Emanuela.Carey Публикувано на преди 7 часа Report Сподели Публикувано на преди 7 часа Music: Diamond Beat Production Lyrics: Diamond Beat Production Arrangement, Mix & Master: Diamond Beat Production Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано преди 7 часа Report Сподели Публикувано преди 7 часа Ъъъ, защо есента им направиха солови канали, а сега пак качват в общия? Или са забравили като цяло 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 7 часа Report Сподели Публикувано преди 7 часа Само тази песен от самостоятелните му става за слушане. Но по-добре да го кара на дуети. "Аномалия" и песента с Биляниш са ми любими от неговите. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано преди 6 часа Report Сподели Публикувано преди 6 часа Какво е това кавър на Джордан - Виж ме къв съм як.... С претоплен текст и аранжимент. Не става!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано преди 6 часа Report Сподели Публикувано преди 6 часа Вече от себе си ли копират? И видеото и песента... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано преди 6 часа Report Сподели Публикувано преди 6 часа пълен траш-аш-аш-ааааааш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано преди 6 часа Report Сподели Публикувано преди 6 часа Кариерата на Робов до момента: Шестак-ак-ак-ак Трак-трак-трактора Рака-тик-тока-тик-тока Дом-ро-по-пом 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 5 часа Report Сподели Публикувано преди 5 часа Робовладелски Хит! Много ми хареса. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано преди 5 часа Report Сподели Публикувано преди 5 часа Ако бяхме някъде 2015 може би клипа щеше да мине за някоя ТВ версия, ама сега си е пълен траш. Евтина версия на "Гръм", когато Пашев правеше хитове. Пълно надолу. И текста не става за нищо. И на това място клипове стотици. Изобщо, леш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 5 часа Report Сподели Публикувано преди 5 часа преди 4 минути, alisali1234 каза: Ако бяхме някъде 2015 може би клипа щеше да мине за някоя ТВ версия, ама сега си е пълен траш. Евтина версия на "Гръм", когато Пашев правеше хитове. Пълно надолу. И текста не става за нищо. И на това място клипове стотици. Изобщо, леш. Много си е добре клипът за днешните стандарти. Повечето снимат по-лоши от този. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано преди 5 часа Report Сподели Публикувано преди 5 часа Съвсем друго качество беше, когато продукцията и беше в Пайнер и Даймънд им беше музикален продуцент, но имаха отношения и с Пайнер. Виж видеата от тогава и виж тия гаври сега. Пашев събира от закуски да им прави клипове и еднакви песни. За толкова години не чухме изпълнителите му с различни от негова песен, за икономия явно. На мен ми е интересно да чуя песен на Ванеса с Ганев примерно, в дует с Джордан. Ама това ще стане в някой друг живот. Или пък тия мазни кючеци, дето им ги направи в последно време, ако ги беше правил Биолчев, който е майстор на тая тематика и е направил не малко кючек-хитове на Азис. Биолчев щеше да се справи по-добре. При Пашев всичко звучи като една и съща песен. Ама няма, икономисваме, че пари няма, няма го и Пайнер. А и това дето Оцко и Кости давали една и съща песен 30 човека да я пеели - Даймънд пеят една и съща от както почина Теофиков. Само дето се плюеше навремето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 5 часа Report Сподели Публикувано преди 5 часа преди 1 минута, alisali1234 каза: Съвсем друго качество беше, когато продукцията и беше в Пайнер и Даймънд им беше музикален продуцент, но имаха отношения и с Пайнер. Виж видеата от тогава и виж тия гаври сега. Пашев събира от закуски да им прави клипове и еднакви песни. За толкова години не чухме изпълнителите му с различни от негова песен, за икономия явно. На мен ми е интересно да чуя песен на Ванеса с Ганев примерно, в дует с Джордан. Ама това ще стане в някой друг живот. Или пък тия мазни кючеци, дето им ги направи в последно време, ако ги беше правил Биолчев, който е майстор на тая тематика и е направил не малко кючек-хитове на Азис. Биолчев щеше да се справи по-добре. При Пашев всичко звучи като една и съща песен. Ама няма, икономисваме, че пари няма, няма го и Пайнер. А и това дето Оцко и Кости давали една и съща песен 30 човека да я пеели - Даймънд пеят една и съща от както почина Теофиков. Само дето се плюеше навремето. С Биолчев не прокопсаха повече Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано преди 5 часа Report Сподели Публикувано преди 5 часа Тя не е само на Биолчев тази, плюс това с тоя наркоман и алкохолик, който и той е във всяка втора тяхна песен, какво се очаква. Аз говоря за чисто негова, в която Пашев не се е месил и не е барал нищо. И без Кокаин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jalena Публикувано преди 4 часа Report Сподели Публикувано преди 4 часа Едно две три.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано преди 4 часа Report Сподели Публикувано преди 4 часа откакто си махна подутината на веждата почна да се показва и без очила Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 4 часа Report Сподели Публикувано преди 4 часа Секси котенце е! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 4 часа Report Сподели Публикувано преди 4 часа преди 56 минути, alisali1234 каза: Тя не е само на Биолчев тази, плюс това с тоя наркоман и алкохолик, който и той е във всяка втора тяхна песен, какво се очаква. Аз говоря за чисто негова, в която Пашев не се е месил и не е барал нищо. И без Кокаин. 😘 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано преди 3 часа Report Сподели Публикувано преди 3 часа Аз не правя никаква разлика между Алекс Робов и Антонио, даже щях да питам за какво пуска 2 песни в един ден... еднакво нехаризматични са. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано преди 3 часа Report Сподели Публикувано преди 3 часа Усеща се още гадния мастеринг на Йовков, но има напредък със звука в добра насока. Малко безлична песен, но ако я беше изпяла Джулия или Ванча щеше да е по-добро. Пашката вкарал и стари вокали на Денис? Най ме кефи частта с иструментала и забавения-накъсан вокал. Малко ми напомня на това Цитирай Report Злите близначки на пап-фолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано преди 2 часа Report Сподели Публикувано преди 2 часа Много е красив, но тъпа песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано преди 1 час Report Сподели Публикувано преди 1 час Доста неуспешна дискография до момента! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.