DevilWish Публикувано на Юни 20 Report Share Публикувано на Юни 20 музика: Тина текст: Тина и Николай Гурманов аранжимент: Илиян Ивов и Мартин Биолчев Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Ох като дойде лятото и като се почне едно изреждане на градове и курорти и марки на коли, направо ми се повръща вече.... 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 И на мен ми е досадно. Това опит за хит ли е, защото няма да стане. Тина и тя има една яка песен и страхотен дебют с "Шамар", а след нея нищо друго не става, единствено горе-долу "Да гърмиме". Само това е добро! Нека не се прави на Теди Александрова и не вкарва опити за рап, защото няма да се получи. Трябва индивидуалност , а тръгна добре. Тази песен й е най-слабата. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Huku e cynep, Ho Ma/\eHa e omBpam, a neceHma - kuce/\uHa. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Песента е гърмеж!!! 🙂 Но трябваше е без тази р.зпо.е-тина (Тина)🙃 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Добра музика от Биолката и някакъв неизвестен, тая с това вибрато като катерица на въртележка "Към" мореЕЕеЕЕеЕЕто" 3:10 тук направо се разшляка "Ей, ей ейлеелелелеле" Това май беше единственото слушаемо от тая заради семпъл вокалите, като изключим гадната тенекия разбира се: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 17 часа , DevilWish каза: И на мен ми е досадно. Това опит за хит ли е, защото няма да стане. Тина и тя има една яка песен и страхотен дебют с "Шамар", а след нея нищо друго не става, единствено горе-долу "Да гърмиме". Само това е добро! Нека не се прави на Теди Александрова и не вкарва опити за рап, защото няма да се получи. Трябва индивидуалност , а тръгна добре. Тази песен й е най-слабата. Гюрултия кво се мотае и не и забила на тая един шЪмар, без значение дали страда или си харесва остеопорозата? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 17 часа , DevilWish каза: И на мен ми е досадно. Това опит за хит ли е, защото няма да стане. Тина и тя има една яка песен и страхотен дебют с "Шамар", а след нея нищо друго не става, единствено горе-долу "Да гърмиме". Само това е добро! Нека не се прави на Теди Александрова и не вкарва опити за рап, защото няма да се получи. Трябва индивидуалност , а тръгна добре. Тази песен й е най-слабата. За ползването на думата "шамар" платила ли е правата на Калория? И после се чудим защо втората щяла да емигрира! Ами като има такива като Тина, дето не й дават отчисления, за да ходи по почивки и да си купува бални рокли. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 21 Author Report Share Публикувано Юни 21 преди 56 минути, Lelqtian каза: Гюрултия кво се мотае и не и забила на тая един шЪмар, без значение дали страда или си харесва остеопорозата? Трябва да й оШАМАРИ щото трябва възпитание на бебе Тина! "Кът ти забия един ШАМАР" "Ма аз си го забих сама" "Я ми се разкарай от главата" "Ей, дъртофелницо, ти знаеш ли, че аз съм Тина, щИ гръмна един шАмар" "Я се разкарай от тука с тая руса коса. Ей, слуги, я я бутнете тая курветина" "Както казваше Емилия, на майка ти..." "Коя Емилия. Счетоводителката ли" "Разбира се, а ти си секретарката" "Добре, разбрахме се. Забих си го сама. Няма да пея повече" "Ааааа.. а сега , я се разкарай от главата ми, Илиенци!" 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 4 минути, DevilWish каза: Трябва да й оШАМАРИ щото трябва възпитание на бебе Тина! "Кът ти забия един ШАМАР" "Ма аз си го забих сама" "Я ми се разкарай от главата" "Ей, дъртофелницо, ти знаеш ли, че аз съм Тина, щИ гръмна един шАмар" "Я се разкарай от тука с тая руса коса. Ей, слуги, я я бутнете тая курветина" "Както казваше Емилия, на майка ти..." "Коя Емилия. Счетоводителката ли" "Разбира се, а ти си секретарката" "Добре, разбрахме се. Забих си го сама. Няма да пея повече" "Ааааа.. а сега , я се разкарай от главата ми, Илиенци!" Дълбоко ме съмнява Гюрултия да е научила не просто псевдонима, та цялото заглавие на номер 93 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 21 Author Report Share Публикувано Юни 21 преди 53 минути, Andrew Cunanan. каза: За ползването на думата "шамар" платила ли е правата на Калория? И после се чудим защо втората щяла да емигрира! Ами като има такива като Тина, дето не й дават отчисления, за да ходи по почивки и да си купува бални рокли. Тя пее , че сама си е забила ШАМАР! Глория как така не е получила бръчки от това? Сега пък Диамант, и на Цветина трябва да плаща. 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 21 Author Report Share Публикувано Юни 21 Току що, Lelqtian каза: Дълбоко ме съмнява Гюрултия да е научила не просто псевдонима, та цялото заглавие на номер 93 Това й е под нивото на жената! Номер Илиенци 99 искаш да кажеш! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 8 часа , DevilWish каза: Това й е под нивото на жената! Номер Илиенци 99 искаш да кажеш! Прав си, объркал съм номера От 15.06.2021 г. от 0:23, Lelqtian каза: Много нагло от страна на номер 91 (толкоз и се падна) да окраде най-големия хит на баба си! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.