Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 3 часа , Willy каза:

Oh that's not- 😳

Дали след толкова години в форума счетоводителката е виновна за това че си издаде имената и лицето?! 😅

Нищо не разбрах.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, SG каза:

Сашка си има достатъчно изпълнители, може да мине и без Десислава. А и не само тя дърпа конците.

Тези дни забелязах, че в Spotify песента дори не се води към официалния профил на Десислава. Създаден е някакъв нов. 😆 Тотално забранена песен.

Което е жалко, защото песента е прекрасна. Само Тодорка я разваля.

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, DarkChild каза:

Което е жалко, защото песента е прекрасна. Само Тодорка я разваля.

Анди е изненадващо пееща вътре. Иронично, че песента е нейна идея, а ДС, която уж е по-големия музикант, предпочита кючеците.

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 50 минути, SG каза:

Анди е изненадващо пееща вътре. Иронично, че песента е нейна идея, а ДС, която уж е по-големия музикант, предпочита кючеците.

Пееща с AI.

• Like 1
  • Haha 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , SG каза:

Сашка си има достатъчно изпълнители, може да мине и без Десислава. А и не само тя дърпа конците.

Тези дни забелязах, че в Spotify песента дори не се води към официалния профил на Десислава. Създаден е някакъв нов. 😆 Тотално забранена песен.

Сашка НЯМА изпълнители, колкото и да го повтаряш няма да стане истини, тя просто се занимава с тази дейност и ги улеснява. Не, не може да мине без Деси Слава защото това е едно от най-големите имена в чалгата. 

Песента няма как да се води на Деси СЛава, защото това е проект на Андреа, Деси Слава участва по нейна покана и Андреа покрива разходите, както беше с Рени. КОгато човек не е запознат се излага... Обсебен си от тая Сашка... ужас. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

СпецЯлно за @DarkChildu @Runevski🤣🤣🤣

WWW.FACEBOOK.COM

Благодаря на екипа от професионалисти които се погрижиха за визията ми за концерта на Весна Змиянац! Прическа Емилиано, грим Цеци...

• Like 1
  • Love 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

WWW.FACEBOOK.COM

Благодаря на екипа от професионалисти които се погрижиха за визията ми за концерта на Весна Змиянац! Прическа Емилиано, грим Цеци...

Thanks...I guess

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DarkChild каза:

Thanks...I guess

Помислих, че тая Весна е Лепа Брена. Не са ли едно и също лице/гъз или каквото там?

Добре, че Екстрата е показала красота и глас, че лошо ми стана като видях звездата на вечерта.

• Like 2
  • Haha 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 34 минути, Jake каза:

Сашка НЯМА изпълнители, колкото и да го повтаряш няма да стане истини, тя просто се занимава с тази дейност и ги улеснява.

Как да няма изпълнители като е съсобственик на Мегастар и тя самата е използвала термини като “нашите изпълнители” и “нашите песни”? Отдавна не е само организатор на участия. 
На Ивана също новите песни са лицензирани под Мегастар, значи са собственост на Сашка.

IMG-4270.jpg

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, asylum каза:

Помислих, че тая Весна е Лепа Брена. Не са ли едно и също лице/г.з или каквото там?

Добре, че Екстрата е показала красота и глас, че лошо ми стана като видях звездата на вечерта.

Коя е Весна там? Онази съсухрената ли?

• Haha 2
  • Love 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, Emanuela.Carey каза:

Как да няма изпълнители като е съсобственик на Мегастар и тя самата е използвала термини като “нашите изпълнители” и “нашите песни”? Отдавна не е само организатор на участия. 
На Ивана също новите песни са лицензирани под Мегастар, значи са собственост на Сашка.

IMG-4270.jpg

Тотални глупости... хахаха 

Фирмата не Ивана се казва МЕГАСТАР от 2007-ма.. Няма нищо общо с тази Сашка.

Представляващи
Управител: ИВАНКА ТОДОРОВА КАЛУДОВА (свързан с 2 фирми)
Собственост
Едноличен собственик на капитала: ИВАНКА ТОДОРОВА КАЛУДОВА (свързан с 2 фирми)

А фирмата на Сашка  не ме вълнува. Тя се казва Мега Стар отделно...и давам връзка към нея във втория линк. 

PAPAGAL.BG

PAPAGAL.BG

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Jake каза:

Представляващи
Собственост

А фирмата на Сашка  не ме вълнува. Тя се казва Мега Стар отделно...и давам връзка към нея във втория линк. 

PAPAGAL.BG

PAPAGAL.BG

Добре, но това не променя факта че Сашка ИМА изпълнители. Не знам защо адресира само 1 изречение от целият ми пост.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Emanuela.Carey каза:

Добре, но това не променя факта че Сашка ИМА изпълнители. Не знам защо адресира само 1 изречение от целият ми пост.

Може и да има не знам кои са, но със сигурност не са големите имена. Реално много хора работят като кредитен посредник, но не значи че са по-силни от банките... Сашка е това организатор на участия. Това обаче не значи, че ако не работят с нея няма да имат участия. То Пайнер не можа да наложи монопола на 100% преди време, както остава за някаква дрисла.

Сподели в други сайтове

преди 54 минути, Emanuela.Carey каза:

IMG-4270.jpg

Иванения Мегастар е отпреди този на Меди и Сашка. По едно време беше и запориран.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, asylum каза:

WWW.FACEBOOK.COM

Защо да е специално за мен? 

Сподели в други сайтове

Сашка не е ли доста лимитирана откъм изпълнители,че да й се придава такава важност? Нали работи с Меди и Галена(двама актуални),Деса и Софка (две легенди) + Лорена и Мегастарките,които пробутва на по ниски хонорари

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Jake каза:

Представляващи
Собственост

PAPAGAL.BG

PAPAGAL.BG

Значи се казва Иванка. Защо се сопна на Цитиридис като я нарече така: "Моля ти се, не съм Иванка".

• Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, DarkChild каза:

Значи се казва Иванка. Защо се сопна на Цитиридис като я нарече така: "Моля ти се, не съм Иванка".

Може да си е сменила името по лична карта, но да е останало така в ТР.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, lucellent каза:

Селина с 23 участия за Април, а Деси Слава... 7 💀 the power of Sashka

То това няма никакво значение... Тя сигурни пее за 500 лева... Аз продължавам да не знам коя е и не съм чувал нейна песен. Но определено сте забавни с митовете за Сашка.. :Д Помня когато Андреа пусна песента с Деса.. "Ох, горката Деси, сега Сашка ще я накаже, Деси я е много страх... " хахахахаа

• Like 1
Сподели в други сайтове

• Stela locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...