Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Препоръчани коментари

Добре де, като Преслава напълни залата имаше познати дето ще одят. За Галош също познавам няколко принцеси от мъжки пол, даже бая към 10 дето ще одят. Софа е продала уж арената три дена и няма 1 дето да има билет около мен. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

@Willy

WWW.FACEBOOK.COM

Понеделник е️Нашето Retro Folk парти те очаква 🤩 Малина ще бъде днес в ILLUZION 🫶🏻 18.11 ✔️ Тел. за резервации 📱 0894 40 50 60.

• Like 1
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, WindWalkerMonk каза:

Добре де, като Преслава напълни залата имаше познати дето ще одят. За Галош също познавам няколко принцеси от мъжки пол, даже бая към 10 дето ще одят. Софа е продала уж арената три дена и няма 1 дето да има билет около мен. 

И аз го бях казал наскоро, нито един човек не познавам дето даже да е чул за концертите на Софка, камо ли да си купи билет. Не знам защо е толкова надут балон това, не знаех че в махлата има толкова много хора

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Гальо каза:

И аз го бях казал наскоро, нито един човек не познавам дето даже да е чул за концертите на Софка, камо ли да си купи билет. Не знам защо е толкова надут балон това, не знаех че в махлата има толкова много хора

Ти беше единия от познатите дето знаех, че ще ходят на концерта на Преслава. Бил си и на Глория ;) скрита лимонка си ми. 

• skull 1
Сподели в други сайтове

И да ти харесваааааааааааааааааааааааааааааааа ... и да не ти харесваааааааааааааааааааааааааа
Рече и отсече!

378 хил. показвания преди 4 седмици

Преслава прави толкова за един ден? :D :D:D 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , Andrew Cunanan. каза:

Сериозно ли Подми ли я си е откупила точно една от най-тъпите песни в кариерата?

Една от най-яките й, заедно със С теб да полудея!

преди 6 часа , SG каза:

Кралицата вече мачка и с визии тип стари градска легенда.❤️ Без бъзик казвам, че съм много доволен задето е решила поне засега да спре с типичните чалга клишета!

WWW.INSTAGRAM.COM

2 likes, 0 comments - isgi_media on April 8, 2025: "В ЦЕНАТА НА БИЛЕТА Е ВКЛЮЧЕНА ХРАНА НА БЮФЕТ !!!!📢Прекрасната ДЕСИСЛАВА ще ни гостува за...

Тони Димитрова?

преди 5 часа , SG каза:

На този етап и бъзиците за килограмите вече се се превърнали в клише. Да бъдем нестандартни и да почнем да стискаме палци след успешната серия от мощни кючеци и гнусотии в последните години сега да ни зарадва с колекция от подобни песни.❤️ 

Черен влак се композира.

• Like 1
  • Love 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , SG каза:

Кралицата вече мачка и с визии тип стари градска легенда.❤️ Без бъзик казвам, че съм много доволен задето е решила поне засега да спре с типичните чалга клишета!

WWW.INSTAGRAM.COM

2 likes, 0 comments - isgi_media on April 8, 2025: "В ЦЕНАТА НА БИЛЕТА Е ВКЛЮЧЕНА ХРАНА НА БЮФЕТ !!!!📢Прекрасната ДЕСИСЛАВА ще ни гостува за...

• Like 1
  • Wow 1
  • Love 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , WindWalkerMonk каза:

ти си култутрегер...и няма хора от ромски произход около теб, Иначе аз ще одя и на трите.

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

ти си култутрегер...и няма хора от ромски произход около теб, Иначе аз ще одя и на трите.

Олекна ми, явно не съм единствения ненормалник.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , WindWalkerMonk каза:

Ти беше единия от познатите дето знаех, че ще ходят на концерта на Преслава. Бил си и на Глория ;) скрита лимонка си ми. 

На Глория ли🤒Не съм си и помислял такова нещо, аз съм силно незапознат и незаинтересован към творчеството и. Последната нейна песен, която знам е "Пясъчни кули" 🤒

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , DarkChild каза:

Но тя с тебе дали?

Не. Нямам пари. 🤑 А ти с мен>? 

Азис онзи ден в Джанъм на пълен плейбек, дори устата едва си отваря.Този човек е толкова безличен станал, няма никакво желание за пеене вече. 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Thecranfan каза:

Невероятно е, че дори по-вървежни клубове канят певица, която няма хит. 

Тука има нещо и НЕ Е Сашка. 

Някой тлъст любовник ще да е... Аз я чух в този форум и който и да съм питал не я знае... 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 38 минути, Jake каза:

Някой тлъст любовник ще да е... Аз я чух в този форум и който и да съм питал не я знае... 

Я баща, я мъж, я "ако я поканите, получавате отстъпки за Меди". 

Но 25 участия на месец имаше Преслава, когато беше по 3 тотални хита годишно, участие на турнето, а хората й крещяха името на концерти, на които не присъстваше. 

Селина има слаба популярност за потребителите на Тик-Ток, основно с това, че се полива с минерална вода по пъпа. Крайно недостатъчно за такъв график. 

• Like 5
Сподели в други сайтове

• Stela locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...