Jump to content

Поп-фолк скандали (май, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

Той спечели Албум на Годината, а всички смятаха че Екимова заслужава наградата и е нагласено.

Също Любо дръпна някаква реч за това, че не трябва да прави път на младите, а те трябва да достигнат неговото ниво. Което също се прие зле защото Любо никога не е бил някакво топ име и си изкара кариерата като жури по телевизиите.

Мисля че това е в основата, не толкова наградата. Превърна се от приятен чичко в Здравко от Ритон.

Сподели в други сайтове

• Отговори 1,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 12 минути, DevilWish каза:

Донче, ама какви са тия бузи, човек? Някой ще каже, че са БУХТИ, а не бузи!
image.png.d7d890b18d1c71d3b27c23118010886d.png

Коника верно е като кон до тези дребосъчки 🤭

• Haha 5
  • skull 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Току що, Lelqtian каза:

Коня стърчи, а другия шимейл и на още два метра кокили да се качи пак си остава джудженце. 

Нищо й няма на Галя, добре си е. Не всички може да са като Дончо.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Нищо й няма на Галя, добре си е. Не всички може да са като Дончо.

Освен че никога не е изглеждала по-пластмасова и ако не бяха токчетата, щеше да е две глави под Деса, съм съгласен - нищо му няма на Гален. 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Lelqtian каза:

Освен че никога не е изглеждала по-пластмасова и ако не бяха токчетата, щеше да е две глави под Деса, съм съгласен - нищо му няма на Гален. 

Ти пък, изкара Деса като Силвия. 🤣🤣🤣

• Like 1

Сподели в други сайтове

Чакаме дуета на годината! Този на Емануела и Айгюл !

WWW.ZAJENATA.BG

Даниела влиза в комбина с Емануела-Готвят пъклен план срещу Мартин - Попфолк изпълнителката Емануела отново влезе в светлините на прожекторите – този...

• Haha 2
  • Love 1

Сподели в други сайтове

преди 44 минути, DevilWish каза:

Ти пък, изкара Деса като Силвия. 🤣🤣🤣

Ми не е на възраст вече да си показва гащите на чичковците от оркестъра, и не е виновна че само тя прилича на човек в тая снимка. 

• Haha 3
Сподели в други сайтове

Галена ходи с бенд (V-Band) по участия 🔝 От другите май само Алисия е с цял бенд, Меди с китарист, Тони Стораро със Сандрито. Фики по едно време ходеше с Lucky band, не знам дали още го прави 🤔

(Ивана и Глория също са с музиканти по участия, те са ясни)

• Like 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Just_Me каза:

Галена ходи с бенд (V-Band) по участия 🔝 От другите май само Алисия е с цял бенд, Меди с китарист, Тони Стораро със Сандрито. Фики по едно време ходеше с Lucky band, не знам дали още го прави 🤔

А колко лошо звучи, не е за обясняване даже 😄Имаше едно клипче как пее 22:22 направо мъка, и защо са и още 3 беквокалистки, като ще се чуват повече от нея.

VM.TIKTOK.COM

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 9 часа , BaGaBoNtIn каза:

Много грозно… тая цялата “промоция” на Фики е ужасен извратен цирк… дъното на чалгата,наложаща да бъде там😏

Кое точно е грозно и извратено? Поясни. Досега сме видели само най-нормални снимки.

преди 7 часа , Just_Me каза:

Роксана, ФеКали, Илиян май също. По едно време и Теди Ал., ама спря бързо.

Хит Цветелина!

WWW.FACEBOOK.COM

@акцент #сватба #рибново #гелина #традиции.

преди 9 часа , Willy каза:

Нали това е моето име! ❤️ 

Класика!

• Like 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , fengergana каза:

имаме нужда и ние от такива клипове!!!! 

Според форумните критици ние сме на светлинни години с клиповете пред сърбарите, така че не ви знам от какво имате нужда, би трябвало да сте напълно задоволени с 5-те клипа на Галена от миналата година!

Сподели в други сайтове

преди 14 часа , Jalena каза:

Реално Дара Екимова е one-hit wonder. Да, пусна цял албум, но нищо не се отличи от него. Любо прави концерти и тн. Още повече видях бруталната реакция на бабите докато пя на стадиона. Някак е по-тренди от Дара на този етап. 

И да... защо да дава път?  На него някой дал ли му е път като е бил навремето. И значи ли, че трябва да се пенсионира? 

Не го харесвам, но е ясно, че наградите на БГ радио са нагласени, както всички други церемонии. Дара да се сърди на Саня, че не й е издействала АЛБУМ, а даде ПЕВИЦА на другата Дара хаха

Дара Е. е продала доста от албума си. Бях и на 2 концерта от турнето на Кока-кола и Дара Екимова пръскаше с прием, а другата Дара беше като дебютантка пред нея, особено в София на концерта.

Със сигурност Екимова заслужаваше поне 1 награда за целия си труд.

Любо ми е доста анти на мен, плъзга се по пистата на Веско Маринов вече, няма нищо ново и модерно в песните и клиповете му. За разлика от Графа, Руши и Миро. Любо е пълна скука, Глория номер 2. Ама на това му викали "стил". Явно си е гъст с БГ радио и Саня. И в попа е същата шитня като в чалгата, иначе преди им бяха виновни чалгарките за куп неща...

• Like 1
Сподели в други сайтове

Азис снощи е отишъл на участие на Селина и се е качил на сцената.

А после изръсил същите суперлативи, които беше писал за Лидия. Постоянно следи към кой нов да се лепне.

IMG-5966.jpg

• Haha 4
  • Love 1
  • disgusting 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Emanuela.Carey каза:

Азис снощи е отишъл на участие на Селина и се е качил на сцената.

А после изръсил същите суперлативи, които беше писал за Лидия. Постоянно следи към кой нов да се лепне.

IMG-5966.jpg

Мис Бони беше казал, че Джордан бе напълнял покрай дружбата с Азис. Дано Селина не стане Слонина

• Haha 3
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, Karma93 каза:

Мис Бони беше казал, че Джордан бе напълнял покрай дружбата с Азис. Дано Селина не стане Слонина

Тя си е СЛАНИНА.

• Like 3
  • Haha 1

Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...