Jump to content

Препоръчани коментари

Хареса ми. Не е супер впечатляващо, но е най-доброто на Галин от много време.

Асенов не са му дали да прави аранжимент, но пак се е намъкнал за мастера.

Песента е страхотна в оригинал, слушам я откакто е излязла. Тук Галин пее ужасно, голямо напъване!

Харесва ми! Тяхната версия се е получила също много добре. :) 

Не очаквах толкова стара песен, която вече е слушана и сме свикнали със сръбското.

Тоя Гейлин все едно е правил песента под душа за караеоке въобще не е за публино пускане това...

Да бяха дали да им направят нов аранжимент поне... Баси караокето.

микс и мастер | Деян Асенов  :D :D :D Дръжки, само е мастерирал вокалите им и ги е вкарал вътре, по аранжимента и мастера въобще няма разлика с оригиналните.

На мен ми допадна! Не харесвам сръбско и този вариант ми е доста сполучлив! Браво! 

Чудех се защо микса звучи лошо, то тенекията го е правил... 

Микс и мастер: Деян Асенов

Супер, няма да си я пусна.

Трагедия, да се отказва Галин в най скоро време. Емилия да спре с дуетите, с кавърите, с квартетите и да се стяга

Съсипаха хубавата сръбска песен! Иначе като клип не е зле.

преди 38 минути, Just_Me каза:

Съсипаха хубавата сръбска песен! Иначе като клип не е зле.

Да, и Емилия нещо се е разхубавила, но да смени стилистите, че бие на няколко колежки.

Untitled-1.jpg

Асенов е окепазил мастера, звучи отвратително - вокалите са обработени много зле, а типичните за него пръщящи звуци няма да ги коментирам... Емилия, нали, има много пари, защо той е трябвало да прави микс и мастер??

преди 2 часа , Mousie каза:

Асенов е окепазил мастера, звучи отвратително - вокалите са обработени много зле, а типичните за него пръщящи звуци няма да ги коментирам... Емилия, нали, има много пари, защо той е трябвало да прави микс и мастер??

ГаУин работи с тенекията, ето ти го и отговора. Ако мислиш, че на чалгарките им дреме кой ще смесва се лъжеш жестоко, те просто хвърлят едни пари.

Ужасна комбинация. Имам нужда от нови уши, настоящия чифт го чувствам омерзен от тая пумия. 

Гадна и скучна песен - и в оригинал, и кавърът. Ема я е изпяла що годе добре, но Галин се напъва много. Звучи като пълнеж за албум като цяло, очаквам пълен флоп. 

• 3 weeks later...

Супер песен, чак сега си я пуснах и се надявам да е брутален хит, но като гледам положението в държавата и липсата на вкус и усет, 100% не е 💋

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...