Jump to content

Поп-фолк скандали (май, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 1 час , Emanuela.Carey каза:

Изгледах интервюто на Деса при Джизъса и ми се стори доста радикализирана с разсъжденията, че вече е стара и трябва да се отказва от чалгата.
Не знам дали някой ѝ го е набил като идея или сама е стигнала до такова разсъждение, предвид неуспеха на последните ѝ проекти, но реално до съвсем скоро си пускаше доста свежи песни. Дори "Дилър на Любов" ми беше една от любимите чалги за годината си.

Също ми направи впечатление, че още дъвче темата за това как едва ли не насила е била вкарана в чалгата. Дори на моменти привидно съжалява за това, че не е останала само фолклорна певица. Вяроятно се притеснява, че на дърти години няма да я приемат насериозно и няма да може успешно да премине във фолклора.
Но според мен като фолклорна певица нямаше да има дори 1/3 от успеха, който пожъна в попфолка. Като чели сама си подценява златната дискография и се набива в някакви филми.

трябваше по от рано да се ориентира към фоклор като мами и Нелина. Повечето вече ги приемат като фолклорни певици и тьотките се възмущават като мами забие летен грип и туърква на сцената на поляната на събора!!!!!!!!!!!!

7 милиона до края на годината!!!!

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

• Отговори 1,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

NOVINITE-DNESBG.EU

Поп фолк певицата Емануела и Даниела от "Ергенът" са едни от най-обсъжданите лица в България тези дни, а напоследък в българските хайлайф среди се говори за

❤️❤️❤️ 

• Haha 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, fengergana каза:

трябваше по от рано да се ориентира към фоклор като мами и Нелина. Повечето вече ги приемат като фолклорни певици и тьотките се възмущават като мами забие летен грип и туърква на сцената на поляната на събора!!!!!!!!!!!!

Като летен грип е хоро!

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

Изгледах интервюто на Деса при Джизъса и ми се стори доста радикализирана с разсъжденията, че вече е стара и трябва да се отказва от чалгата.
Не знам дали някой ѝ го е набил като идея или сама е стигнала до такова разсъждение, предвид неуспеха на последните ѝ проекти, но реално до съвсем скоро си пускаше доста свежи песни. Дори "Дилър на Любов" ми беше една от любимите чалги за годината си.

Също ми направи впечатление, че още дъвче темата за това как едва ли не насила е била вкарана в чалгата. Дори на моменти привидно съжалява за това, че не е останала само фолклорна певица. Вяроятно се притеснява, че на дърти години няма да я приемат насериозно и няма да може успешно да премине във фолклора.
Но според мен като фолклорна певица нямаше да има дори 1/3 от успеха, който пожъна в попфолка. Като чели сама си подценява златната дискография и се набива в някакви филми.

Явно сме гледали различни интервюта.

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, fengergana каза:

И все пак защо я наричате мами? 

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, DarkChild каза:

И все пак защо я наричате мами? 

аз го измислих от американското "mother" u "slay mama" като се кефиш на някоя жена!!!! в тикток съм ги виждал! маминка казват и на бабите в Шумен!!!

• Haha 3
  • Love 1
  • drunk 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Thecranfan каза:

Като едното нищо. Човекът виси на "Милиони звезди", "Отличен 6", "Отиваш си" и "Ако една звезда си", но смело прави един след друг тъпи кючеци и фючъринги, които никой не помни. 

По същият път вървят и Фики, и Емрах - ако от 10 песни ти се получава 1, но издадеш 50, все пак имаш 5 хита. 

Продължавам само да не знам как Софка продаде 45к билета, при положение, че Азис не може и 15к. 

Ей тая мистерия няма кой да ми я обясни - че Азис вече е досаден, банален и прочее е факт, ама Софка чак пък такива хитове да прави?

Азис след Мотел е балон,който един концерт съвсем очаквано пукна. А и както @asylum каза е доста неприятен откакто започна да лети в небесата,докато Софка е изцяло положителен образ пред обществото + Ку ку бенд няма нищо изненадващо в успеха й.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , asylum каза:

Азис е доста антипатична личност, нормално да не е привлекателен като народната, забавна и “непретенциозна” Софка.

Абе има нещо около Софка, дето не е много естествено. 

От 5-6 години тече и от чешмата, а песните й с меко казано посредствени резултати и големи хитове няма. Тя в момента е по-голяма звезда, отколкото от времето на "Стари рани" и "Бурята в сърцето ми".

