xroflx9 Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Абсолютен хит. Много се радвам,че вече има толкова хитове в чалгата. 1 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Саби мяза ужасно на брат си, но има по-сладникава физиономия, което не е бонус по нашите ширини. Според мен не нацелват песни. Може би трябва да му правят забавни, свежарски, купонджийски песни. Пее "знам, че снощи си му била на гости" и се хили хахах Накрая ще го наложат. Това е сигурно. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 С най- готината ми приятелка! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Четвъртък: Вече е ясно - Азис и Дамян ще бъдат с най-големия хит от 2022, Галена за първа година ще се класира чак на 5-то място с най-силното си парче. Саби пробужда подозрения за купени гледания. 1. Азис и Дамян - Airport 424K 2. Саби и Галена - Не си ме давай 349K 3. Симона - Колелото се върти 220K 4. Фики и Емрах - Любовта е гадно нещо 191K 5. Галена - Честит рожден ден 160K 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 7 минути, lucellent каза: Браво на тях. Може и да не е концерт в голяма зала, но какво от това? Хората се опитват да направят нещо и видимо го постигат, пък нека после тук ги осмиват. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 21 минути, Balkandji1 каза: Четвъртък: Вече е ясно - Азис и Дамян ще бъдат с най-големия хит от 2022, Галена за първа година ще се класира чак на 5-то място с най-силното си парче. Саби пробужда подозрения за купени гледания. 1. Азис и Дамян - Airport 424K 2. Саби и Галена - Не си ме давай 349K 3. Симона - Колелото се върти 220K 4. Фики и Емрах - Любовта е гадно нещо 191K 5. Галена - Честит рожден ден 160K С какво Саби (и Галена) пробуждат подобни съмнения? На мен съотношението гледания/лайкове/коментари ми изглежда напълно наред. Днес рано сутринта бяха на 500к, сега са на 600, нищо нереално не виждам. Песента е топ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Кой от вас е това: 😭😭😭 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 57 минути, THE IIconic каза: С най- готината ми приятелка! Ти си чернокосата ли? 1 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 2 часа , Balkandji1 каза: Браво на тях. Може и да не е концерт в голяма зала, но какво от това? Хората се опитват да направят нещо и видимо го постигат, пък нека после тук ги осмиват. Абсолютно. Само не разбирам защо трябваше да е "таен" концерт с близки и роднини за публика, вместо да си го бяха обявили като хората и феновете да имаха възможност да присъстват. Явно им е важно да НЕ се знае пред колко точно са пели. Друго обяснение нямам. преди 5 часа , meleto каза: Саби мяза ужасно на брат си, но има по-сладникава физиономия, което не е бонус по нашите ширини. Според мен не нацелват песни. Може би трябва да му правят забавни, свежарски, купонджийски песни. Пее "знам, че снощи си му била на гости" и се хили хахах Накрая ще го наложат. Това е сигурно. Доста кефи това парче на Сабито. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 5 минути, Gerganafen каза: Доста кефи това парче на Сабито. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 24 минути, Gerganafen каза: Абсолютно. Само не разбирам защо трябваше да е "таен" концерт с близки и роднини за публика, вместо да си го бяха обявили като хората и феновете да имаха възможност да присъстват. Явно им е важно да НЕ се знае пред колко точно са пели. Друго обяснение нямам. Доста кефи това парче на Сабито. Не беше таен мисля, нямам представа защо са го кръстили така. Даже Камелия, Константин, Борис Дали също участваха с тях в концерта на живо с бенд 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 2 часа , Balkandji1 каза: Вече е ясно - Азис и Дамян ще бъдат с най-големия хит от 2022 Най-големия хит за годината е Отпусни се. Колкото и гледания да направят Азо и Дидо в бъдеще, Фики цяла пролет и лято оглавяваше балове, сватби, кръщенета, завършвания, плажни дискотеки - а сега и коледни и новогодишни партита. Тази тираджийска песновка тепърва ще трябва да остиска до пролет/лято 2023, за да покаже дали е хит или трупа гледания заради Азис в заглавието. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 2 часа , plambata каза: С какво Саби (и Галена) пробуждат подобни съмнения? На мен съотношението гледания/лайкове/коментари ми изглежда напълно наред. Днес рано сутринта бяха на 500к, сега са на 600, нищо нереално не виждам. Песента е топ. С безличността на Саби и доказаното му непробуждане на интерес в публиката преди това. Съмненията ги прочетох тук от няколко потребителя, аз също ги имам. Съотношения гледания/лайкове също могат да се манипулират, точно както и само гледания. Елементарна логика. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 25 минути, Emanuela.Carey каза: Най-големия хит за годината е Отпусни се. Колкото и гледания да направят Азо и Дидо в бъдеще, Фики цяла пролет и лято оглавяваше балове, сватби, кръщенета, завършвания, плажни дискотеки - а сега и коледни и новогодишни партита. Тази тираджийска песновка тепърва ще трябва да остиска до пролет/лято 2023, за да покаже дали е хит или трупа гледания заради Азис в заглавието. Класацията и наградите, които форума раздава по принцип са на база продукция, издадена през конкретната календарна година. При положение, че конкретната песен е издадена в конкретната година и се вижда от сега, че ще мине по популярност всяка друга песен от конкретната година, какво в твърдението ми е грешно? Нищо. Много добре те разбирам за пролетта, баловете, лятото и така нататък, но цифрите след няколко месеца ще дадат един категоричен резултат и той е ясен от сега. Ти искаш да кажеш, че 2022 година е минала под знака на "Отпусни се", моето твърдение не отрича твоето, а има друг смисъл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 6 минути, Balkandji1 каза: Класацията и наградите, които форума раздава по принцип са на база продукция, издадена през конкретната календарна година. При положение, че конкретната песен е издадена в конкретната година и се вижда от сега, че ще мине по популярност всяка друга песен от конкретната година, какво в твърдението ми е грешно? Нищо. Много добре те разбирам за пролетта, баловете, лятото и така нататък, но цифрите след няколко месеца ще дадат един категоричен резултат и той е ясен от сега. Ти искаш да кажеш, че 2022 година е минала под знака на "Отпусни се", моето твърдение не отрича твоето, а има друг смисъл. Може 2023 да мине под знака на гурбетчийския хит. И без туй рядко излизат хитове. Песни, излезли в края на декември, не би следвало да ги броим към същата година, но тука ни изкривиха разни андреи и Марии с купени награди на албуми на годината, излезли 2 седмици преди края й По света не е тъй. Примерно Подводница на Емануела си е хит на 2022, но излезе по-рано. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 1 минута, asylum каза: Може 2023 да мине под знака на гурбетчийския хит. И без туй рядко излизат хитове. Песни, излезли в края на декември, не би следвало да ги броим към същата година, но тука ни изкривиха разни андреи и Марии с купени награди на албуми на годината, излезли 2 седмици преди края й По света не е тъй. Примерно Подводница на Емануела си е хит на 2022, но излезе по-рано. Да, бе човек, аз те разбирам, то и при наградите Грами декември, че и мисля, че част от ноември го броят към следващата година. Аз употребявам израза "от еди-коя си година", а не "на еди-коя си година". Разликата е в смисъла. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 26 минути, Balkandji1 каза: С безличността на Саби и доказаното му непробуждане на интерес в публиката преди това. Съмненията ги прочетох тук от няколко потребителя, аз също ги имам. Съотношения гледания/лайкове също могат да се манипулират, точно както и само гледания. Елементарна логика. Буквално е първа в главният тренд и носи името Галена в заглавието. За какви купени говорим, все едно е направила милион, а не 350к->250к за два дни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 18 минути, Willy каза: Буквално е първа в главният тренд и носи името Галена в заглавието. За какви купени говорим, все едно е направила милион, а не 350к->250к за два дни Буквално остави хората да имат съмнения и мнение - тяхно право е. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Давам ви втори жокер какво се случва малко по-далече от носа на чалгата или по-скоро малко под носа й...какъв Азис, какъв Дамян, каква Галена, какви 5 лева по-точно? За протокола: 3000 души влезли с билети на цени между 20 и 35 лв. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 3 минути, Balkandji1 каза: Буквално остави хората да имат съмнения и мнение - тяхно право е. Аз (почти) винаги съм прав, както в форума, така и в живота. Хората са грешни и плиткоумни. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 7 минути, Willy каза: Аз (почти) винаги съм прав, както в форума, така и в живота. Хората са грешни и плиткоумни. ...просто си заобиколен само от умни хора, които си ценят времето и нервите. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 3 часа , Jouey каза: Кой от вас е това: 😭😭😭 Съмнявам се в @asylum 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 3 часа , DarkChild каза: Ти си чернокосата ли? Е не ме ли позна? Тц тц 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 19 минути, Willy каза: Аз (почти) винаги съм прав, както в форума, така и в живота. Хората са грешни и плиткоумни. Ти като човек си част от хората, значи си грешен и плиткоумен. А личните ти хвалебствия относно колко си прав в живота си не ме интересуват. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари