мъж!" Глория - "Кфа си ти, бе? Я се виж, кФа си селянка" Татяна: "Ти не ми казвай каква съм аз, ами си гледай работата и в частност петте фена без нито един хит! Тези меките китки, които снимаш по клиповете си..." Глория: "Кът ти забия един шЪмар, тая корона ще я сваля .... с размах!" Татяна: "Айде, ма! Айде! Бабичко! Знаеш ли как ще те сритам! Ела ми, ела! Свали ми короната! Ти, която сваляш шапка на живота! Преструвка! Надувка! Превзета жена!" Глория: "Я се разкарай от главата ми! Краварка!" Татяна: "Ти ли? Която сега е с моите останки...... и по-точно с Добри?! А? Трактористке!" Глория: "Каквоооооооооооооо?! И с тебе ли е бил" Татяна: "Ти не знаеш ли?!" Глория: "Ела, да му кажем на тоя как ще се подиграва с нас..... ей сега шЪмари ще яде" Татяна: "Да, да! Всеки втори лъже те! Мамка му в кръвтта им е!" Глория: "Една кралицааааааа в ръцете ти бешеееееееее... една кралица те обичашееееееее..." Следва продължение... 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Неделя в 17:32 Report Сподели Публикувано Неделя в 17:32 преди 7 минути, DevilWish каза: Глория към Татяна: "Ей, я, я свали тая корона! Веднага!!!" Татяна: "Коя си ти, бе? Нима си по-красива. Я се виж" Глория: "Какво!? Ти не знаеш коя съм аз?! Кралицата!!!" Татяна: "А пък аз ям каквото си поискам и пак съм слаба! А ти все си на чай, мед и плодове! От толкова диети се превърна в мъж!" Глория - "Кфа си ти, бе? Я се виж, кФа си селянка" Татяна: "Ти не ми казвай каква съм аз, ами си гледай работата и в частност петте фена без нито един хит! Тези меките китки, които снимаш по клиповете си..." Глория: "Кът ти забия един шЪмар, тая корона ще я сваля .... с размах!" Татяна: "Айде, ма! Айде! Бабичко! Знаеш ли как ще те сритам! Ела ми, ела! Свали ми короната! Ти, която сваляш шапка на живота! Преструвка! Надувка! Превзета жена!" Глория: "Я се разкарай от главата ми! Краварка!" Татяна: "Ти ли? Която сега е с моите останки...... и по-точно с Добри?! А? Трактористке!" Глория: "Каквоооооооооооооо?! И с тебе ли е бил" Татяна: "Ти не знаеш ли?!" Глория: "Ела, да му кажем на тоя как ще се подиграва с нас..... ей сега шЪмари ще яде" Татяна: "Да, да! Всеки втори лъже те! Мамка му в кръвтта им е!" Глория: "Една кралицааааааа в ръцете ти бешеееееееее... една кралица те обичашееееееее..." Следва продължение... Чудесно, Гюр ще упражни насиелието над жени, за което наша мома посрала се е Татяна точно предупреждава. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Неделя в 17:35 Author Report Сподели Публикувано Неделя в 17:35 преди 1 минута, Lelqtian каза: Чудесно, Гюр ще упражни насиелието над жени, за което наша мома посрала се е Татяна точно предупреждава. Точно така! Какво само се оплаква тая Тотя, някои хора харесват "50 нюанса сиво". Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Неделя в 18:05 Report Сподели Публикувано Неделя в 18:05 Емануела малко докарва на Патрашкова с тази визия от подкаста. Одобрявам 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Неделя в 18:35 Report Сподели Публикувано Неделя в 18:35 преди 1 час, DevilWish каза: Глория към Татяна: "Ей, я, я свали тая корона! Веднага!!!" Татяна: "Коя си ти, бе? Нима си по-красива. Я се виж" Глория: "Какво!? Ти не знаеш коя съм аз?! Кралицата!!!" Татяна: "А пък аз ям каквото си поискам и пак съм слаба! А ти все си на чай, мед и плодове! От толкова диети се превърна в мъж!" Глория - "Кфа си ти, бе? Я се виж, кФа си селянка" Татяна: "Ти не ми казвай каква съм аз, ами си гледай работата и в частност петте фена без нито един хит! Тези меките китки, които снимаш по клиповете си..." Глория: "Кът ти забия един шЪмар, тая корона ще я сваля .... с размах!" Татяна: "Айде, ма! Айде! Бабичко! Знаеш ли как ще те сритам! Ела ми, ела! Свали ми короната! Ти, която сваляш шапка на живота! Преструвка! Надувка! Превзета жена!" Глория: "Я се разкарай от главата ми! Краварка!" Татяна: "Ти ли? Която сега е с моите останки...... и по-точно с Добри?! А? Трактористке!" Глория: "Каквоооооооооооооо?! И с тебе ли е бил" Татяна: "Ти не знаеш ли?!" Глория: "Ела, да му кажем на тоя как ще се подиграва с нас..... ей сега шЪмари ще яде" Татяна: "Да, да! Всеки втори лъже те! Мамка му в кръвтта им е!" Глория: "Една кралицааааааа в ръцете ти бешеееееееее... една кралица те обичашееееееее..." Следва продължение... Татяна е постигнала много повече от Гюр/а. Спечели световна титла и носи корона. Гюр/а носи само втори номер копита. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.