• Like 5
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , DevilWish каза:
NOVINITE-DNESBG.EU

Поп фолк певицата Емануела и Даниела от "Ергенът" са едни от най-обсъжданите лица в България тези дни, а напоследък в българските хайлайф среди се говори за

❤️❤️❤️ 

Защо са цитирили две различни имена, а снимката на един и същи ... замалко да напиша човек. 

• Haha 3
  • skull 2
Сподели в други сайтове

Азис е по - голяма звезда от Суфа. Най - малкото му се въртят Сен тропе, отделно му пускат и други неща. Софа не я пускат със нищо. Има нещо гнило там, как така цяла България те слуша. Продала си буквално Васил Левски стадиона, което никой не може да направи, а нямаш кой знае какви хитове. Единственото което може да кажем е, че медийно е най - популярна. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, WindWalkerMonk каза:

Азис е по - голяма звезда от Суфа. Най - малкото му се въртят Сен тропе, отделно му пускат и други неща. Софа не я пускат със нищо. Има нещо гнило там, как така цяла България те слуша. Продала си буквално Васил Левски стадиона, което никой не може да направи, а нямаш кой знае какви хитове. Единственото което може да кажем е, че медийно е най - популярна. 

Още повече че няма нито един от форума да е писал че е взел билети за концерта на Софка. 

Примерно за концерта на Преслава имаше доста и от другите, не само нейните фенове, а сега за Галена буквално почти всеки от форума е взел. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Willy каза:

Още повече че няма нито един от форума да е писал че е взел билети за концерта на Софка. 

Примерно за концерта на Преслава имаше доста и от другите, не само нейните фенове, а сега за Галена буквално почти всеки от форума е взел. 

Ама какво говориш, аз познавам за Галена например поне 20 човека. Софка я е размазала с още 3 концерта "уж" , а нито 1. Ей така за спорта някой да каже, те дори не знаят за нейните коцнерти. Нямаше реклама, а за часове ги продаваше. Не знам. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 48 минути, WindWalkerMonk каза:

Или някой я лансира с фалшиво изкупени билети, фиктивно надути брой концерти и плаща за хайп около нея, или просто вече е много по-важно за публиката да обикаляш по реалитита, предавания и токшоу-та, отколкото да имаш много гледания и стриймове.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Относно интервюто на Деса при Джизъса... С фолклора добре е подредила нещата за тази година. Гледам, че и медийни изяви има и се промотира. Мисля, че ще напълни театрите и залите. За догодина и поп-фолка обаче концепцията ѝ продължава да ми е някак хаотична. Трябва да се изясни добре със себе си какво точно иска да продължи да пее, след като сама вижда, че комерсите я се получат, я не. Баладите ѝ винаги са ок, но не може само балади. Трябва да има по-твърда позиция. В нея има една борба материално-духовно, което е добре, защото протича някаква мисъл и има някакъв баланс на силите. Приятна е за слушане по интервюта напоследък.

Райна, или Мами, както я наричате тук, е топ на живо, скоро пак я видях в Лаута в Пловдив на нашия ежегоден събор. Аз толкова хора не бях виждал да се играят. Тя самата пя 2 часа и пя на живо, а после сигурно още час време се снимаше. Една супер дълга опашка имаше от желаещи и фенове, така че... такива като нея не ги мислете за забравени. Явно има живот и интерес и извън клубовете. Да не говорим, че за годините си изглежда екстра. Има готино присъствие и винаги е много земна.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Отдавна обяснявам, че тече активна кампания Софка да бъде превърната в Лили Иванова на чалгата. Вече успяха да я "валидират" като по-голяма звезда от Глория, Преслава и Ивана, а реално никога не е била номер 1. По мое мнение и в ТОП 3 не е била дори. 

• Like 3
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Това със Софка може да се обясни и от гледна точка етнос, те много се подкрепят, а броят им все повече нараства. Също така и мощната подкрепа на ДПС и други меценати и отделно - наложеното в обществото мнение за "приятния ѝ и лек и благ характер", за което можем да поспорим, защото тези, които са общували отблизо с нея или сина ѝ, знаят за какво невъзпитание и простащина става въпрос. Но българинът обича да се асоциира с хора като нея и Константин и така ще бъде винаги.

• Like 2
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...