Jump to content

Поп-фолк скандали (май, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 1 минута, Fast каза:

Ама тия неща изобщо потвърдени ли са? Преди една две години, хванах Полина да пише коментари под песни на Глория.

Сподели повече.

Сподели в други сайтове

Кой може да превърне пълна Зала 1 в тотален флоп откъм цялостен отзвук от чалга публиката? Само Глория с нейните маниакални презаписи и близо година бавене на записа. Това си е талант! Всяка друга би побързала да се похвали възможно най-скоро. Магьосница!:notworthy:

Сподели в други сайтове

Не мисля, че Гюр е имала чак такова влияние, че да съсипе нечия кариера.

Най-много да е накарала Фильо да не пише песни на Полина. Не е като Фильо да е мачкал с кой знай какви хитове извън работата му с жена си.

Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Сподели повече.

За "Град на греха"
oHUrFzz.png

За "Сезони"
X1InY6J.png

Сещам се за тези в момента. Общо са 8, но ме мързи да ровя. Съвсем нормални коментари. Възможно е майка й да е екстраполирала, защото Полина влезе в Пайнер чрез Илия Загоров няколко години след като се разведоха с Глория. 

Сподели в други сайтове

Току що, Fast каза:

За "Град на греха"
oHUrFzz.png

За "Сезони"
X1InY6J.png

Сещам се за тези в момента. Общо са 8, но ме мързи да ровя. Съвсем нормални коментари. Възможно е майка й да е екстраполирала, защото Полина влезе в Пайнер чрез Илия Загоров няколко години след като се разведоха с Глория. 

Сигурни ли сме, че това е нейният профил, а не някой фен профил или майка ѝ тролва отново?!
Иначе мачка с вкус и аз обожавам тея песни!

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Andrew Cunanan. каза:

Сигурни ли сме, че това е нейният профил, а не някой фен профил или майка ѝ тролва отново?!
Иначе мачка с вкус и аз обожавам тея песни!

Профила е правен 2020 година, с аватар от стара фотосесия като във Фейсбука й. (едит: сменила го е)
https://www.youtube.com/channel/UCJ3CsrSmfxd_hZ6Oc0TCnqg

Няма кой друг да е. Пък и кой я помни освен нас?

Ето как изглежда в днешни дни:

Spoiler

ivMmqwK.jpeg

Сподели в други сайтове

Оф,минат се не минат 2 седмици и пак отваряте някоя тема за Гюрга. Явно не е толкова зле щом я коментирате толкова често. 

Вместо това може да ми кажете как се казва главния статист,който пребива Лияна,защото и аз искам да ме бие с колана!!!!

Сподели в други сайтове

преди 29 минути, Andrew Cunanan. каза:

ЕДНА ИНТЕРЕСНА ТЕМА ЗА ДИСКУСИЯ:
@asylum @Gerganafen @Lelqtian @DenFevgo @DarkChild @adorable @Fast @Jalena @Jake @Bunn @Balkandji1

Смятате ли, че невъзможността Симона Загорова да се наложи като певица и да има успешна кариера в попа или в чалгата се дължи на кармична обремененост, защото майка ѝ с всички сили и възможности възпрепятства кариерата на Полина, като втората бе ликвидирана от Пайнер и дори бе в заведение за душевно болни след нервен срив, вследствие на случилото се?

Много възможно, но Глория не ми е интересна, а дъщеря й ми е крайно безинтересна 😂

Сподели в други сайтове

преди 32 минути, Andrew Cunanan. каза:

ЕДНА ИНТЕРЕСНА ТЕМА ЗА ДИСКУСИЯ:
@asylum @Gerganafen @Lelqtian @DenFevgo @DarkChild @adorable @Fast @Jalena @Jake @Bunn @Balkandji1

Смятате ли, че невъзможността Симона Загорова да се наложи като певица и да има успешна кариера в попа или в чалгата се дължи на кармична обремененост, защото майка ѝ с всички сили и възможности възпрепятства кариерата на Полина, като втората бе ликвидирана от Пайнер и дори бе в заведение за душевно болни след нервен срив, вследствие на случилото се?

Никаква карма няма. Просто прави блудкави песни. И твърде много наподобява като пеене и визия Гло, което до някаква степен я обезличава. 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Emanuela.Carey каза:

Татяна на лайв: Не пускам често поп-фолк песни защото се бунтувам срещу пошлостта!

IMG-5247.jpg

168353836596163.jpg
ние с @asylum молейки се Тоти да пусне нова чалга песен!

Сподели в други сайтове

“Защо не си в Пайнер” - А защо трябва да съм в Пайнер? Движа си нещата сама и ми се получава!

IMG-5249.jpg
IMG-5248.jpg

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

Каза че ще пуска чалга песен чак в края на годината

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

“Защо не си в Пайнер” - А защо трябва да съм в Пайнер? Движа си нещата сама и ми се получава!

IMG-5249.jpg
IMG-5248.jpg

Дотогава ще надуваме този хит:

който by the way още не ни е омръзнал

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Emanuela.Carey каза:

IMG-5249.jpg
IMG-5248.jpg

Кога е напуснала? Не беше ли пуснала албум с тях наскоро? 

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Emanuela.Carey каза:

Демек вече ще го играе фолклорна певица. :D По фолклора ще познаете залезлите. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час , xroflx9 каза:

Оф,минат се не минат 2 седмици и пак отваряте някоя тема за Гюрга. Явно не е толкова зле щом я коментирате толкова често. 

Вместо това може да ми кажете как се казва главния статист,който пребива Лияна,защото и аз искам да ме бие с колана!!!!

А ти й кажи на тая да спре да прави целомъдрени песни! Искаме разврат!

преди 40 минути, Andrew Cunanan. каза:

168353836596163.jpg

Крайно време е!

преди 35 минути, Emanuela.Carey каза:

IMG-5249.jpg
IMG-5248.jpg

Напуснала ли е? Без нея с Пайнер окончателно е свършено!

преди 8 минути, Karma93 каза:

Яко кръщенета, сватби и групови молитви на тази песен

Поздрав за булката:

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Татяна: Плочките са моята визитка! Много често по участия хората вместо да ми казват “я колко са ти големи ц*ците” ме гледат в корема!

Сподели в други сайтове

От 10.05.2025 г. от 15:09, Runevski каза:

Say Hello на фолк певицата с най-красиви деца 🤓 Които са си до нея, естествено.

WWW.FACEBOOK.COM

Фолк Звездата Рени и нейните синове Аспарух и Борис ❤️💋❤️

след 5 години да ми пишат!!!!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...