Jump to content

Препоръчани коментари

Напомня ми на стари нейни балади. Дали тази песен не я е записвала преди години? Фаворит от последните песни ми остава "След теб" и след нея "Пак сълзи". Иначе ми харесва повече от дуета с Радко и песента от лятото.

Камелия имаше нужда от тази песен. От години не е правила балада. Мисля че ще се хареса на хората. Тази Камелия искам да слушам и гледам. Последните и 4 песни са определени нейните. Време е за албум. 

Хубава песен е, браво! Напоследък много лирично го е отдала.. Време беше да спре да прави тъпи комерси. 

Хубав текст, прилична песен. Леко изнасилено и без емоция ми е някакси. 

Доста пауър има в тази песен. Отсвирите пак набиват Мъко моя, но останалата част се различава от останалите излезли песни.

Малко ме препраща и към Манастир.

Изпяването е доста различно от последните ѝ песни, допада ми.

Време беше да изкара балада, супер доволен съм! 🥰

Успех ѝ желая, нека да разнообразява и да трупа дискография. Има много малко песни за толкова години на сцена.

Надъхала се е, да не спира! ❤️

Страхотна песен и проект като цяло! :1000(33)::heart: Нищо, че текстът си е направо римейк с променени думи на "Ако утре ме губиш" на любимката й Преслава.

Не ме впечатли с нищо. Втори път няма да си я пусна. 

Страхотна песен ! Малко тип "Писмо" като послание, но не би било лош тренд това. Изпяването е доста различно и на ниво.Да продължава да бачка с Гурманов

В клипа леко напомня на Кама със стария нос. Харесва ми и  енергията, която вкарва в видеото!  

Не е лоша, но не и нещо което да се запомни. Прекалено много е обработен гласа, но не е изненада, тя напоследък остана и без малкото си глас който имаше. И все пак по-добре от бозите които напуска, 

Едно не разбирам, беше зор за дете, стана на 55 и не виждам изобщо да се отдава на това дете... Живота и мина по кръчми и снимки..

преди 8 часа , Jake каза:

Едно не разбирам, беше зор за дете, стана на 55 и не виждам изобщо да се отдава на това дете... Живота и мина по кръчми и снимки..

Какво искаш, да се пенсионира и да седи вкъщи на помощи от социалните? Трябва да се работи, дете се гледа и с пари, освен с внимание и възпитание. Не че я следя, ама последните 2 години е редуцирала участията според мен.

Песента ми е скучна, текстът в припева звучи недовършен и плосък. Гурманов е слаб текстописец, в тоя форум даже има поне 5 души, които ще напишат як текст. Няма емоция и живец, малко ми е изкуствена.

С Радко е по-яка.

преди 49 минути, pacho каза:

Какво искаш, да се пенсионира и да седи вкъщи на помощи от социалните? Трябва да се работи, дете се гледа и с пари, освен с внимание и възпитание. Не че я следя, ама последните 2 години е редуцирала участията според мен.

Песента ми е скучна, текстът в припева звучи недовършен и плосък. Гурманов е слаб текстописец, в тоя форум даже има поне 5 души, които ще напишат як текст. Няма емоция и живец, малко ми е изкуствена.

С Радко е по-яка.

Какви социални? Камелия е милионерка от години, може дори да не работи повече... Дори когато взе бебето тя беше постоянно по участия и проекти. Тази жена е много алчна за пари.. не мисля, че мисли за друго. Най-вероятно детето е гледано от бащата и бабите. Камелия има излъчване на студен егоист. 

преди 1 час, Jake каза:

Какви социални? Камелия е милионерка от години, може дори да не работи повече... Дори когато взе бебето тя беше постоянно по участия и проекти. Тази жена е много алчна за пари.. не мисля, че мисли за друго. Най-вероятно детето е гледано от бащата и бабите. Камелия има излъчване на студен егоист. 

Глупости. Много си е отдадена. Беше намалила участията и нямаше нови песни над година. Чак сега се завърна, а детето е вече над 2-годишно.

преди 11 часа , Jake каза:

А какво работи Цветин? В момента той е по майчинство. Но и какво значение има как са си уредили живота? 

Като цяло Кама наистина има проблем с гласа, ако спре да врещи по уччастия - ще е ок, но отвъд това - поне прави повече продукция отвсякога.. Сега къде става или не става. Поне е активна. 

На мен песента много ми харесва като въздействие. Време беше за балада. Единствено на места гласът малко ми грубее. Някак липсват онези балади като "Само тази нощ", Моите сълзи" и "Нежна тишина", в които пееше по-нежно. Дано някога пусне и онази за сърцето по текст на Теньо Гогов, 100% текстът е брутален.

преди 25 минути, adorable каза:

На мен песента много ми харесва като въздействие. Време беше за балада. Единствено на места гласът малко ми грубее. Някак липсват онези балади като "Само тази нощ", Моите сълзи" и "Нежна тишина", в които пееше по-нежно. Дано някога пусне и онази за сърцето по текст на Теньо Гогов, 100% текстът е брутален.

Знаех си, че ще споменеш 🤭преживей я тая песен най-сетне - явно не се е получила. Или е излязла под друга форма и в друго изпълнение.

преди 44 минути, asylum каза:

Знаех си, че ще споменеш 🤭преживей я тая песен най-сетне - явно не се е получила. Или е излязла под друга форма и в друго изпълнение.

Ами няма, искам да я чуя, иначе защо я е обявявала... Може да я пази в шкафа за черни дни. :д Както е набрала инерция, да направи книга и концерт, да не е било само на обещания.

преди 1 час , adorable каза:

Ами няма, искам да я чуя, иначе защо я е обявявала... Може да я пази в шкафа за черни дни. :д Както е набрала инерция, да направи книга и концерт, да не е било само на обещания.

Много песни са били обявявани през годините - не всички са излизали. И не е нужно.

Вие пък кои сте, че да казвате кой как да си гледа детето?

Повечето големи чалгарки се връщат бързо на работа след раждането - дори и тези с богати мъже

преди 6 часа , Ergeni каза:

А какво работи Цветин? В момента той е по майчинство. Но и какво значение има как са си уредили живота? 

Като цяло Кама наистина има проблем с гласа, ако спре да врещи по уччастия - ще е ок, но отвъд това - поне прави повече продукция отвсякога.. Сега къде става или не става. Поне е активна. 

Цветин никога не е работил. Той е нейната лична прислуга, за това и търпи. Камелия е имала доста връзки с други мъже. 

преди 1 час, Karma93 каза:

Вие пък кои сте, че да казвате кой как да си гледа детето?

Повечето големи чалгарки се връщат бързо на работа след раждането - дори и тези с богати мъже

Само, че нейното дойде на 50+ и някак поне малко смирение..

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...