Jump to content


Теди Александрова ft. EMIL TRF - Масура


Препоръчани коментари

Тоя с черпака на главата и селския диалект ли цъфна в чалгата също?

А онзи джендър Вирго или Вирга кога? :D

Иначе Ганев както винаги топ аранжиментче!

 

spacer.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Пхахахахахаха, как си знаех, че някой ден един от тия двамата смешници (Вирго и ТРФ) ще опре до чалгарките. Закриваааааай, един голям дедов за целия шоубизнес!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Така, разбрахме, че обича да я тъпчат 18-годишни, ама смята ли да изпее нещо свястно? На тая защо всичките и текстове са толкова идиотски бе, като чуя Теди Александрова и знам, че ще е простотия... 

Иначе трябваше да завърши с "Паля ти масура, после лапам на TRF к**а". 

Пълна загуба на време. Тая продуцент щяла да става, щяла да им пише песните.... ?! 

Не пилей на младите хора малкото талант , дето имат с простотиите си, бягай там да лапаш на малолетни момченца и спри да занимаваш обществото... 

Въх, много ми е противна тая.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много различна от масовките песен бих казал, но някакси звучи сдъвкано, сякаш е крано от някъде и е замазвано да не личи. 

Като изключим Масура, Малума и Емо ТРФ всичко друго го е пяла и е доста изтъркано. Можеше с текста да се постараят повече  за да е топ отвскяъде. 
 

Самата колаборация за мен е нещо неочаквано, кой би предполагал Чалга Пеперудката с Емо ТРФ. И двамата много ги харесвам по принцип и съм изненадан как въобще се е зародила идеята. Иначе Емо ТРФ още от миналата година се подвизава с чалга машъпи с Алпер. То и песните му като цяло не са кой знае колко поп или рап още малко. 😂

20645797-497352780618945-2069381879-n.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Брутална музика, опропастена от супер малоумен текст. Клипа си е чиста порнография и безсмислица. Язък за Теда. Талантлива е, а от години пее едни и същи боклуци като текст. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Жестока музика! Браво на Теди и Ганев за музиката, текста обаче и на мен не ми харесва. Клипът също, за първи път мога да кажа, че Теди тук изобщо не изглежда добре, а по принцип я харесвам, симпатична е, но тук си е направо грозна в това видео.... По-зле никога не е изглеждала, направо ме е яд, каква е тази уста, лещи.. физиономии, иначе песента ми харесва, просто текста е отврат. И да, талантлива е, няма да е лошо пак да си залага на веселите песнички, но малко да попромени тематиката от масури, цак цак и подобни.... Просто може да си позволи и стойностни неща ако иска! И трябва да го прави! Иначе си ме кефят весели песнички в стил "Чалга пеперудки", "Влизам и гърмя" - закачки, но не точно като това... паля ти масура..... айде, че има рима с друго нещо! :D 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...