Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 6 минути, Jouey каза:

Сайта на Галин крашна. От 40 минути се опитвам да поръчам, но дава грешка.

При някой друг има ли такъв проблем?

Явно все пак има интерес към албума.

Самокрашнал си го е. 

• Haha 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Какъв е тоя албум на Галин с 8 песни.....3 песни са познати, а щели да получат албума след Юни и до тогава ще пусне всичките най-вероятно...за да може да види колко да пусне в тираж спрямо поръчките... даже и 30 лв... смешко. 

• Like 4
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 59 минути, Jake каза:

Деса много се промени след тая връзка. Това остана някак недооцено, но красиво:

Първо покрай връзката със Зарко + измамата с телевизията. Пропи се, пропуши и реши, че за да печели $$$ трябва да е в калъпа. Но до раждането пак беше криво-ляво разнообразна. След това съвсем се сля с масовката, а днес се опитва отново да изпъкне като фолклорна певица, ама... късно е, либе, за китка, дори и хороводна.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, SG каза:

Първо покрай връзката със Зарко + измамата с телевизията. Пропи се, пропуши и реши, че за да печели $$$ трябва да е в калъпа. Но до раждането пак беше криво-ляво разнообразна. След това съвсем се сля с масовката, а днес се опитва отново да изпъкне като фолклорна певица, ама... късно е, либе, за китка, дори и хороводна.

Хм...тя реално в активната си кариера никога не е била фолклорна певица, дори рядко пее по участия народно. ПО-скоро се изплаши от това, че напълня и годинките напреднаха... в момента търси себе си и това си личи. Според мене преживява някаква емоционална криза, лута се между песни, визия.... Фолклорното турне ми е странно като идея, за мен трябваше да е поп-фолк плюс народно, както на Глория. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Да беше пуснал албум с п0рно снимки, вместо да се напъва с неща, които не са в неговия натюрел.

• Like 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Да беше пуснал албум с п0рно снимки, вместо да се напъва с неща, които не са в неговия натюрел.

Много добра идея, със сигурност ще има повече интерес. Все си мисля, че му е малък, нищо че се пъне на снимки. :Д 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Jake каза:

Много добра идея, със сигурност ще има повече интерес. Все си мисля, че му е малък, нищо че се пъне на снимки. :Д 

Е, видяхме на п0рното му, че друсаше Десита като слива през юли за ракия, без малко да й счупи тазобедрените стави от натиск, а тя беше отегчена и се чудеше вкарал ли го е, не е ли...

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Jake каза:

Хм...тя реално в активната си кариера никога не е била фолклорна певица, дори рядко пее по участия народно. ПО-скоро се изплаши от това, че напълня и годинките напреднаха... в момента търси себе си и това си личи. Според мене преживява някаква емоционална криза, лута се между песни, визия.... Фолклорното турне ми е странно като идея, за мен трябваше да е поп-фолк плюс народно, както на Глория. 

Тя си е фолклорна певица от 1996, просто след тази въпросната година народната музика никога не й е била приоритет. Въпреки това е издавала чат-пат по някоя песен, даже има два хита в този жанр. В Славатроника също беше преплела фолклор с други стилове, но чак сега се е насочила сериозно към такава кариера. Винаги е твърдяла, че като напредне с възрастта ще пее повече народно.

ПП: Сайтът на Алфа много ми харесва. Имам някакво усещане, че може би Гальо най-накрая е зацепил, че компания не се гради само с профили в социалните мрежи и сезонни комерси, трябва и имидж. Може би е твърде смело да се надявам, че ще издаде албуми на всичките Алфи, но поне Лидия и Десита може и да се уредят по-рано от самия него, вместо след 15 години кариера.🤪

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , asylum каза:

О, Шикозната дама пак ще размазва! ❤️ 

• Like 1
  • Love 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Karma93 каза:

Този левент няма профил в сайта на Алфа - лол

Той въобще още ли е в компанията? След дебюта има ли други опити?

• Confused 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, LuydmilGenov каза:

Той въобще още ли е в компанията? След дебюта има ли други опити?

скоро ще има опит в моето легло. 😘 

• Like 1
  • Haha 1
  • Tongue 2
Сподели в други сайтове

Току що, Lelqtian каза:

но в пронхуб и онлифенс - сас сигурност си е направил! 

Само с тази песен май си остана Мартин? :D 

• Sad 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Jake каза:

Деса много се промени след тая връзка.

Деса след Зарко

Глора след мафиота

Райна след Кокаин

Изобщо момичета и момичообразни - пазете се и внимавайте на кого си подарявате катериците!

• Haha 6
Сподели в други сайтове

За Джулия :D И как чалгарките закъснявали нарочно за да закриват събития вместо да са подгряващи :D

Гъбин му предлагал да е при него :D

• Haha 2

Злите близначки на пап-фолка!

image.png.0f50dabc55837d05a0e67983d3e8a18d.png

Сподели в други сайтове

преди 1 час , DarkChild каза:

Деса след Зарко

Глора след мафиота

Райна след Кокаин

Изобщо момичета и момичообразни - пазете се и внимавайте на кого си подарявате катериците!

Соня Германска след Дюнера

• Haha 5

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

• Stela locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...