Jump to content

Бихте ли простили изневяра?

Препоръчани коментари

Изневярата е едно от най-болезнените предателства, които може да преживее човек в една връзка. Въпросът дали бих простил/а изневяра е труден и няма еднозначен отговор – той зависи от множество обстоятелства, лични убеждения и емоционална зрялост.

От една страна, има хора, които вярват, че прошката е признак на сила. От друга страна, има и такива, за които изневярата е непростима. Те вярват, че щом веднъж се е стигнало до предателство, не може повече да се говори за истинска връзка. 

Сподели в други сайтове

Значи сексот не се случва за 1 секунда. Щом си си събул гащите и в процеса не си се разколебал - защо трябва да ти се прощава? Бил си пиян/а ? Е, и? Който го е направил веднъж, ще повтори. Някои си измиват ръцете с другия - нещо им липсвало, не било достатъчно. Какво правиш с него/нея тогава?

По-правилно е раздяла. Щом има липсви. Та, изневеряващият показва своята незрялост.

Сподели в други сайтове

Има много противоречиви мнения по този въпрос. Познавам хора които са се разделяли заради изневяра и не са си давали шанс.
Но аз имам и друг въпрос... За да се стигне до изневяра.... (казвам го от личен опит) може човека да е ревнив, токсичен или прекалено много да работи, а на теб нещо да ти липсва.... внимание от него, например? Не знам, не мога да обвинявам само едната страна, мога да опитам да се поставя на мястото и на двамата....
Честно казано - отговорът ми е не! Трябва доверие и комуникация. А също и мразя когато някой ревнува без да си му дал повод или причини..... или както ми се е случвало да ми гледа телефона на втора среща..... такива отношения знам, че не могат да продължат! Изневярата може да се случи поради много причини!!!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Бе, вие, ако не сте пробвали баща му, брат му, чичо му и братовчед му - ваш мъж ли е изобщо?
Не дръжте на тия работи! Чукайте се с много, различни и бъдете като Мара Отварачката:

С един се гушка, с друг се мушка, а от трети пълни гушка.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, fengergana каза:

щом до любов с друга се е стигнало,значи с тебе нещо му е липсвало!!!!

аз лично не!!!

крайна в любовта съм,или не участвам,или съм единствена!!!

Ами..... да, определено. Когато сме по-малки и търсим сигурност в дадени отношения - прибягваме и до изневяра, докато не осъзнаем какво всъщност ни е липсвало. Изневерявал съм, но не и сега - на човекът с когото съм. 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

Бе, вие, ако не сте пробвали баща му, брат му, чичо му и братовчед му - ваш мъж ли е изобщо?
Не дръжте на тия работи! Чукайте се с много, различни и бъдете като Мара Отварачката:

С един се гушка, с друг се мушка, а от трети пълни гушка.

Аз съм бил паралелно в две връзки и то не малко пъти :D Но това е минало :D 
Асцендент: Везни, често се колебая...

Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

Аз съм бил паралелно в две връзки и то не малко пъти :D Но това е минало :D 

ИКОНА!

Сподели в други сайтове

По-скоро не. Когато някой приятел ми е споделял, че изневерява на приятелката или жена си, ми се е случвало да го мисля с дни - въпреки че не ме афектира директно. Дори после като видя жените им ми е тегаво даже да ги погледна. 
Затова не мога да си представя ако ми се случи на мен да имам някакъв толеранс.

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, xroflx9 каза:

Да,хората не сме създадени да сме моногамни. Твърде голямо внимание се обръща на изневерите,за мен са нещо нормално 

Ми и да сме, всеки прави грешка. То и да се неклецаш, много по голяма изневяра е ако спи до тебе, па мъкне към майка му, сестра му, баща му всичко. Много семейства са така. Защо на секса се дава по - голямо значение от на това. 

Важното е да си признаеш. Защото така даваш правото на другия човек да реши, иначе го играеш колкото по - късно, толкова по мръсно. 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, WindWalkerMonk каза:

Ми и да сме, всеки прави грешка. То и да се неклецаш, много по голяма изневяра е ако спи до тебе, па мъкне към майка му, сестра му, баща му всичко. Много семейства са така. Защо на секса се дава по - голямо значение от на това. 

Важното е да си признаеш. Защото така даваш правото на другия човек да реши, иначе го играеш колкото по - късно, толкова по мръсно. 

За мен изневерята не е грешка,а нещо нормално и неизбежно. Особено ако връзката е дълга и влязла в рутина. По мои наблюдения мъжете,които изневерят се отнасят много по-добре към жените си от тези,които стоят подтиснати с вечно мрънкащите домакини до себе си.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , DevilWish каза:

Има много противоречиви мнения по този въпрос. Познавам хора които са се разделяли заради изневяра и не са си давали шанс.
Но аз имам и друг въпрос... За да се стигне до изневяра.... (казвам го от личен опит) може човека да е ревнив, токсичен или прекалено много да работи, а на теб нещо да ти липсва.... внимание от него, например? Не знам, не мога да обвинявам само едната страна, мога да опитам да се поставя на мястото и на двамата....

И пак, казваш чао на такъв човек и тогава снабдяваш хралупата с пълнене. Или каквото там е необходимо. Ревнив, токсичен, не ти обръща внимание, каква връзка е това изобщо? 

Сподели в други сайтове

преди 45 минути, DarkChild каза:

Всичко мога за съответната сума.

Прощавай ти коя зодия беше?

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Lelqtian каза:

И пак, казваш чао на такъв човек и тогава снабдяваш хралупата с пълнене. Или каквото там е необходимо. Ревнив, токсичен, не ти обръща внимание, каква връзка е това изобщо? 

Конкретно ние сме имали над 10 години възрастова разлика и за това съм я прекратил. Сега, когато сме близки като години - нямам този проблем. В такива хора търсиш по-скоро сигурност. Това го осъзнаваш вече като мине малко време. Получавал си това, което искаш, но в чувствата все нещо не ти достига и сравняваш с първата си любов, но не става, не се получава.
Внимание имах, но накрая не ми беше до отношения. Дадох си сметка, че за да съм от връзка във връзка, това не е човекът. Даже дълго време отлагах раздялата, до ковид. За това казвам - не е само виновен този който изневерява. Аз като @xroflx9 също го намирам за нормално докато не срещнеш твоята половинка. 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...