Jump to content

Алекс Робов - 6 Плюс

Препоръчани коментари

Само тази песен от самостоятелните му става за слушане. Но по-добре да го кара на дуети. "Аномалия" и песента с Биляниш са ми любими от неговите.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Ако бяхме някъде 2015 може би клипа щеше да мине за някоя ТВ версия, ама сега си е пълен траш. Евтина версия на "Гръм", когато Пашев правеше хитове. Пълно надолу. И текста не става за нищо. И на това място клипове стотици. Изобщо, леш.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, alisali1234 каза:

Ако бяхме някъде 2015 може би клипа щеше да мине за някоя ТВ версия, ама сега си е пълен траш. Евтина версия на "Гръм", когато Пашев правеше хитове. Пълно надолу. И текста не става за нищо. И на това място клипове стотици. Изобщо, леш.

Много си е добре клипът за днешните стандарти. Повечето снимат по-лоши от този. 

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Съвсем друго качество беше, когато продукцията и беше в Пайнер и Даймънд им беше музикален продуцент, но имаха отношения и с Пайнер. Виж видеата от тогава и виж тия гаври сега. Пашев събира от закуски да им прави клипове и еднакви песни. За толкова години не чухме изпълнителите му с различни от негова песен, за икономия явно. На мен ми е интересно да чуя песен на Ванеса с Ганев примерно, в дует с Джордан. Ама това ще стане в някой друг живот. Или пък тия мазни кючеци, дето им ги направи в последно време, ако ги беше правил Биолчев, който е майстор на тая тематика и е направил не малко кючек-хитове на Азис. Биолчев щеше да се справи по-добре. При Пашев всичко звучи като една и съща песен. Ама няма, икономисваме, че пари няма, няма го и Пайнер.

А и това дето Оцко и Кости давали една и съща песен 30 човека да я пеели - Даймънд пеят една и съща от както почина Теофиков. Само дето се плюеше навремето.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, alisali1234 каза:

Съвсем друго качество беше, когато продукцията и беше в Пайнер и Даймънд им беше музикален продуцент, но имаха отношения и с Пайнер. Виж видеата от тогава и виж тия гаври сега. Пашев събира от закуски да им прави клипове и еднакви песни. За толкова години не чухме изпълнителите му с различни от негова песен, за икономия явно. На мен ми е интересно да чуя песен на Ванеса с Ганев примерно, в дует с Джордан. Ама това ще стане в някой друг живот. Или пък тия мазни кючеци, дето им ги направи в последно време, ако ги беше правил Биолчев, който е майстор на тая тематика и е направил не малко кючек-хитове на Азис. Биолчев щеше да се справи по-добре. При Пашев всичко звучи като една и съща песен. Ама няма, икономисваме, че пари няма, няма го и Пайнер.

А и това дето Оцко и Кости давали една и съща песен 30 човека да я пеели - Даймънд пеят една и съща от както почина Теофиков. Само дето се плюеше навремето.

С Биолчев не прокопсаха повече

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Тя не е само на Биолчев тази, плюс това с тоя наркоман и алкохолик, който и той е във всяка втора тяхна песен, какво се очаква. Аз говоря за чисто негова, в която Пашев не се е месил и не е барал нищо. И без Кокаин.

Сподели в други сайтове

преди 56 минути, alisali1234 каза:

Тя не е само на Биолчев тази, плюс това с тоя наркоман и алкохолик, който и той е във всяка втора тяхна песен, какво се очаква. Аз говоря за чисто негова, в която Пашев не се е месил и не е барал нищо. И без Кокаин.

😘

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Аз не правя никаква разлика между Алекс Робов и Антонио, даже щях да питам за какво пуска 2 песни в един ден... еднакво нехаризматични са.

Сподели в други сайтове

Усеща се още гадния мастеринг на Йовков, но има напредък със звука в добра насока.

Малко безлична песен, но ако я беше изпяла Джулия или Ванча щеше да е по-добро.

Пашката вкарал и стари вокали на Денис?

Най ме кефи частта с иструментала и забавения-накъсан вокал.

Малко ми напомня на това

Злите близначки на пап-фолка!

image.png.0f50dabc55837d05a0e67983d3e8a18d.png

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   2 Потребители

• Create New...