Jump to content

Препоръчани коментари

Ох много ми е забавно как никой не отрази роклята на Азис. Той очакваше да направи фурор и да е гвоздея на вечерта.

Лельо Васке време е да си го уголемиш още веднъж и да дадеш на Венета Райкова пак да го държи с две ръце по телевизията. Инак само с рокли не става.

• Like 1
  • Haha 3
  • Casper 2
преди 12 минути, Emanuela.Carey каза:

Ох много ми е забавно как никой не отрази роклята на Азис. Той очакваше да направи фурор и да е гвоздея на вечерта.

Лельо Васке време е да си го уголемиш още веднъж и да дадеш на Венета Райкова пак да го държи с две ръце по телевизията. Инак само с рокли не става.

Щом онази Кичка със сините лещи и празния поглед му се изживява на стилист нищо чудно,че никой не го отрази.

преди 42 минути, asylum каза:

@meleto

😘

Нали не си представяш, че ще цъкна на тия боламачи. На Яница съм я маркирал като неприятна за гледане и ютюба не ми я препоръчва никога. А това Къртиш никога не ми е излизало. Остана си с едно слушане като излезе.

• Ooo 2

galin дали се е опитвал да съблазнява атанас колев по този начин?

• Haha 1
преди 3 минути, meleto каза:

Нали не си представяш, че ще цъкна на тия боламачи. На Яница съм я маркирал като неприятна за гледане и ютюба не ми я препоръчва никога. А това Къртиш никога не ми е излизало. Остана си с едно слушане като излезе.

He, ecmecmBeHo. HqMam Bkyc Ha /\aūHa kamo mBop4ecmBomo Ha Gafa

• Like 2
преди 4 минути, meleto каза:

нямаш фкуз.

• Like 3
преди 11 минути, Andrew Cunanan. каза:

galin дали се е опитвал да съблазнява атанас колев по този начин?

Не знам ама откакто почна Гурманов редовно да им участва в скечовете рязко свалиха нивото. 

• Like 1
  • Wow 1
  • Love 1

Аз когато слушам песните на Андон само защото е секси 😭

AD4-CF01-E-AD46-494-A-98-F6-7154-E4-A04-

• Haha 3
  • Wow 1
преди 3 минути, xroflx9 каза:

Аз когато слушам песните на Андон само защото е секси 😭

AD4-CF01-E-AD46-494-A-98-F6-7154-E4-A04-

брой ме и мен в кюпа.

• Haha 1
  • Casper 1

любим хит от 2023-та, тръпнем андроник отново да детронира любимките ви!

• Like 3
  • Wow 1
  • Love 2
преди 7 минути, xroflx9 каза:

Алисия 💀

image.png.20863d4fe99552092ba953dd5007ca78.pngimage.png.eb5698c91eb1a18b910ce08dfd3f5d41.png

Да пишем на @meleto да ги добави като реакции.

• Haha 2
  • Love 1
преди 40 минути, Andrew Cunanan. каза:

нямаш фкуз.

И по-добре.

Последният месец:
Галена - 1000 нови последователи в инста.
Преслава - 400
Мария - 600,000 :naked:

• Haha 4
  • Love 2

И тая започнала да слага маанета в песните, нали уж разправяше че Тита и Гошо Сопол били дъното че влязли в чалгата?

• Like 2
преди 2 часа , DevilWish каза:

Нова песен от Далматинеца?

Малко като "Аморална" на Лорена

• Like 2

Фикрет защо прилича на дърт селски пияница, дето кисне в центъра на селото и чака някой да го почерпи?

Нурофен ли взима или е от химията?

• Haha 2

Ивана закъснявала за клиповете... сигурно е маала кюфтета със Стояна в някоя крайпътна кръчма. :D

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 1
преди 1 час, Just_Me каза:

Малко като "Аморална" на Лорена

Веднага се сетих за нея :D 

Оправили са проблема с видеото на Яница (не се показваше и т.н.)

Вече е в музикалния тренд и гледанията почнаха да се покачват. Дано пак се върнат на 30-40к дневно.

• Love 1
преди 3 минути, -A. каза:

Оправили са проблема с видеото на Яница (не се показваше и т.н.)

Вече е в музикалния тренд и гледанията почнаха да се покачват. Дано пак се върнат на 30-40к дневно.

Тая песен ми е на рипийт последните дни и мисля, че това е най-добрата версия на тая песен. КОМЕНТИРАЙ!

• Love 3
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...