Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Сподели Публикувано Май 18 Само глупачка като Деса може да не пусне клипа на този потенциален мегахит, заради някаква си бенка: 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 18 Report Сподели Публикувано Май 18 Анда вярно е много чатната. Деса даже казва че не са се чували от както са записали песента, а нашата дори клип обещава. И както го разказва Деса, явно Андреа си е въобразила че Сашка/Галена я саботират и затова е направила такава простотия. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 18 Report Сподели Публикувано Май 18 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: За зелено каза, че я е купила милато лято, а другата гръцка е купена преди три години. Тази ли? Яка е. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Сподели Публикувано Май 18 това е версията на Лия, чийто оригинал е купен от Деса. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 18 Report Сподели Публикувано Май 18 Коментирали ли сте историята, която Цецо Андреев разказва за Глория на 43:25 ? Някаква нейна колежка звъннала на Гло да я покани за събитие: Глория: Ало? - Здравей Глорче Глория: Кой е? - Аз съм твоята колежка от Пайнер (казва си името), сещаш ли се? Глория: Бегло. 💀💀💀 6 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 18 Report Сподели Публикувано Май 18 преди 16 минути, GSA каза: Не сте коментирали скандалния лайв на Деса. 1. Ще има песен от Роби в албума догодина за 30-годишнината. Кой е тоя Роби? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Сподели Публикувано Май 18 преди 6 минути, Emanuela.Carey каза: Коментирали ли сте историята, която Цецо Андреев разказва за Глория на 43:25 ? Някаква нейна колежка звъннала на Гло да я покани за събитие: Глория: Ало? - Здравей Глорче Глория: Кой е? - Аз съм твоята колежка от Пайнер (казва си името), сещаш ли се? Глория: Бегло. 💀💀💀 "Е:Здравей, Глория, аз съм Емилия! -Г:Емилия, коя? Счетоводителката или любовницата на Коко Динев?" Глория: Коя Емилия – фолк певицата или счетоводителката? - slava.bg WWW.SLAVA.BG Примата на родната попфолк сцена блесна с изказване, което чупи всякакви рекорди по демонстрация на надменно поведение. Потърпевша от достойно класиралата се за настоящия ни лаф на седмицата... 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 18 Report Сподели Публикувано Май 18 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Гергана е на бекстейджа за финала на Капките Дали има вариант да излезе на сцената? Някой ще я имитира ли тази вечер? Как на бекстейджа, а има знак на Нова отгоре вдясно 😀 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Май 18 Report Сподели Публикувано Май 18 преди 16 минути, Andrew Cunanan. каза: "Е:Здравей, Глория, аз съм Емилия! -Г:Емилия, коя? Счетоводителката или любовницата на Коко Динев?" Глория: Коя Емилия – фолк певицата или счетоводителката? - slava.bg WWW.SLAVA.BG Примата на родната попфолк сцена блесна с изказване, което чупи всякакви рекорди по демонстрация на надменно поведение. Потърпевша от достойно класиралата се за настоящия ни лаф на седмицата... 1 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 18 Report Сподели Публикувано Май 18 преди 7 минути, Just_Me каза: Как на бекстейджа, а има знак на Нова отгоре вдясно 😀 Гергана е репортерка в Нова!!!!!!! 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 18 Report Сподели Публикувано Май 18 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Гергана е зрителка на Нова!!!!!!! Поправено 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Сподели Публикувано Май 18 НИЕ ПОБЕДИХМЕ! НАГЛАТА МАНГAЛКА РОКСА НЕ Е В ТОП 3 на КАПКИТЕ този сезон! 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 18 Report Сподели Публикувано Май 18 преди 7 минути, Karma93 каза: Свалям ти шапка, публико! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Май 18 Report Сподели Публикувано Май 18 Току що, DevilWish каза: Свалям ти шапка, публико! По-скоро “Правя ви муцки , публико“ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Сподели Публикувано Май 18 преди 9 минути, Karma93 каза: Гюр е жестока! Само тя може да сложи на място алчните коври-нейни колежки! 