Jump to content

Поп-фолк скандали (май, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 41 минути, Emanuela.Carey каза:

Циганките на битака като минеш покрай тяхната сергия:

IMG-5221.jpg

Циганка с брада, не е често срещано. Трябва да му се признае, къв е як!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Runevski каза:

Say Hello на фолк певицата с най-красиви деца 🤓 Които са си до нея, естествено.

WWW.FACEBOOK.COM

Фолк Звездата Рени и нейните синове Аспарух и Борис ❤️💋❤️

Красотата е субективно понятие, първо, второ не е разпространено масово това мнение, че са красиви синковците на Рени, камо ли "най-красивите деца на чалгарка"... Имат ли титли от конкурси за красота? И въобще какво има красотата на синовете на Рени с кариерата ѝ?!

Абсолютен субективизъм като последните ѝ музикални успехи преди 25 години.

П. С. Синът на Татяна е в пъти по-як от дечурлигата на Рена.

Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Emanuela.Carey каза:

Гери-Никол - “Сестри по Сълзи” coming soon

IMG-5226.jpg

Гери-Сопол още ли се пъне в чалгата? 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 54 минути, Willy каза:

1M за 3 дни! 💖

Screenshot-20250510-215547-You-Tube.jpg

Много скучна песен, няма нищо грабващо, само видеото е добро.

Сериозно ли ви харесва, или нарочно го правите, за да дразните анти-галеновите?

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Jouey каза:

За мен не е тайна че си падам по типичните Ганев песни. Не случайно любимите ми песни последно време са Горчиво, Ти не си за мен, Питаш ли ме... Изпяването е топ!

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Jouey каза:

Сега ти влязох в профила да видя коя песен последно си коментирал положително и просто видях, че си си поръчал албума на Галин и си му похвалил последния флопов дует с Емилия и ми станаха ясни нещата :1000(29):

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , pacho каза:

Ренито не остави другите гости да обелят дума, за да може да си каже за първия концерт, за билетна каса, за Пинк, DJ Кърмак и Мирослав Илич.

Горката Криси, гледа като циганче пред магазин за жилибони след всичките тези приказки за колосални успехи на Ренката.

Изреди всички гости и особено Мирослав Илич и Шериф с надеждата поне заради тях да си купят хората билетче, чеее иначе пак ще се появят технически проблеми и трябва да сменя датата. 🤣

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Jouey каза:

Никога не ми се е налагало да се правя, песента е повече от топ и го доказват гледанията, интереса и положителните коментари. Стойностна песен е и хората я оцениха, което може само да ни радва. Винаги съм предпочитала такъв тип песни, затова съвсем сериозно си я харесвам.

Сподели в други сайтове

Добрютро, пичовье!

преди 8 часа , DevilWish каза:

Мило моееееееееее, обирай крушатаааааааааааааааааааааааааааааа.... 👈👈👈

Ооо, и аз се излюпих с нея на уста. Хит Пепа!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , Stela каза:

Изреди всички гости и особено Мирослав Илич и Шериф с надеждата поне заради тях да си купят хората билетче, чеее иначе пак ще се появят технически проблеми и трябва да сменя датата. 🤣

Щом нЕма да дойде Ера Ойданич с хита Мерцедес да го изпеят, не ме впечатлява гест листата така...

Все пак това е гигантски хит, който няколко пъти го пяха в студиото на Гранд, излъчваха ги по ПИНК ТВ, тя получи много суперлативи, до ден днешен млади певици там го пеят, Саша Попович беше впечатлен, сърбите, които са големи шовинисти, също бяха на седмото небе след този хит. Нооо, Ера няма да дойде, сори, няма да си купя билет....

Спокойно мога да я заместя в някое интервю, знам какво да говоря на 101% и няма шанс да изпусна нещо от успехите й.

Сподели в други сайтове

В последната седмица супер интервююта от Пепа и Танчето ни Тиктокова!

останалите да се учат!

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , Stela каза:

Ако пак се появи "технически проблем" Рьонет ще го отстрани по същия начин, по който поправи автомобила тук:

Този дует ще го пеят ли?

Сподели в други сайтове

Мен ме интересува този "хит" ще бъде ли изпят, за да знам дали да ходя или не? @Runevski

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, pacho каза:

Щом нЕма да дойде Ера Ойданич с хита Мерцедес да го изпеят, не ме впечатлява гест листата така...

Все пак това е гигантски хит, който няколко пъти го пяха в студиото на Гранд, излъчваха ги по ПИНК ТВ, тя получи много суперлативи, до ден днешен млади певици там го пеят, Саша Попович беше впечатлен, сърбите, които са големи шовинисти, също бяха на седмото небе след този хит. Нооо, Ера няма да дойде, сори, няма да си купя билет....

Спокойно мога да я заместя в някое интервю, знам какво да говоря на 101% и няма шанс да изпусна нещо от успехите й.

Май и тренд в тикток беше станал

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...