Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 185
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

@Willy точно и аз за тях идвах да пиша. Първоначално бях "meh", защото като цяло ме дразни да се изкарват песни толкова късно и вече бях свикнала с всички останали, но сега ми харесват много. Армения повече, но Грузия според мен ще се представи по-силно.

Евровизионния ревамп на Италия. Освен премахнатите части, за да се вмести в 3 минути, ми се струва, че има подсилен бас и малко повече белтинг от Марко. Ако Европа има вкус, трябва да е в топ 10

• Like 2
преди 18 минути, Blueberry каза:

@Willy точно и аз за тях идвах да пиша. Първоначално бях "meh", защото като цяло ме дразни да се изкарват песни толкова късно и вече бях свикнала с всички останали, но сега ми харесват много. Армения повече, но Грузия според мен ще се представи по-силно.

Евровизионния ревамп на Италия. Освен премахнатите части, за да се вмести в 3 минути, ми се струва, че има подсилен бас и малко повече белтинг от Марко. Ако Европа има вкус, трябва да е в топ 10

Eurovision version ми се видя като English version и щях да избухна...готина е.

• Haha 1
преди 5 часа , Blueberry каза:

Това е същата песен? Ай донт хиър ит. 

преди 10 часа , Willy каза:

Бланка не мисля че пее на живо? Нaй-много да надвиква върху записа? 

Bejba си мисли и че танцува. Шокиращ куолифайър. 

Bejba ще е на финал, без жури и с най-голямата диаспора, няма много кют женички тая година и в нейното семи… минава си.

Мелето ще се потресе като прочете, ама за мен годината е много силна 😁 Има супер добри песни, има и много пълнежи, ама няма как без тях.

• Like 1

Като всяка година, има много яки песни, има и пълнеж колкото искаш.

А колко скучни са тазгодишните песни се оплакваме всички всяка година, докато не почнат да ни харесват. 

PS За Моника казвал ли съм как ме зариби много? More like "Slay" 

преди 1 час , Blueberry каза:

Bejba ще е на финал, без жури и с най-голямата диаспора, няма много кют женички тая година и в нейното семи… минава си.

Мелето ще се потресе като прочете, ама за мен годината е много силна 😁 Има супер добри песни, има и много пълнежи, ама няма как без тях.

WTF? Уши, нос, гърло, бейби!

Сега ако ме светнеш кои са топ 5 супер добри песни... може пък да ме хванат. Обещавам да ги врътна поне веднъж. Миналата година ти ме открехна на Полша. Е, оказа се, че първоначалното ми мнение бе по-меродавно,...

На полуфиналите само телевот ли ще има? Това ще е скандално. Битка на диаспори. Полша, Румъния са на финал в такъв случай. За втората май ще е трагедия.

преди 40 минути, meleto каза:

Сега ако ме светнеш кои са топ 5 супер добри песни... може пък да ме хванат. Обещавам да ги врътна поне веднъж. Миналата година ти ме открехна на Полша. Е, оказа се, че първоначалното ми мнение бе по-меродавно,...

На полуфиналите само телевот ли ще има? Това ще е скандално. Битка на диаспори. Полша, Румъния са на финал в такъв случай. За втората май ще е трагедия.

Само телевот на полуфиналите, освен обичайните изключения (Сан Марино) и евентуално ако нещо извънредно стане. 

Смения Румъния с Молдова, както видяхме миналата година. 

Австрия, Франция, Сърбия, Литва, Словения. Ето ти един топ 5. Испания, Австралия, Молдова, Португалия, Грузия, Италия с преработката ако трябва да продължаваме. 

преди 1 час , meleto каза:

Швеция, Италия, Норвегия, Финландия, Армения, Холандия, Франция, Молдова, Грузия, Великобритания са топ ниво. Персонално на мен ми харесват и Нидерландия и Дания. 

преди 1 час, Blueberry каза:

Швеция, Италия, Норвегия, Финландия, Армения, Холандия, Франция, Молдова, Грузия, Великобритания са топ ниво. Персонално на мен ми харесват и Нидерландия и Дания. 

Ама слушаш ли си ги редовно ? 

Щото аз не отричам, че има няколко песни, които биват, ама като цяло са трагедия. Дори мейнстрийм Лорийн е тъпа. Щом скучната Украйна е в топ 3 на залозите, за какво говорим?

От 27.03.2023 г. от 23:59, ANGEL каза:

Най - добро първо впечатление определено за: Израел и Кипър (традиционно за мен)

Другите, които отразих са:

• Чехия
  • Италия
  • Швеция 
  • Австралия 
  • Франция 
  • Молдова 
  • Финландия 
  • Швейцария 
  • Исландия 
  • Норвегия (много въпросително ще е live изпълнението) 

Типичните радио хитчета: Полша, Обединеното кралство  

Топ абсурдите -  за поредна година Германия, но този път и Испания не отстъпва. 

Добавям Финландия към основните ми фаворити. 

От 5.04.2023 г. от 23:00, meleto каза:

Ама слушаш ли си ги редовно ? 

Щото аз не отричам, че има няколко песни, които биват, ама като цяло са трагедия. Дори мейнстрийм Лорийн е тъпа. Щом скучната Украйна е в топ 3 на залозите, за какво говорим?

Даа, даже сега си проверих статистиките в Спотифай. За съжаление слушам доста и от Ютуб (заради лайвове и т.н.) и не са ми изрядни. Но към момента 4 евровизионни песни са ми в топ 10 short term.

• Love 1
  • Confused 1
преди 2 часа , Blueberry каза:

Даа, даже сега си проверих статистиките в Спотифай. За съжаление слушам доста и от Ютуб (заради лайвове и т.н.) и не са ми изрядни. Но към момента 4 евровизионни песни са ми в топ 10 short term.

Ах, помним ли как след миналото издание на конкурса обяви, че не щеш да го следиш повече! :D Само заради теб ще си пусна някои от песните, че напоследък нищо не ми харесва от световната музика. Покрай Евровизията може да се зарибя за 1 месец.

• Haha 1

Испанката е представила нова версия (уж) снощи на при-при-партито в Мадрид. 

Ако има желаещи, лайфа тази вечер тук, след около час (23 по бг). Ще има какво да се види, Ла Зара примерно. 

От 7.04.2023 г. от 22:39, meleto каза:

Ах, помним ли как след миналото издание на конкурса обяви, че не щеш да го следиш повече! :D Само заради теб ще си пусна някои от песните, че напоследък нищо не ми харесва от световната музика. Покрай Евровизията може да се зарибя за 1 месец.

Няма да следя отблизо новини и репетиции, но песните не пречи да ги чуя :D 

• Haha 1

Боскодитожобемой, Бейба явно си мисли как не само може да пее (изобщо), това е акапелно, а целокупното население на планетата сме глухи и слепи .... 

Ще каже човек, че има една-единствена хубава полякиня и я бутат да просперира като певица. 

• Haha 1
От 17.04.2023 г. от 11:32, FikLena каза:

СЕтих се за жената-паяк от детското Войната на зверовете. Нелепо ми изглежда. И това ча-ча, супер дразнещо. Да бяха краднали опит от Балканите. Тука е СА СА СА.

Бейба ис кайна крейза ... ъген. 41:46

Междудругото ползват и заглавието на песента, а не се очертава да присъства на нито една от вечеринките в Ливърпул. Липсата на Джина Джи от финалите е престъпление срещу човечеството. Мега епик фейл. 

Доста незапомнящи се песни. Изслушах от-до... единственото, което ми се заби в ума беше Денмарк и то по дразнещия начин. Стават за фон, но веднага след Евровизия ще бъдат забравени. Просто нищо не виждам да остане след това.

• Confused 1

Споменах ли, че това ми е фаворит... Имаме ли живото изпълнение на Австрия, че нещо много са я издигнали за полуфинала при залозите?

• Like 1
преди 2 минути, meleto каза:

Споменах ли, че това ми е фаворит... Имаме ли живото изпълнение на Австрия, че нещо много са я издигнали за полуфинала при залозите?

След pre-partyтата трябва да се е вдигнала, не беше толкова напред. 

Обратния ефект с Дания и Нидерландия, даже в тикток ми изскачаха коментари, че очакват холандското дуо да направи някакъв вокален фалшимент като испанеца и австралиеца 2017. Даже май се е случило на някое от партитата, но не съм ги гледала.

• Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...