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 18 Report Сподели Публикувано Май 18 преди 1 минута, Karma93 каза: По-скоро “Правя ви муцки , публико“ Тя вдига муцката, не я сваля! Шапка може да свали само на живота! Влюбена е в него ала не в Добри! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 18 Report Сподели Публикувано Май 18 Най-доброто за теб ще направя! Ще те мачкаааааааааааам и ще се лигавяяяяяяяяяяяяяяяяяя ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 19 Report Сподели Публикувано Май 19 преди 7 часа , DarkChild каза: Кой е тоя Роби? Предполагам че става въпрос за тоя съсел,соло версията на Молец 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 19 Report Сподели Публикувано Май 19 Доника участва във футболно състезание за инфлуенсърки 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 19 Report Сподели Публикувано Май 19 Мария - “Бали-Бали, Дубай” - coming soon 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 19 Report Сподели Публикувано Май 19 Няква Вилхелмина спечелила снощи ся чета, ква си маааа, ква? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Май 19 Report Сподели Публикувано Май 19 преди 12 часа , pacho каза: Роксана беше тотал щета с Уитни. Концертът май не се харесва много, сцената е смешна, Пайнерсkа сцена от 2016-та. Имитациите са супер слаби до момента, тонрежисьорът явно е глух, има брутално ехо, което се чува и през ТВ. Тримата водещи нещо не са се сработили, говорят един през друг. Да не говорим, че откриха шоуто с плейбек. Да, бях на стадиона. Имаше ехо, но и много дърварски звук, особено преди започването... Но не чак дразнещо. Но беше абсолютно запълнен. 40к. Организацията беше топ. Нямаше струпвания. Роксана беше потресаваща. Никой не я отрази. Странно, но и при Лашкова беше гробно мълчание. Като цяло най-много се викаше на Вениамин, а той откри. А Звезди вдигна хората - танцуваха, заради песента. На нито едно изпълнение не станахме на крака. Подбраните песни бяха тъпи. Трябваше шлагери. Епични парчета, които всички знаят. Твърде много приказки накрая, но нямаше масово напускане както при чалга концертите. Не сте видели, но Весио Маринов беше патронът на вечерта. Пя жълтата рокля и Българио... и буквално всичко живо беше на крака. Преди него излезе Любо Киров и бабите се въодушевиха, изправиха се и пееха. Спокойно можех да ги преброя. Той пя 1 стара + нова нелоша песен. И на пълен плейбек (дебил отвсякъде). Братя Мангасарян, както и деца, които са пели по благотворителните концерти - също запълваха дупките. Подгряваше Михаела Маринова с Ненчо - Бурята в сърцето ми. Общо взето актовете между рекламите бяха по-интересни от самата програма. Преди тях пък бяха Дийп зоун с парчета от 90те. Готино го бяха измислили с двете сцени. Тримата водещи бяха ОК, поне за публиката. Даже си имаше истерия по тях. Пироефекти ги изстрелваха при всички трагедии като Роксана и Звезди. Макар че вторият, както споменах, беше добре. Не беше лошо. Просто програмата беше смотана. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 19 Report Сподели Публикувано Май 19 преди 5 часа , xroflx9 каза: Предполагам че става въпрос за тоя съсел,соло версията на Молец Ходи заедно с тях по концерти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 19 Report Сподели Публикувано Май 19 преди 13 часа , Mr. Greshen каза: @SG доня Дес е пуснала лайв във Фейса, но е един час и не ми се слуша.. Ще има ли попфолк за лятото или става народна певица? И аз не съм гледал още лайфа, но пък вчера за първи път от доста време видях на живо ДС на благотворителния концерт. Бих казал, че съм доволен. Повъзвърнала си е предишната аура. преди 5 часа , xroflx9 каза: Предполагам че става въпрос за тоя съсел,соло версията на Молец Миналата или по-миналата година обра наградите на Бг радио. Мисля, че сред децата и тийновете е най-голямата мъжка соло звезда, доколкото може да се говори за звезди там. Добра насока на Дес отново да работи с имена от попа и рапа, друг е въпроса, че пак избързва да обявява нещо (чак за догодина🤪) и дотогава може някоя друга да й хареса идеята и пак да я изпревари, както се е случвало. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 19 Report Сподели Публикувано Май 19 Докато вашите любимки рекламират казина, бързи кредити и вейпове, любимката на @asylum рекламира филтри за климатици! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари