Jump to content

Препоръчани коментари

Музика: Борис Павлов - Бобо

Аранжимент: Даниел Ганев

Текст: Анастасия Мавродиева

Видео: Йордан Петков

Изненадващо приятно звучи, според мен можеше да мине и без Илиян.

преди 5 минути, Lelqtian каза:

То можеше да мине и без Рени. 

Хахахахахахаха Уби я с едно изречение 

Много готино и свежо. Рени обаче изглежда страшно подпухнала в лице. 

Рени пее за студентски книжки

spacer.png

Отново е подбрала най-добрите рокли и туники от пазар Подуяне ❤️

Изненадващо добре! :D Ха ха, смехът й най-накрая да го чуем официално в песен! Гъзели и хиени! :D 

Когато видях заглавието не останах впечатлен, но после самата песен ми хареса много! Като модернизирана версия на ранните закачливи парчета на Рени е.

Единствено ми е жал да видя, че поредна легенда е докарана дотам поради липса на средства да не може да си позволи по-скъпи клипове. Певицата, която 2006 остави всички без думи с "Горчиво и сладко". Но пожелавам успех на парчето... може би съм твърде наивен, но наистина ми се иска имена като Рени отново да са сред хитовите.

Ето го хита бе! Не очаквах, че това ще е по-слушаемо от циганията на Преса и Софка.

Гайдата кърти!

Иначе леко бие на "Милионер".

За 24 часа официалния клип в YouTube има 48К гледания и 1,8К харесвания. Гледам че и във Facebook две странички са качили клипа, та общо от двата клипа там има 87К преглеждания с 4,3 лайка и 900 споделяния. Влезе на 29 място в тренда за музика вече, гледам че е и в класацията на popnable, но там я добавих късно и не са отчетени всички гледания май. Абе върви супер, и коментарите са много положителни. Този път уцели. 

преди 1 час , Runevski каза:

За 24 часа официалния клип в YouTube има 48К гледания и 1,8К харесвания. Гледам че и във Facebook две странички са качили клипа, та общо от двата клипа там има 87К преглеждания с 4,3 лайка и 900 споделяния. Влезе на 29 място в тренда за музика вече, гледам че е и в класацията на popnable, но там я добавих късно и не са отчетени всички гледания май. Абе върви супер, и коментарите са много положителни. Този път уцели. 

Рени, ние много се радваме, че те оценяват.

Продължавай в същия дух!

Много готино, браво ;) Тази песен доколкото разбрах е дълго отлагана но смятам, че дойде в перфектно време, Илиян само допълва.

Готино, свежо видео - не е скъпо, но то като се замислиш повечето вече са подобни - скъпата продукция се бълва предимно от Галена и Янева с мъжете, които могат да им угодят. Дори Мара не успява вече да издои милионерите както преди и последния и клип е доста...бе и по-добре ги е дояла.

Има някои супер готини кадри, особено с тоя infinity басейн, Рени е много усмихната и наистина има нещо много позитивно в усмивката и, това е от малкото хора, които мога да кажа, че им ходи да са нон-стоп ухилени. Дори във брадъра като ръсеше бисери ме забавляваше, не ме нервеше - усмивка си е.

Рени да продължава директно с Ганев и само малко да оберее от това мощно сръбско пеене - Сърбия си е Сърбия, но е песен за нашия пазар. Не, че не и харесвам гласа, но ми идва в малко по-мощен за лятна песен. Но предполагам е било с концепцията предвид сръбските отсвири.

Следващия път директно хит от Ганев и да обере сръбската орнаментика - може го, тя си има гласа, просто лееекичко да обере това обемното, мощното - готино е, но за сръбско. 

Айде веднага да поръчва един хит от Ганев, даже Сияна може да помогне с един фийт. Бегом при Ганьо! :D

• 2 weeks later...

От 6.10.2022 г. от 17:10, SG каза:

Единствено ми е жал да видя, че поредна легенда е докарана дотам поради липса на средства да не може да си позволи по-скъпи клипове. Певицата, която 2006 остави всички без думи с "Горчиво и сладко".

Клипа е пуснат с едва половината кадри, имало е още доста, които не са влезли накрая. Отпаднали са цели две визии, които дори са по-готини от влезлите, и като облекло, и като прическа, дори Илиян май е имал още една. 

4BFEF3EF-7B38-4D0C-9F6C-1A11F6015399.jpeg

От 24.10.2022 г. от 9:13, Runevski каза:

Клипа е пуснат с едва половината кадри, имало е още доста, които не са влезли накрая. Отпаднали са цели две визии, които дори са по-готини от влезлите, и като облекло, и като прическа, дори Илиян май е имал още една. 

4BFEF3EF-7B38-4D0C-9F6C-1A11F6015399.jpeg

Е то не е само до визиите. Концепция, подбор на локации, заснемане... Същата работа като 95% от старите имена, изхвърлени от системата и едвам събиращи пари за нова продукция.

Всичко беше чудесно до момента, в който запя кака Рени..

И директно... затворих всичко!

Забавна ми е тази песен, което е нетипично за мен. Набила ми се е в главата и не ми излиза. Зарибяваща е наистина.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...